Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Fideszbook

2024. május 31. 09:49 - Szürkenyúl

Pénz, pénz, pénz. Szokás mondani, hogy ez a három dolog kell a háborúhoz. Választások előtt nagyon jól látszik, nem csak ahhoz.
Hogy választás lesz, azt onnan is lehet tudni, hogy például a Facebookon megsokasodtak a fizetett hazugságok. A NER elkezdett dolgozni, magáért, a hatalmáért, hogy tovább tudjanak fosztogatni!papir.jpg

Az ellenfelek vadul ócsárolják, sértegetik egymást. A kormány tízmilliókat költ a befizetett adóforintokból és az elsikkasztott „alkotmányos költségekből” - közpénzből - arra, hogy magát fényezze, s hogy az ellenzéket gyalázza.
Egyébként teljesen feleslegesen, hiszen az ellenzéki pártok és képviselőjelöltek egymást is és saját magukat is le tudják járatni. Elég csak megszólalniuk.
Mindegyik párt – kivétel nélkül - mindennel foglalkozik, csak az országgal, a benne élő állampolgárokkal nem, vagy nagyon keveset. Leginkább egymással, Orbán meg röhög a markába.
Ezeket a megszólalásokat hallva, olvasva folyamatosan az jut az eszembe, nem a jelölteknek kellene nyerni a választást, hanem a választóknak!
A végeredmény azonban mindig ugyanaz. Ha jól figyeltek, láthatjátok, bármelyik jelölt nyer, mi mindenképpen vesztünk.
Jól ki van ez találva!
Maradjunk még a Facebooknál, ami már nem is Facebook, hanem Fideszbook! Fidesz könyv! Úgy néz már ki a Facebook, mint egy Fidesz hirdetési újság. Hányingerem van már attól, hogy Putyin seggéből ordítozzák a fülembe a békét! Hogy ebben a kibaszott országban mindenki háborút akar, csak a trottyos és rablótársai akarnak békét. Hogy háborútól való félelem szítása kormányprogram. Hogy még a Duna is visszafelé fog folyni, ha nem Szentkirályi lesz a polgármester. Hogy állandóan azt kell látnom, olvasnom, hogy ellenzéki pártok ugranak egymás torkának.
A helyzet még ennél is rosszabb, mert ami nem Fidesz tartalom, arra meg ott van a Fideszbook algoritmus.
Ahogy közeleg a választás rendre azt tapasztalom, hogy drasztikusan csökken posztjaim elérhetősége. Gondolom nem vagyok egyedül.
Van közel ezer követőm, többszáz ismerősöm, legutolsó posztom megosztottam 8-szor, két nap alatt 65 emberhez jutott el! Teljesen logikus, ugye? Már több követőm panaszkodott, hogy nem találkozott a bejegyzésemmel, vagy kérdezték: mi van velem, hogy mostanában nem írok? Pedig hetente posztolok... A legaktívabb követőim teljesen el is tűntek.
Az utóbbi hetekben, hónapokban tizedére esett vissza olvasóim száma, holott azóta is került ki írásom a Blog.hu címlapra, néhány megjelent Netes újságban is.
Valamit nagyon kitaláltak a fiúk!
A helyzet nem jobb a Blog.hu-n sem. Ott felére esett vissza látogatottságom, követést beállítani hónapok óta nem lehet.
A TV-ről, rádióról, helyi és megyei lapokról már nem is akarok szólni, igaz, azokat nem is nézem, nem is hallgatom. Lehet azért tudni, mi folyik mostanság ezeken a felületeken. Először is a pénzünk, ezen kívül pedig agymosás és ganéj! Ennyi.
Ezekből is látható, választás lesz!
Kérdezhetitek, mit lehet tenni? Sajnos, látható, akinél a pénz, annál a média, annál a hatalom, főleg, ha nem teszünk semmit és minden maszlagot beveszünk!
Annyit mindenképpen tehetünk, hogy legalább ne legyünk közömbösek! Aki hallja, látja, olvassa, adja tovább!
Magyarul, aki teheti, az ossza meg a színvonalas, arra érdemes ellenzéki érzületű posztokat. Ne hagyjuk, hogy a szemét és hazug propaganda eluralkodjon!

Ami ezen felül a legfontosabb: mindenkinek el kell menni szavazni! Vannak még tisztességes jelöltek, talán még tisztességes, becsületét még el nem játszott párt is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr218416681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása