Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kretények

2024. január 21. 06:53 - Szürkenyúl

Drágáim! Nem kell megijedni! Nem a TV2-es tényeket akarom reklámozni, azok egyébként is a Kretények, és méghozzá naponta többször!
Csecsemőgyilkosság, karambol, leégett panzió, felrobbant kamion, kórházi késelő, felgyújtott lakótársak, áramütés Portlandban, ónos eső Németországban, felrobbant tűzijátékgyár Thaiföldön, pandakölyök fogócskázik Kínában.tenyek.jpg

Ezek voltak a fő kretények, de beszámoltak arról is, hogy emelik a tanárok bérét. Igaz, azzal nem dicsekedtek, hogy mindezt EU-s pénzből. A mi adóforintjainkat már rég ellopták.
Dicsekedtek viszont azzal, hogy Magyarország a világ legbiztonságosabb országa.
Naná! Hogy a fenébe ne! Nálunk még a bűnözők is biztonságban vannak!
Az utcai, köztörvényes bűnözés helyét átvette a kormány és pereputtyaik, oligarcháik, a haverok, ráadásul ellenük senki sem védekezik, ellenben védi őket a főügyész, az ügyészségek, valamint az általuk megalkotott törvények, rendeletek, a veszélyhelyzeti kormányzás, a tákolmány, a mentelmi jog. Ezek a bűncselekmények tervszerűek, ellentétben a köztörvényesekkel! Értékben igazodnak az ország adóbevételeihez, valamint az Uniótól ellopható ezermilliárdokhoz!

Azon csodálkoztam, hogy a kretényekből hol maradtak az ellenzéket gyalázó álhírek, de aztán rájöttem a titokra! Azok már lementek a Kretények kistestvérében, a Hírek egy percben című moslékban. Ki van ez találva, hiszen az többször jelentkezik, ráadásul több kanálison is terjed, mint a ragya.

Amin viszont nem csodálkoztam, hogy nem szóltak arról, hogy

  • Az unió második legszegényebb országa lettünk a Fidesz uralkodása alatt.
  • Az infláció az EU-ban nálunk a legmagasabb, persze nem a hazug KSH adatai szerint. S még valami! Nálunk infláció több is van! Külön infláció van a képviselők és kormánytagok béremeléséhez, külön a nyugdíjakhoz, külön az élelmiszerekhez, külön a NER tolvaj oligarchák autópálya matrica díjaihoz, és külön inflációja van a KSH-nak is! Sőt, a kirúgott KSH-s vezetőnek is volt egy… Magyarországon mindig pont annyi az infláció, amennyi kell legyen egy adott feladathoz.
  • Az EU-ban Magyarországon a legnagyobb a korrupció, és ennek a pozíciónak a megőrzésére most már külön szervezet is vigyáz.
  • A magyar kormány szinte semmit sem tart be abból, amit az Unióhoz csatlakozáskor ígért, amik egy jogállam alapvető kritériumai, ezért 1000 milliárdoktól esik el az ország.
  • Generációkra eladósították az országot az oroszok és a kínaiak felé. Magyarország adósságállománya az elmúlt 20 évben közel megtriplázódott. A régióban sereghajtók vagyunk!
  • Kórházi várólisták az országban a leghosszabbak, több hónaptól a halálig elhúzódnak.
  • Évente tízmilliárdokat költenek külhoni sportklubok támogatására, stadionok építésére.
  • Magyarországon több, mint ezer adófizetők által eltartott focista van, míg például Németországban egy sem, mivel őket nem a költségvetés tartja el, ráadásul létszámuk is kevesebb!
  • A történelmi egyházakat a magyar adófizetők tartják el, még külföldre is mennek a milliárdok. Százmilliárdok tűnnek el templomépítésekre, felújításokra. A kormány a nemzeti vagyont képező ingatlanok százait ajándékozza az egyházaknak. Van olyan egyházközség, amelyiknek stadionja, szállodája van. Már a 30 milliárdos állami támogatásból épült lakitelki népnemzeti élményközpont is Kiss-Rigó püspökségének tulajdona. Szeneslapáttal hányják a nemzeti vagyont az egyházakhoz.
    Közben már megáldották a Balatont, a Megafon irodáját, na meg még a kolostort is. Sokba került ez nekünk, de hasznunk egy hangyafingnyi sincs belőle. Azt is olvastam, hogy a Feri pápa pedig a magyar bort áldotta meg. Drágáim, az a helyzet, nem titkolózom, megmondom úgy, ahogy van, elég hanyag munkát végzett, mert azóta sem érzem magam áldottnak, pedig a magam részéről mindent megtettem. Megvagyunk mi áldva ezekkel a kóklerekkel!
  • Pénteken azt olvastam, templomölelésre vitte iskolaidőben a diákjait egy iskolaigazgató.
    Mi a büdös isten folyik ebben az országban?! Meddig hagyjuk még magunk és főleg gyerekeink hülyítését?
  • Alapítványokba mentették ki már a fél országot, többek között egyetemeket, főiskolákat, vagy például az MNB, azaz a magyar állam vagyonának egy részét is.
  • Szólhattak volna a hírek Lázár kastélytörvényéről is, hogyan akarnak minden kastélyt, kúriát, udvarházat megszerezni, mert a NER-nek semmi sem elég.

Aranyoskáim! Hosszasan sorolhatnám még, miféle tényekről kellene szólnia a híreknek, mikről nem szólnak a kretények, de mutatóban talán ennyi is elég.
Illetve még sem!
Van még két hír, amit nem hagyhatok ki, ha már a kretények kihagyták, pont témába vágnak:

  1. Arról sem meséltek, hogy már minden kanálisból, újságból, rádióból, minden csapból kormánypropaganda szól, állami pénzből!
  2. Azt sem újságolták el, hogy az európai uniós tagállamok közül csak az Orbán-kormány nem szavazta meg az európai sajtószabadság-törvényről született megállapodást Brüsszelben.

Ezekhez már tény-leg nem kell kommentár!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr618307097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása