Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

JóKor

2020. június 17. 16:27 - Szürkenyúl

Megkaptam! JóKor! Már nagyon hiányzott! Nagyon nehezen tudtam élni nélküle. Jobban kellett ez, mint egy kis olcsó zöldség, gyümölcs, esetleg hús. Még jó hogy lesz helyettük tűzijáték!


Köszönöm a Magyar Államkincstárnak, mint felelős kiadónak! Legközelebbi számot tartsák meg maguknak! Legalább nem lesz üres a kincstár!
Azt hallottam már dolgoznak a munkanélkülieknek szóló kiadványon is. Problémát okoz egyellőre a darabszám meghatározása, számuk folyton nő…
Tervezik a hajléktalanok ily módon történő tájékoztatását is, de a címlista még nem állt össze.
Tudomásom szerint a középtávú tervekben szerepel még a tanárok és az egészségügyi dolgozók etetése is.
Kiszivárgott hírek szerint, nagy siker esetén külön lapjuk lesz a létminimum alatt élőknek, a minimálbéren tengődőknek, valamint a koldusoknak is.
Szó van arról is, hogy a jövőben az ilyen tartalmas lapok helyettesíteni fogják a béreket, és a nyugdíjakat is.
JóKor!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7815825410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budapest a kutyaszar városa 2020.06.17. 19:16:24

Megkezdődött a nyugdíjasparaszt vakítása. Többet ér mint 2 kg krumpli ?

mariska16 2020.06.20. 11:17:28

Várj egy kicsit és lesz még fővárosi-értelmiségi vakítás is, hátha az jobban passzol neked.

Karolac 2020.06.20. 14:00:56

Elöljáróban, politikától függetlenül. Sosem voltam híve a közvetlen, bármilyen ügyben történő kormányzati/politikai megkeresésnek, agitálásnak, ezért letiltottuk ennek lehetőségét, amit a jegyző visszaigazolt. Eddig úgy tűnt bevált. Úgy látszik ez az Államkincstárra nem vonatkozik, sikerült ezen átlépniük. Nekem meg - különösebb nehézség nélkül - sikerült a kukába továbbítani. Letojom, de kár a pénzkidobásért, bár az meg nem újdonság...
süti beállítások módosítása