Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kinek a kormánya?

2024. augusztus 25. 06:54 - Szürkenyúl

Aranyoskáim! Már többen felvetettétek, hogy mi van velem, elment a humorom?
Régebben humorosabbak voltak az írásaim, mint mostanában - mondtátok. Igazatok van. Nem is vagyok boldog ettől, de mindennek oka van!
Ami manapság folyik hazánkban az sok mindenre késztet, csak viccelődésre nem!kormany2.jpg

Folyamatosan olyan dolgok történnek, amik elkeserítenek, feldühítenek, és nem értem, hogyan lehet a 21. században, Európa kellős közepén még mindig hatalmon egy tehetségtelen és enyveskezű, korrupt kormány! Ez egy cseppet sem vicces!
Állandóan olyan intézkedéseket hoznak, olyanokat tesznek, amiből azt lehet feltételezni, hogy nem is Magyarország kormánya uralkodik ebben az országban!
Nem vezetik az országot, hanem uralkodnak mindenen, csak a hatalomvágyukon és pénzéhségükön nem tudnak uralkodni.

Legutoljára például azt olvastam, hogy Észak-Macedóniának 1 milliárd euró hitelt ad a trottyos kormány, mégpedig 3.25%-os kamatra, ráadásul csak 3 év múlva kell elkezdeni a törlesztést. Adja ezt a rablóbanda a kínaiaktól felvett 1 milliárd eurós, ki tudja milyen kamatozású hitelből! (ezzel együtt már 1000 milliárd forint a hiteltartozásunk Kína felé!) Ezeknek teljesen elment az eszük! Arról már nem is beszélve, ez egyszerűen súlyos bűncselekmény, hűtlen kezelés! Ha úgy tetszik, hazaárulás!
Kinek is a kormánya ez a bűnszervezet?
Nem ez volt az első!
Financial Times: Orbán Viktor utasítása kellett Marine Le Pen magyar hiteléhez.
2022-ben az MKB-tól kapott Marine Le Pen 10,6 millió euró hitelt.
Nem mellesleg, volt már olyan bank, amelyik pont egy ilyen hitel miatt csődölt be!
Nem is a második!
Az Eximbankon keresztül, kiugróan olcsó hitel formájában adott 45 milliárd forintot a magyar kormány az elszakadásért küzdő, boszniai Szerb Köztársaságnak, hogy Milorad Dodik kormánya törleszteni tudja 2023-ban lejáró hiteleit.
Kinek a kormánya ez a bűnbanda?

Amikor azt kell látnom, hogy a trottyos és bandája hogyan herdálja el az állampolgárok által befizetett adókat, mindenhez van kedvem, csak viccelni nem!
Amikor azt kell nap mint nap tapasztalnom, ahelyett, hogy a kormány saját állampolgárait támogatná, az országot építené, határon túliakat pénzel, a bicska nyílik ki a zsebemben, nem a humorzsák!
Hogy miről beszélek?
Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horvátország, Ukrajna, Szerbia futballját támogatják a gazemberek. Stadionokat építenek, Dunaszerdahelyi, Lendvai, Eszéki, Rimaszombati, Munkácsi, Csíkszeredai, Sepsiszentgyörgyi, Révkomáromi, Topolyai Sport akadémiák támogatására folyamatosan mennek milliárdok a magyar adófizetők pénzéből! Még felsorolni is sok volt!
Kinek a kormánya ez a gátlástalan banda?

Eddig már több, mint 3000 templomot újítottak fel a Kárpát-medencében (ebből legalább 500-at határainkon túl), és 130 új templom is épült, ezek egy része szintén nem határainkon belül! Az is igaz, az itthon épültekből sincs semmi hasznunk. Ezek a projektek csak a kormány hatalmon maradását szolgálják, nem az országot!
És ez még nem minden! A magyar állam minden papnak ad év végi prémiumot közpénzből. Az aktív lelkipásztorok 2023-ban másfélmillió forint karácsonyi támogatást kapnak az Orbán-kormánytól jövedelempótlék címén. A tanárok meg várhattak az EU támogatására…
Újra megkérdezem: kinek a kormánya ez a korrupt gyülekezet?

Azt is megkérdezhetem, milyen kormány az, amelyik inkább Fülöp-szigeteki, vietnami, kirgizisztáni, indiai, mongóliai, thaiföldi stb. vendégmunkásokat fizet meg, nekik épít munkásszállásokat, ahelyett, hogy a magyar munkavállalókat támogatná? Költői kérdés volt, drágáim! Megmondom én! Ganéj és ostoba! Börtönbe való!
A szívem szakad meg, amikor azt látom, hogy családok szakadnak szét, mert külföldön kell munkát vállalniuk, hogy emberhez méltóan el tudják tartani családjukat, fel tudják nevelni gyerekeiket, hogy ne kelljen ebben a szándékosan gerjesztett mérgező légkörben élniük!
Na, szóval: kiknek a kormánya is ez a multikat kiszolgáló felfuvalkodott, tehetségtelen bagázs?

Csak eddig több mint 500 milliárd forintot költött az Orbán-kormány arra, hogy Kelet-Ázsia hulladéklerakójává változtassa Magyarországot. Eddig összesen legalább 40 akkumulátorgyártással kapcsolatos beruházásról lehet tudni!
Csak az iváncsai akkugyár infrastrukturális beruházásaira több, mint 100 milliárdot költött a kormány!
Nos, kinek az érdekeit is szolgálja a Magyarország kormánya néven elhíresült bűnszervezet?

Idén is fejenként 100 ezer forintos iskolakezdési támogatást oszt szét a magyar állam a „Szülőföldön magyarul” programban a határon túli általános iskolásoknak, középiskolásoknak és egyetemi hallgatóknak. Itthon pedig néha még iskolatejre sem jut.
A kérdés még mindig ugyanaz: Kinek a kormánya ez a szedett-vetett maffia?

Milliárdokkal támogatják rokonaikat, oligarcháikat, seggnyalóikat. Ezek vajon mennyire szolgálják az ország érdekeit?
Kinek a kormánya ez az aljas gazemberekből álló bűnszervezet?

Az már szinte természetes, hogy menetszerűen lopkodják az országnak járó EU-s támogatásokat is, folyamatosak az ország ellen a kötelességszegési eljárások. Meg is van ennek az eredménye! Majd 20 milliárd eurót zárolt az Unió ezek miatt!
Kinek a kormánya ez a rablóbanda?

Az 1.4 milliárdért közpénzen megvett Budakeszi úti Ybl-villát használhatja ingyen a Türk Tanács budapesti irodája. A kormány nemcsak az épületet, hanem annak fenntartását, és az alkalmazottak bérét is állja. Sőt, a kirendeltség és dolgozói élvezik a diplomáciai mentességet is. És még adót sem kell fizetniük.
Megint csak az a kérdés: kinek a kormánya ez a végtelenül aljas bűnszervezet?

Folytathatnám, de azt hiszem ennyi is elég, még sok is! Jól látható, mi folyik az országban. Szokás mondani, okkal, hogy mindenki annyit tehet meg, amennyit megengednek neki.
Már csak az a kérdés, meddig hagyjuk még az ország tönkretételét, kifosztását?
A gazdasági bűnözőknek minden normális társadalomban börtönben a helye, teljes vagyonelkobzás mellett!
Nem viccelek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3218472657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása