Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Vesztettünk

2024. június 14. 06:09 - Szürkenyúl

Orbán azt nyilatkozta, hogy győztek. (Jól fogyott a pálinka, meg a sör, meg még ki tudja, hogy mi.)
Higgyük el neki! Különben is, utoljára akkor mondott igazat, amikor azt mondta, hogy oá, bár ez sem bizonyított.onkormanyzati-valasztas.jpg


Nem az a baj, hogy a Fidesz győzött, hanem hogy az ország és főleg a szavazók, az állampolgárok vesztettek.
Hogyan is nyert a Fidesz? Akárhogy is nézzük, nekik lett a legtöbb EP képviselőjük, és a legtöbben szavaztak rájuk az önkormányzati választáson is. Az már más kérdés, hogy a Tisza-párt szinte a semmiből erősen megközelítette őket EP képviselők számában, valamint az önkormányzati választáson el sem indult.
Az is tény, hogy az ellenzék, mármint a régi, vesztett. Nem kicsit, nagyon! Megsemmisítő vereséget szenvedett, de igazából szenvedni mi, állampolgárok fogunk, pártállásra való tekintet nélkül! Akik a győztesre szavaztak, azok is vesztettek, ne legyenek kétségeik!
Ez ám a győzelem.
Bocsánat, helyesbítenem kell, valójában nem az ellenzék vesztett, hanem a rájuk szavazók!
Dobrev Klára azt mondta a választások után, hogy csalódott. Nem értem. Mire számított? Arról már nem is beszélve, mi mennyire csalódtunk! És már sokadszor. Bennük! Kidobott pénz minden forint, amit rájuk költünk. Újra bebizonyosodott, hogy velük csak a Fidesz nyerhet!
Képtelenek megérteni, hogy a jelenlegi választási törvény mellett csak akkor van esélyük a Fidesz ellen - és legfőképpen az országnak - ha önös érdekeiket egy az egyben elfelejtik! Tudjuk, ezt soha nem fogják megtenni. Az összes ellenzéki párt csak pénznyelő automata! Ha már az automatáknál tartunk, a Fidesz pedig pénznyerő automata, a NER-rel, pereputtyal, oligarcháikkal együtt.
Arra semmi szükségünk, hogy magukat ellenzékinek tartó pártok segítsék a Fideszt győzelemre, sőt kétharmadhoz! A vasárnapi szégyenletes eredmények egy országgyűlési választáson ezt eredményezték volna!
Itt egy következtetést lehet levonni, egy parancsot érdemes kiadni: oszolj! Ennek az ellenzéknek nincs tovább! Az elmúlt 14 év alatt semmit nem értek el, viszont azzal, hogy bátran beültek a parlamentbe, elfogadták és legitimálták a választási csalásokat, valamint ügyesen eljátszották a biodíszlet szerepét is. Ha nem tették volna, már rég nem itt tartanánk!!!
Egy nagyon fontos dolgot azért ne felejtsünk el! Vasárnap sem a pártok szavaztak, hanem mi, magyar állampolgárok! Bennünket nem lehet lecserélni, ellentétben a pártokkal, bár a kormánynak erre is vannak próbálkozásaik! Hozzák gőzerővel a vendégmunkásokat, külhonból a szavazókat. "Sikeres" gazdaságpolitikájukkal, az ország megosztásával, gyűlöletkeltéssel, a közhangulat megmérgezésével pedig elüldözik az itt élőket.
Tehát, akár tetszik, akár nem, világosan kell látnunk, a jövőnk saját kezünkben van!
Amíg ezt nem vesszük tudomásul, addig semmi jóra ne számítsunk!
Ne nyavalyogjon senki a Fidesz újabb győzelme miatt, pláne azok ne, akik a "régi" ellenzéki pártokra, képviselőikre szavaztak! Azok se, akik el sem mentek szavazni!
Változás ebben az országban csak akkor lesz, ha megértjük, csak saját magunkra számíthatunk! Csak akkor, ha felfogjuk, szükség van változásra, s ehhez a változáshoz mi kellünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5118427365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása