Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nokedli

2024. szeptember 05. 06:53 - Szürkenyúl

Aranyoskáim! Nem rég azt olvastam, a kormány újraindítja a gazdaságot.
Ezeknek a tolvajoknak ez a mániája. Minden évben legalább egyszer újraindítják. Ez a sok újraindítás nyeli a pénzt, mint kacsa a nokedlit.nokedli.jpg


Gondolkodjunk egy kicsit, drágáim! Ez egy beismerő vallomás! Ha valamit újra kell indítani, az azt jelenti, hogy állt!
Egyébként is, a magyar gazdaság egy csoda! Úgy megy, úgy hasít, hogy közben áll, s ezalatt még veszteséget is termel. Ez már valami!
Ha már a nokedlinél tartunk, mi állampolgárok is folyamatosan nyeljük, ha kell, ha nem.
Évek óta nyeljük a háborús veszélyhelyzetet, a hazug és aljas propagandát, az EU-ban legmagasabb ÁFA-t, az elégtelen és megalázó egészségügyi ellátást, a Sorossal, a Gyurcsánnyal, az Unióval, meg mindennel való riogatást, az ezer milliárd forintos megszorítócsomagokat, a stadionokat, a külhoni futballakadémiákat, az országot elszennyező és kifosztó akkugyárakat, a Türk tanácsot. Sorolhatnám még napestig, de egy a lényeg, mi minden szart lenyelünk!
Nyeljük az ellenünk alkotott sztrájktörvényt, a Munka Törvénykönyvtét, a választási törvényt, a Fideszes Alkotmányt.
Az Egyenlő Bánásmód Hatóságot, a Szuverenitásvédelmi Hivatalt is nyeltük, mint kacsa a nokedlit, igaz, az EU nem nyelte le.
Lenyeltük a választási csalásokat is. Ahogy magunkat ismerem le fogjuk nyelni a maffia legújabb választási gaztettét, a határon túli választási körzeteket is. Ha így haladunk, legközelebb Ceaușescu fog dönteni sorsunkról. Úgy kell nekünk!
Lenyeltük továbbá az alkotmányos költségeket is, illetve egész pontosan lenyeltük, hogy a trottyos és bandája lenyelte!
Legutoljára azt mondták, hogy azért rossz a magyar gazdaság, mert külföldön vakációzunk, kínai webshopokból rendelünk, ráadásul még spórolunk is. Ezt is zokszó nélkül lenyeltük! Feltét nélkül, feltétlenül.
Az egyházak is nyelnek. Nyelik milliárdjainkat, és még lelkiismeretfurdalásuk sincs.
Nyelnek az oligarchák, NER-lovagok, meg a trottyos és a pereputty is. Nyelik adómilliárdjainkat, mint kacsa a nokedlit. Mi meg már ihatunk rá hideg vizet.
Elnéztük és lenyeltük azt is, hogy az országot teljesen kifosztották, nevükre írták, földjeinket, tavainkat, a nemzeti vagyon jelentős részét lenyú(e)lták!
Mindenkinek a mi nokedlinkre fáj a foga, híznak is tőle rendesen!

No, de semmi baj! Mindezek helyébe kapunk egy jó kis gumicsontot. Mi ezt szoktuk kapni, nekünk ez is jó. Nyeljük is, mint kacsa a nokedlit.
A Sintérékre lehet számítani. Most éppen megint az oktatással szórakoznak. A közoktatásban dolgozóknak tálalnak.
Na, ők is állandóan nyelnek!
Lenyelték már a NAT-ot, KLIKK-et, a státusztörvényt, az egyetemek és főiskolák alapítványokba kilopását, a NAT- vizsgákat, meg még sok mindent. 
Most éppen a diákok mobiljainak begyűjtését nyelik, mint kacsa a nokedlit.
A nevét megjegyezni sem érdemes államtitkár azt nyilatkozta, hogy az iskolák nagy szabadságot kapnak a diákok mobiljainak beszedése terén. Ó, milyen rendesek! Mit is jelent ez? Azt, hogy úgy oldják meg, ahogy akarják.
Ezzel sincs még vége! Azt is le fogják nyelni, hogy a főrendőr a telefonhasználatukat is korlátozza, jelezve ezzel, hogy még emberszámba sem veszi őket!
Mindeközben azt is szép csendben, csámcsogás nélkül lenyeltük, hogy Iványi Gábor hajléktalan gyerekeinek iskoláit tanévkezdés előtt pár nappal zárják be. Az egyházaink ezalatt csendben kérődztek és nyaltak! Nesze neked ökuménia!

Láthatjátok nyulacskáim, ez egy olyan ország, ahol mindenki nyel, de nem mindenki lakik jól! Csak úgy mellesleg, most még a kastélyainkat is lenyeli a trottyos maffia, hogy még jobban lakjanak. Ezeknek a ganéjoknak feneketlen belük van és mérhetetlenül gátlástalanok!
Ezek után már csak azt szeretném tudni, nekünk mikor fekszi meg gyomrunkat ez a sok nokedli? Nem kéne már egy kis húst is ennünk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7318484841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása