Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Istenség

2022. május 05. 07:52 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, újfent nagy híreim vannak!
Azt hallottam, a miniszterelnökség lázasan keres olyan kaliberű, nagy formátumú vezetőt a Földön, és földön, vízen, levegőben, akivel a miniszterelnök találkozhatna. Már találkozott minden valamirevaló piti diktátorral, mindenkivel, aki hajlandó volt szóba állni vele.orbanisten_2.jpg


Eddig még nem találtak olyat, aki méltó lenne hozzá, és emelné nagyságát, ezért is fontos a felcsúti űrállomás minél hamarabbi átadása, mert segítségével akár az űrben is, vagy a zűrben is találhatnának neki megfelelő államférfit, vagy űrfit, aki emelhetné megtépázott rangját. Ugye nem felejtettétek el aranyoskáim, Magyarországnak, sok nagy Európai országot megelőzve, már évek óta van Űrügynöksége. Hát, ez sem véletlen!
Tudomásom szerint addig is, míg ez meg nem valósulhat, már megszületett a döntés, lesz még egy pápa, hogy a minielnök vele is találkozhasson. Rettenetesen szeret pápákkal találkozni, jó keresztényt játszani a világ előtt. Az is egyértelmű, hogy ő lesz az első, aki meghívja, de az is lehet, hogy ő ide látogat először. Olyan tervek is vannak, hogy őminiszterelnöksége lesz a pápa. Ezen még dolgoznak a tanácsadók. Bennfentes információk szerint fehér füst eregetésre már kiírták a tendert, sőt, Lölő már meg is nyerte! Nem azér' mondom, de már eddig is gyanús volt nekem az ürge! Figyelem már egy ideje, mindenhol templomokat épít, szerte a világban. Iskolákat, kórházakat le se szarja, illetve dehogynem!
Különben, drága nyulacskáim, sosem voltam irigy, most sem vagyok! Szurkolok kedvenc vezetőnknek, legyen pápa, de minél hamarabb! Csak nyerhetünk az ügyön. 
Az is szerepel a tervekben, hogy Felcsúton alakul meg az új városállam, miniszterelnökünk kertjének a végében, a kerti WC tőszomszédságában. Azért is lehet ez valószínű helyszín, mert mint tudjuk, hamarosan megépül az űrállomás, a főnök kedvenc gázszerelője már ezerrel dolgozik rajta. Az égiekkel való kapcsolat nagyon fontos. 
Kedves vezetőnk kinőtte már a Földet, mint a kedvenc zakóját. Már a jelenlegi pápához is csak azért jár, hogy információkkal lássa el, ne halljon meg bután. Legutoljára például azt is megsúgta őszentségének, mikor lesz vége az orosz-ukrán háborúnak. Állítólag bizalmasan azt is a fülébe súgta, mikor kezdődik az égiháború, mert már az is a fejében van!
Az Igazmondó TV a pápai látogatásról éjjel-nappal, egyfolytában tájékoztatta az alattvalókat. A híradásokból megtudhatták, hogy a miniszterelnök ereiben nem csak kipcsak, hanem vatikáni vér is folyik. Felmenői között, ha bíboros nem is, de mámoros volt jónéhány.

Putyin elvtárs sem elég jó partner már ahhoz, hogy vezetőnk nagyságát demonstrálja, látják ezt tanácsadói is. Új hús kell!
Na, de ez még mind semmi! Most kapaszkodjatok meg drága testvéreim! Lehet, hogy nem is pápa lesz kedves vezetőnkből, hanem isten! Majd elmondhatjuk: kicsi, trottyos, de a miénk! Már most is annak képzeli magát, szavazói egy része pedig már most isteníti. Innen már csak egy kis ugrás, ahogy nálunk mennek a választások simán megválaszttathatja magát bármikor. Van egy mondásunk erre, az Isten sem menthet meg bennünket! A királyságok mintájára mi leszünk a világon az első istenség!
Ha belegondoltok drágáim, mi magyarok egyébként is sokat emlegetjük kedves vezetőnket az Istennel, sőt még a nemzet gyarapodását is szoktuk vele kapcsolatban kívánni.
Tovább fűzve a gondolatot, országunk egy területen már felkészült az átállásra.
Nálunk már évek óta isteni az egészségügyi ellátás! Prevencióként a szakminisztérium a tízparancsolatot alkalmazza, ha ez nem segít, akkor a Mi atyánk, vagy a Hiszek egy az általánosan elfogadott orvosság, súlyos esetben mindkettő, de az már feláras.
Már jó úton haladunk a vatikáni valuta bevezetése felé is. Mostanra vált világossá, miért nem szorgalmazták eddig az euró bevezetését. Honfitársaink fizetésük egy részét már most vatikáni valutában kapják (Isten fizesse meg!).

Ami a lényeg drágáim, van egy mondás, mely messze megelőzte korát: Megemlegetjük még a magyarok istenét!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4817823639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehetnék én is 2022.05.05. 18:23:36

Figyu nyuszi! Eddig is szarokat írtál, ez ahhoz képest is szánalmas.
Viktor (a tied, enyém, meg sokaké) tényleg tényező, jól látod. Nem nagy tényező, de kimutatható. Külföldön is az, sokan próbálják félreállítani (ez is jelzi, hogy számít), kevesebben együttműködni vele.
Itthon viszonylag friss közvéleménykutatás van az elfogadottságáról, választásnak hívják - emlékszel az eredményekre? Ha nem, keress rá.
Nem isten, nem is annak képzeli magát, de a te miniszterelnököd (is). Mint ilyen, az életedben a legalkalmasabb, eddig. Ha a jövőre vonatkozóan van jobb ötleted és megosztod velünk, esetleg támogatjuk.
Az utolsó messiás-jellegű nem jött be, nem volt jobb, ezért kevesebben támogattátok
süti beállítások módosítása