Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Az én nemzeti konzultációm 2.1

2017. február 18. 18:14 - Szürkenyúl

Már megint nemzeti konzultáció! A fene egye meg! (és még finom voltam…)
Na, jó! Ha harc, hát legyen harc!
Felettébb tanulékony vagyok, szürkenyúl létemre is! Azt tanultam egy liliputi hübrisz cézártól, hogy ha valami nem tetszik, akkor nemzeti konzultációt kell tartani. Ha a büdös nép népszavazást merészel kezdeményezni, akkor is! Ha bele gebedünk, akkor is!
Mint jó magyar állampolgár, besegítek kormányunknak, ezért aztán ma, és holnap is nemzeti konzultáció lesz! Azt azért ne gondoljátok, hogy kormányunk mindössze ennyire képes! Már dolgoznak további két nemzeti konzultáción is. Az egyik az óvodásokat fogja megcélozni, a másik kérdőívet kisiskolások fogják megkapni az iskolában. S még ezzel sincs vége! Lesz keresztény konzultáció is. Azokat az íveket a papok fogják kiosztani, fő témája a miniszterelnök, és a kormánytagok szentté avatása lesz. Információim szerint ennek nem lesz akadálya, hiszen kormányunk már számos csodát tett! Elég, ha csak a nyugdíj vagyon, valamint az EU-s támogatások gyors eltüntetésére gondolunk!
No, de térjünk vissza a mába. A mai konzultáción egy kérdés lesz:

Egyetértenek-e azzal, hogy pénztáros röfinc kifizette a miniszterelnök 3 milliárdos tartozását?

  1. Hát hogyne! Hiszen örömmel tölt el, hogy végre előkerült, sőt jó kezekbe került a magyar állampolgároktól (fideszesektől is!) elrabolt pénz egy pici része.
  2. Természetesen, hiszen egyébként is neki lopta össze

Aki az első két válaszlehetőség közül nem tudott választani, az holnap már ne menjen be dolgozni! Ki van rúgva!

A holnapi nemzeti konzultációs kérdőíveket is elektronikusan fogja megkapni mindenki. Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy nem kerül több mint 2 milliárd forintba, így nem tudom a felét ellopni:

Egyetértenek-e azzal, hogy a migráns amerikai katicáknak el kellett volna pusztulni a télen?

  1. Igen
  2. Hogy a fenébe ne!
  3. Sőt, amelyik nem pusztult el, azt haladéktalanul haza kell toloncolni.

Aki a három válaszlehetőségből nem jelölt meg egyet sem, az ne üljön autóba! Be van rúgva!

Az utóbbi napok eseményei nagyon felzaklattak, valamint két mitesszert is találtam az orromon, ezért holnapután is lesz konzultáció! A kérdőíveket csak az küldje vissza, aki egyetért velem. Nem szeretném, hogy az is belepofázzon fontos dolgokba, aki nem feltétlen hívem!

A kérdések a következők:

  1. Kilyukadt a balos zoknim. Csak azt dobjam ki, vagy a párját is? (már nagyon megszokták egymást!)
    1. Dobja ki mind a kettőt, párosával szép az élet
    2. Stoppolja meg
    3. Keressen neki új párt
  2. Ugye egyetért azzal, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni Brüsszeltől, meg a magyar polgároktól is? Jól fontolja meg a választ, mert úgy sem hagyom, hogy belepiszkítsanak az üzletünkbe!
    1. Igen, mert különben a nemzet Lőrincének még többet kell dolgoznia
    2. Igen, mert szeretem Orbán Viktort
    3. Igen, mert ostoba vagyok
  3. A magyar termőföld a magyaroké. A program keretén belül a kormánytagok, és hozzátartozóik – saját magukat sem kímélve - megvették a magyar földeket, nehogy külföldiek kezébe kerüljenek. Ez is sikertörténet! Egyetért-e azzal, hogy ily módon a palotákat, kastélyokat is megmentsük?
    1.  Igen, mert szeretem Orbán Viktort
    2. Igen, mert vesszen az elmúlt 8 év!
    3. Igen, mert szeretem Orbán Viktort
  4. Kedves birka népem, tűrhetetlen, hogy más hazugsága is eljusson Önökhöz! Már majdnem minden újságot (már a Dörmögő Dömötör is a miénk), TV-t megvettünk, hogy mindig Önökkel legyünk. Akarják-e, hogy a vízcsapból is én folyjak?
    1. Igen, mert birka vagyok
    2. Vakon követlek királyom
    3. Akarom, akarom, akarom!
  5. Brüsszel, nem az EU, hanem a gonosz Brüsszel el akarja venni a magyar emberektől a mamuszt! De én nem hagyom! Előre a mamuszért! Egyetértetek?
    1. Vezess minket Viktor!
    2. Hajrá Magyarország!
    3. Hajrá magyarok!

 

Kedves népem! Arra kérek mindenkit, osszátok ezt a fontos kérdőívet, hogy minden háztartásba eljusson! Ez sokkal fontosabb, mint a hazaáruló népszavazás!
Visszaküldeni nem kell, nem is érdemes, az eredmény már megszületett!

Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1312269750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása