Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Itt tartunk

2024. szeptember 23. 07:16 - Szürkenyúl

Sajnos! Már évtizedek óta várjuk a csodát, de hiába! Már évtizedek óta itt tartunk - és el is tartunk - egy végtelenül aljas rablóbandát.
Az, hogy itt tartjuk őket az országban az rendben is van (ne is engedjük őket sehova!), a baj csak az, hogy nem börtönben! Mondja valaki, hogy bűnözőknek nem ott a helye!luxus.png

Drágáim! Senki ne higgye, hogy csak őket tartjuk el, nem mintha ez nem lenne épp elég, rajtuk kívül- de hathatós közreműködésükkel – eltartunk mi mindenkit, csak magunkat nem tudjuk eltartani.
Eltartjuk az egyházakat, papokat, nem is akárhogy, s mit kapunk érte? A trottyos és bandájának a seggét nyalják, hagyják, hogy templomaikban világi gazemberek prédikáljanak.
Eltartjuk az összes profinak nevezett labdarúgót, kézilabdázót, hogy csak a két legnagyobb létszámú sportágat említsem. Csakhogy mindenki jól értse, a nyugati országok nem tartanak el például egy labdarúgót sem, minden klub saját magát tartja el, sőt, még stadiont is saját maga épít és üzemeltet!
Eltartunk határon túli szavazókat, futballklubokat és akadémiákat. Stadionokat, templomokat építünk, hogy a rablóbanda hatalmon maradhasson a határon túli szavazatok által is.
Eltartjuk a kormányhoz hű sleppet, családostól. Tartjuk a pofánkat, mikor a kormány sorra osztogatja nekik a vissza nem térítendő milliárdokat, mikor valódi verseny nélkül kapják az állami megrendeléseket, és veszettül túlárazva végzik el a munkákat, vagy néha még el sem végzik azokat!
Itt tartjuk a fideszes tolvajokat mentegető főügyészt és hivatalát is.

Ami még ennél is nagyobb baj, hogy ezzel szemben magunkat, gyerekeinket, unokáinkat alig tudjuk itt és eltartani! A szívem összeszorul, mikor szinte már naponta azt hallom, kik és hányan hagyják el az országot, hazájukat, mert már nem bírják tovább a kiszolgáltatottságot, mert már nem akarják minden reggel azt olvasni, hallani, megint mennyi nemzeti vagyonnak kelt lába és miket loptak el a gazemberek, mert már nem bírják, és nem is akarják ebben a mérgező légkörben leélni életüket és felnevelni gyerekeiket, mert már elegük van a rájuk zúduló hazug és mocskos propagandából, mert már elegük van abból, hogy gyerekeik lassan már csak egyházi iskolába járhatnak, mert már elegük van a szándékosan lepusztított egészségügyből, mert már elegük van abból, hogy a banda inkább olcsó külföldi munkaerőt hoz be az országba, mert nem akarja megfizetni a saját állampolgárai munkáját. Mert elegük van abból, hogy minden törvény a hazai munkavállalókat sújtja. Nem sorolom tovább, mindenből elegük van!
Nekem meg abból van elegem, hogy a nem szolgáló, hanem uralkodó rablóbanda lassan mindenkit elüldöz az országból! Elüldözi a jó adófizető állampolgárait. Ha ebben az ütemben haladunk, nem marad az országban csak rendőr, katona, közalkalmazott, nyugdíjas, gyerek, közmunkás és vendégmunkás. Adófizető, és közben termelő munkavállaló alig. Így nemhogy a sógorokat, de még magunkat sem érjük utol sosem!

Drágáim! Nem szokásom a levegőbe beszélni, mindig tényekből indulok ki. Én itt tartok.
Lássuk, mitől tartok, éppen itt.

Nagyon kevés embernek fontos Orbán hobbija, mindössze 43-an voltak hajlandóak támogatni adójuk egy százalékával a Felcsúton folyó utánpótlás-nevelést.
Magyarul, ebből arra is lehet következtetni, ekkora igény van a honi labdarúgásra, legalábbis a jelenlegi finanszírozási körülmények között, a jelenlegi adózási szabályok mellett! A szerintem törvénysértő és alkotmányellenes adókedvezményről már nem is beszélve!
A Bethlen Gábor Alap megduplázta a székelyföldi fociakadémia támogatását. Itt tartunk!

Nem csak itt tartunk, de kitartunk olyanokat is, akiket aztán végképp nem kéne. Olvasom, Bese Gergő – magyar katolikus pap - évekig a KDNP fizetési listáján volt, ami azt jelenti, közpénzből volt kitartva.
Milliós havi tiszteletdíjat kap Kiss-Rigó katolista-orbánista püspök is a Magyar Kertörökség Alapítványtól, mert kitartott, a Fidesz mellett.
A papi jövedelmek 2024-es emelésénél sem várt Brüsszelre a kormány, mint a tanároknál. Őket saját adónkból is el tudjuk tartani. A mostani, egyszeri – ám 2024-től a rendszerbe beépülő –, összességében 62 millió forintos emelés nem sok ahhoz képest, hogy a kormány két éve megduplázta, s egyúttal a határon túli magyar gyülekezetek lelkészeire is kiterjesztette ezt a pénzügyi konstrukciót. Mindez évente 5,3 milliárd forint kiadást jelent nekünk. Itt tartunk!

A közpénzből fenntartott KDNP ötezer példányt vett reprezentációs célból a nyálcsorgatva Orbánra vigyorgó Semjén Zsolt könyvéből.
Mint egy falat kenyér, úgy kellett ez nekünk. Ilyen embereket tartunk itt!

Konyhai vízforralókkal oldják meg a melegvíz-hiányt a Szent János Kórház koraszülött intenzívén. Akkor most hová megy a befizetett EÜ járulékunk? Kiket tartunk el a kórházaink helyett?

Lázár János egy 7815 négyzetméteres erdőt vehetett meg az államtól potom 1.5 millió forintért, holott az állami erdők értékesítését alapesetben jogszabály tiltja. Ez még nem elég, építettünk még Lázár kastélyához 3 milliárdért utat is. Itt tartunk!

A fentiek csak apró friss példák voltak, azonban jól mutatják, hol tartunk. Nem kell csodálkozni, hogy még mindig itt tartunk!
Meddig tartunk még ki?
Meddig tartjuk még el a korrupt és tolvaj országvezetőket?
Meddig tartunk még el egy kirakat-országgyűlést, nem az országot, hanem a Fidesz hatalmát szolgáló képviselőket?
Meddig lehet még arról írni, hogy itt tartunk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4318496742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása