Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kampány van!

2024. április 23. 11:24 - Szürkenyúl

Orbán Viktor, a rokonok, az oligarchák, és a birkák miniszterelnöke, berúgta a kampányt. Azt hazudta - mi mást tett volna, ehhez ért -, hogy ő az első falusi miniszterelnök.kampany.jpg


6 évvel ezelőtt megírtam a miniszterelnök kampánybeszédét. Nagyképűség nélkül mondhatom, nagy sikert aratott! Úgy gondolom most éppen aktuális, ezért most újra kiadom.
Drágáim! Készüljetek fel az olvasásra, mert megrázó élmény lesz!


KAMPÁNY

 

Magyajok! Keményen dojgozó kisembejek!

Vejetek vagyok! Szavazzatok jám!
Nem akajok böjtömbe kejüjni. Kaptok a jabojt pénzbőj is, kaptok megint Ejzsébet utajványt is, csak szavazzatok jám!
Szejetjek benneteket. Ha kijály majadhatok minden hónapban osztok nektek Ejzsébet utajványt!
Beje őjüjök, ha nem köjtözhetek a vájba, a pajotámba. Könyöjgöm szavazzatok jám!
Kedves híveim! Jomán, ukján, fejvidéki, egyéb küjhoni szavazóim! Szegény embej vagyok, de mindenem a tiétek. Szavazzatok jám! Építek nektek focipályát, tempjomot, kójházat. A magyajok nyugdíját is nektek adom, csak gyejtek szavazni!
Nyugdíjas bajátaim, ejvakujt híveim! Adok nektek kjumpjit is, meg mindent is. Megcsókojhatjátok a kezemet is, meg mást is, csak szavazzatok jám!

Embejek, bajátaim!

Nagyon féjek a böjtöntőj, jendesen be vagyok szajva, nem akajok focit vajjni, mindent megígéjek nektek, csak szavazzatok jám!
Kedves joma embejek! Ápjijis 8-án jám kejj szavaznotok. Össze kejj tajtanunk! Utána nagy ünnepség jesz. Jesz kaja, pia! A Fjóji intézi. Aki jám szavaz, az kap közmunkát is, meg segélyt is! Ha nem nyejem meg a vájasztást végetek van, meg nekem is. Abba bejebojondujok.

Kedves népem!

Hajcojok éjtetek keményen, megvédejek mindenkitőj, csak magamtój, meg a csajádomtój nem tudjak megvédeni benneteket. A migjáncsokat, meg a Bjüsszejt, meg az ENSZ-et se engedem be az ojszágomba! Ez az ojszág az enyém, nem adom senkinek se!
Könyöjgök nektek, vájasszatok engem. Szavazzatok jám!
Aki nem jám szavaz, azt kinyíjom! Vijágos?

Hajjá Magyajojszág, hajjá magyajok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7818388069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása