Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hírünk a világban

2023. december 19. 06:36 - Szürkenyúl

Újmagyarosan, utcai harczosan, behúzott farokkal, hazudozva, sunyi módon, alattomosan, kipcsakosan, türkösen, bujkálva, elsomfordálva, melyik tetszik jobban?
Így képvisel bennünket, így járatja le az országot, így gyengíti Európát és hazánkat a mi diktátorunk!orban-viktor-brusszel-ukajna-tamogatas-szavazas-645437.jpg


A minap is a mi bátor utcai harcosunk olyan erényesen, sunyin somfordált ki a szavazás elől Brüsszelben, mintha ott sem lett volna! Igaz, mentségére szóljon, nem a Kossuth rádióban kellett bátornak, fickósnak, tökösnek, harcosnak lennie, hanem az átkos Brüsszelben. Az azért mégsem ugyanaz! Ott hiányzott az infrastruktúra! Nem volt, aki alákérdezzen, sőt vissza is kérdeztek, gonosz szemekkel néztek rá, hazugságait sem sorolhatta, hiszen nem birkáinak papolt, s még a fizetett tapsolókat is nélkülöznie kellett, a kordonokat sem vihette magával. A korrupt, haszonleső, megvásárolt egyházak sem álltak a hátsója mögött. Áldatlan állapotok voltak, na! Egyem meg a lelkét, - na jó, az nincs neki, megint éhen maradok - egy kicsit összeszedhetné magát! Mégiscsak egy ország kétharmadát – már ha a birkák duplán számítanak! – képviseli!
Viktor de Vétó megint nagyot alkotott! Hogy nem rohadt le róla még a trottyos gatya is szégyenében? Szavazás helyett bátran, erőtől, vagy akármitől is duzzadva, és duzzogva, kiment a klotyóra, vagy kitudja hová? Ez aztán álomférfi, államférfi, libernyákok réme, utcai harcosok gyöngye, diktátorcsókolgató kipcsak fejedelem, kitüntetett türk megfigyelő, szittya magyarok fővezére, esetleg önjelölt senki!
Én csak azt nem értem, persze, hogy is érthetném, hiszen én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, hogy tud Brüsszelben a többi politikus szemébe nézni? Van bőr a képén, még az is lehet, hogy kutyabőr. Ki tudja, ebben a régi új úri világban már minden lehet, ha már vannak ispánok, vármegyék is? Nem mondta neki senki, hogy azt nem ott kell hordani, mindent még ő sem tudhat! Az jutott eszembe, lehet, hogy mégis disznóbőr? Mindegy is, vastag, és kész!
Kedves honfitársaim! Ha ez még nem lenne elég, tele vagyunk ilyen, és hozzá hasonló gerinctelen, sunyi, mindannyiunkat hülyének néző, gátlástalan, gazemberekkel!
Tele van ilyen semmirekellő, tehetségtelen volt osztálytársakkal, haverokkal az egész kormány, és még versenyeznek is, ki tud bunkóbb lenni! Sunyiságban, félrevezetésünkben, megalázásunkban, megfélemlítésünkben, gúzsbakötésünkben verhetetlenek.
Megvannak hozzá a szervezeteik is! Kezdve a Tákolmánnyal, folytatva az Alkotmánybíróságnak nevezett gerinctelen fideszbérencek gyülekezetével, a Polt által bitorolt orbánközeli főügyészséggel, ügyészségekkel, a korrupcióellenes hivatallal, mely védi a korrupciót. Ha nem így lenne, akkor elég lenne a Hadházy Ákos által feltárt, nyilvánosságra hozott ügyeket elővennie! Aztán itt van a legújabb sunyi, kártékony és jogállamellenes szervezet, a Szuverenitásvédelmi Hivatal, melynek legfőbb célja a bűnözők hatalmon tartása, és emellett alkalmas arra, hogy súlyosan korlátozza a sajtószabadságot, megnehezítse, akár ellehetetlenítse a független szerkesztőségek, újságírók, médiacégek munkáját.
Vannak még szervezeteik bőven, de ha ezek nem lennének elegek, vannak eszközeik is!
Ilyen eszközök például a mindenkori nemzeti brüsszeltációk, az országot elárasztó hazug, népbutító, az Európai Uniót gyalázó óriásplakátok, közszolgálatinak, kereskedelminek hazudott Fidesz szócsövek (újságok, rádiók TV-k).
A sunyiság mintapéldája a magyar törvényhozás is, elég csak a sokszor az éj leple alatt benyújtott törvényekre, salátatörvényekre gondolni, melyeket az ülésekre besomfordáló 133 bátor ember vakon  és sunyin elfogad!
Ne feledkezzünk meg a mindenhol spóroló Lázárról sem, aki sunyi módon csak talált magának egymilliárdot a ménesbirtokán felépülő lovaspályára!
Sorolhatnám napestig a sunyin maguk között osztogatott vissza nem térítendő milliárdos támogatásokat is!
Sunnyog a Sintér is, tagadja, hogy direkt nem hagynák pénzhez jutni az ellenzéki önkormányzatokat, pedig a tények árulkodóak!
A magyar sport is gusztustalan sunnyogással, hazugsággal, korrupcióval, adócsalással, TAO-csalással terhelt. A stadionok építése és üzemeltetése, klubok eltartása, mind alattomos módon a mi adónkból megy, jobbára ellenőrizetlenül!
Aztán itt van a Milák-ügy. Öntsünk már tiszta medencevizet pohárba! Jelentkezzen, aki úgy kap fizetést, hogy nem kell dolgozni érte! Politikusok kíméljenek! Nem értem az úszószövetséget, ha nem jár le úszni, akkor miért kapja a fizetését, a kalóriapénzt (az elért eredményeiért - tisztelet érte - megkapta a javadalmazását!)? Az is érdekes, hogy úszóink csak Dubajban tudnak felkészülni az olimpiára, de ez még semmi. Ha nem vigyázunk még versenyzőink gyerekeinek dajkáit is nekünk kell fizetni. Sajnálom azokat a sportolókat, akik nem edzhetnek Dubajban, hogy lesz belőlük olimpiai bajnok?
Megkérdezem azt is, milyen alapon kapnak adókedvezményt a focisták? Ráadásul szerintem ez még alkotmányellenes is!
Itt van még a háborús veszélyhelyzeti kormányzásnak hazudott diktatórikus sunnyogás is. Ez aztán az alattomos sunnyogás melegágya! Példamutatás ez a javából! Rossz példa mutatása! Mit várhatunk ezek után a csicskáktól?
Ne menjünk el szó nélkül a kakaduminiszter mellett sem! Körbe gálázta luxusrepülőn már a fél világot ez a már nem földön-futó! Főleg Afrikában meg a volt szovjet területeken vitézkedett. Európában le sem szarták ezt a pojácát, illetve dehogynem!
El ne felejtsem megemlíteni a bajszos Országházi senkiházit sem, a bandájával együtt! Már rommá büntette az ellenzéket, akik igazat szóltak a Fideszének tekintett házában. Már a strasbourgi bíróság is ellene döntött, kimondták, hogy ő egy cenzor, tehát papírja van róla! Kéne neki lennie másról is, de az egészségügy még nem állította ki, pedig csak egy fél céduláról lenne szó. Gondolom várólistán van.

Mondja még ezek után valaki, hogy jó hírünk van a világban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3318283087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása