Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szikra

2024. február 14. 07:16 - Szürkenyúl

A közöny nem kifizetődő! Az, hogy szégyelljük magunkat – mert van miért – szintén semmit nem ér, ráadásul még le is néznek, ki is nevetnek bennünket Európa szerte!tuz.jpg


Mennyi disznóság, mennyi mocsok, mennyi aljasság, mennyi bűn kell még kiderüljön, ránk ömöljön, hogy végre azt mondjuk, ennyi és ne tovább? Minek kell még történnie ebben a kibaszott országban, hogy végre felébredjünk?
Ezek az aljas gazemberek, akiket megválasztottunk, vagy úgy kerültek hatalomra, hogy nem választottunk, szemrebbenés nélkül mindent, és mindenkit megalázhatnak, sárba tiporhatnak. Lelkiismeretfurdalás nélkül bármit megtehetnek velünk, mi pedig birka módjára tűrjük mindezt és hallgatunk, mint aki beszart! Szegénységben, tudatlanságban tarthatnak bennünket, szétszakíthatnak családokat, megfoszthatnak az egészséges élethez való jogunktól, egymásra uszíthatnak bennünket, de mégis, mi vétünk a legnagyobbat saját magunk ellen, mert mindezeket hagyjuk! Elvesztettünk már mindent, de leginkább önbecsülésünket, barátaink, honfitársaink megbecsülését, mert gyávák vagyunk! Gyávák vagyunk egymás szemébe nézni, gyávák vagyunk kiállni nem csak másokért, még saját magunkért is! Semmirekellők vagyunk, megérdemeljük sorsunkat! Úgy fogunk eltűnni, hogy még gyerekeink, unokáink is szégyellni fognak bennünket!
Kire és mire várunk? Soha, senki sem fog helyettünk megtenni semmit!
Azt sem vesszük észre, hogy a legnagyobb bűnösök hallgatnak a legjobban! Szükséges, neveket mondanom? Nem!
Van egy régi mondás: fejétől büdösödik a láb. De még mennyire! Ráadásul kurva sok fej van a kormánynak tartott bűnszervezetben. Az utóbbi napokban ez egyre világosabbá vált.
Az is, hogy sokan vannak, az is, hogy bűnszervezet, na meg az is, hogy az egész ország már egy-két család tulajdonában van.
Mire és kire várunk még? Miféle szikra kell még egy tisztító tűzhöz?!
Választásra várunk?
Fölösleges!
Az igazi választás időpontja csak tőlünk függ, és csak mi rendezhetjük meg!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4618325149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása