Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Köz(törvényes)társaság

2024. október 11. 06:52 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, ne szépítsük! Nálunk mindenki lop és mindenkitől lopnak!
Magyarországon még az EU is lop. Ráadásul a kormány segítségével. Ugye erre nem számítottatok? Pedig így van! Ha valakik pénzeket, milliárdokat adnak tolvajok kezébe, azok maguk is tolvajokká válnak!bortonracs.jpg


Folyamatosan hallani az Európai parlamentben, hogy a magyar kormány lop.
Az Európai Parlament alelnöke szerint egyértelmű, hogy Orbán Viktor közpénzt lop:
„A magyar esetben nagyon sok ügy van, én személy szerint a korrupcióval kezdeném, hiszen nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai, közpénzt lopnak. A magyar és az európai emberek pénzét lopják. Mindenki ismeri Mészáros Lőrinc nevét – hogy lehet egy gázszerelő milliárdos?”
Daniel Freund EP képviselő tegnapi felszólalása:
„Kedves képviselők, tisztelt diktátor úr! Az EP az európai demokrácia háza és az autokraták ősellensége, az ön ősellensége. Ön a legkorruptabb politikus az Európai Unióban.”
A holland EP-képviselő szerint:
„Magyarország az egyik legkorruptabb ország az EU-ban, az elkövetők teljes büntetlenséget élveznek, mert a főügyész nem független”
Van kérdés?

Ha már a főügyésznél tartunk! Ő és a főügyészség is tolvaj! Tolvajok, mert ellopják, tisztára sikálják az igazságszolgáltatás elől a tolvajokat. Ezt már tudja egész Európa!
Ez sokkal nagyobb bűn a közvetlen pénzlopásnál, arról nem beszélve, hogy hatalommal való visszaélés is!

Térjünk vissza a kormányra!
Pár évvel ezelőtt az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) az ELIOS ügy kapcsán megállapította, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki a pályázatok kiírásánál, ezért az EU 13 milliárdot vont el Magyarországtól. Mivel a NER-mosdató Polt-hálózat nem talált szabálytalanságokat, végül a magyar kormány a költségvetésből fizette ki a fenti összeget.
Tehát Tiborcz csak ennek az egy ügynek a kapcsán 13 milliárddal lopott meg bennünket.
Legújabb hír szerint megint vizsgálatot indított az OLAF – ki tudja hányadikat -
ezúttal Lázár János kastélytörvénye miatt. Szerintük lopás esete forog fenn.
Még mindig a kormány!
310 milliárdot von el az önkormányzatoktól a kormány idén – a pénzt saját magára költi.
Kiterjeszti a szolidaritási hozzájárulást az Orbán-kormány, idén 124-gyel több önkormányzattól von el pénzt: tavaly 724 önkormányzattól vont el forrást a kabinet, idén már 848-tól. A Pénzügyminisztérium már nem is tagadja, hogy az önkormányzatoktól beszedett szolidaritási hozzájárulást nem osztják vissza közvetlenül a szegény településeknek, hanem egyszerűen beöntik az állami költségvetésbe.
Azt is tudjuk, hogy az iparűzési adókat, gépjárműadót, a parkolási díjakat is előszeretettel – ők így szeretnek, előszeretettel – kiveszik az önkormányzatok kezéből.
Magyarul saját faluit, városait, tehát minden magyar állampolgárt meglop Magyarország kormánya.
Arról most inkább nem is írnék, hogy a kormányzathoz köthető korrupcióval és alapítványokkal hány százmilliárdot loptak el az országtól. Ez mindenki előtt ismert, egész Európában!
Ha már alapítványok, az MNB is alapítványokon keresztül tünteti el a nemzeti vagyon nem kis részét, tehát az MNB is kiveszi részét a nemzeti lopásból!
Ez az igazi lopásalapú kormányzás! Ha még ez sem lenne elég, akkor még mindig jöhet a daráló:
300 milliárdos lélegeztetőgép biznisz beszerzésének az iratait Szijjártó minisztériumában ledarálták. Tehát a lopásból a külügyminisztérium is kiveszi részét, nyilván nem önzetlenül!

Arról viszont mindenképpen szólni kell, hogy kis hazánkban milyen nagy divat lett a legszegényebbeket meglopni.
Élelmiszersegélyek: 10 milliárd forintos túlárazás! Két cég is érintett abban az ügyeben, melyben több milliárd forint értékben árazták túl a legszegényebbeknek jutatott élelmiszersegélyeket.
A hatóság értékelése szerint nagy részben ezek a cégek felelősek azért, hogy 38 százalékkal, számszerűen 1,4 millió csomaggal kevesebbet kaphattak a rászorulók.
Tehát állami segítséggel megint csak a legelesettebbeket, a legszegényebbeket sikerült újra meglopni!

Akár 90 ezer forintba is kerülhet az, ha valaki a kukából gyűjtené össze a visszaváltható üvegeket, ugyanis az Országos Rendőr-főkapitányság szerint ez szabálysértésnek minősül. Nem aranyos? Nem!
Ezek szerint, aki helyettünk – mert mi valamilyen okból kidobtuk a kukába – összegyűjti és beváltja a visszaváltható palackokat, az lopásnak minősül, mivel azok tulajdonjoga a hulladékkezeléssel foglalkozó koncessziós társaságra száll át.
Tehát a szegény hajléktalan tolvaj, mivel tulajdonképpen meglopja a MOL-t.
Drágáim, nem akarok finomkodni! Rohadjon meg, aki ilyen törvényeket hoz!
Ezzel még nincs vége, mert szerintem a MOL is tolvaj. Hogy miért? Ha valaki olyasmiért vesz fel fizetést, amiért nem dolgozott meg, az mi? Az lopás! Márpedig a MOL azokért a flakonokért is megkapja, felveszi az 50 forintot, amiket nem vittek vissza.
A különbség csak annyi, hogy a NER-nek megadatott, hogy törvényesen lophat.

Megszüntették a nyomozást a Híd a munka világába program ügyében. A NAV azt vizsgálta, hogy a program során szabálytalanul költöttek-e el 1,6 milliárd forintot, amelyet eredetileg a romák felzárkóztatására szántak. Hét év után, bizonyítottság hiányában szüntették meg a nyomozást.
Következtetést, azt gondolom, már felesleges is levonnom! Annyit azért mégis érdemes megjegyezni, hogy ezzel a NAV is bűnrészes, lopásban!

Ha esetleg valaki is azt hiszi, hogy a kormány lopásalapú eszközei végesek, az nagyot téved! Ráadásul meg sem állnak az ország határainál!
Tízes nagyságrendben sorolhatnám, ki mindenkinek, és hány milliárd forint támogatást osztogatott a tolvaj kormányunk az elmúlt egy-két évben, most csak álljon itt két példa a sok közül:
A Gyergyói Hokiklub elnöke tejfeldolgozó és hűtőház építésére 14 millió eurót kapott magyar adófizetői pénzekből.
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra.
Ezért dolgozunk, ezért fizetünk adót?

Nem tudok elmenni szó nélkül az Alkotmánybíróság mellett sem!
Mitől nem diszkriminatív és ily módon alkotmánysértő a labdarúgók mocskos adókedvezménye?
Ezzel a módszerrel évente többszáz milliót vesznek ki a zsebünkből, így aztán tolvajnak tekinthető még az Alkotmánybíróság is!

Nos, aranyoskáim! A fentiekből világosan látszik, a NER több lábon áll, sőt, a forintra is lábat növesztettek!
Köz-törvényesen minden forintnak lába kél!
Ami viszont legalább ennyire szégyenteljes az az, ahogy az Európai Parlamentben beszéltek Magyarország miniszterelnökével! Nem a parlament szégyene, hanem a trottyosé, és a mi szégyenünk is!
Ha egy miniszterelnököt jogosan tolvajnak neveznek, nagy a baj!
Ahol egy ilyen embert megválasztanak miniszterelnöknek, ott még nagyobb!
Drágáim! Szégyellem magam, egész Magyarország nevében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2818704988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása