Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Koloncok

2023. december 14. 06:50 - Szürkenyúl

Na, ezt is megértük, drágáim! Már a szerencsésebbek, akiknek sikerült nyugdíjba menni. Koloncok lettünk az állam nyakán!
Azt azért nem hallgathatom el, nem minden nyugdíjas kolonc. Akik szépen kitöltik a nemzeti brüsszeltációs íveket, azok nem. Azokra nagy szükség van (Most szólok, még időben, csak addig, amíg ikszelnek!), a többiek tényleg csak koloncok.kolonc.png

Egész nap csak henyélnek, s még szórakozni is akarnak. Ráadásul sokba is vannak a nyüvesek, mert jó dolgukban még meg is betegszenek, hogy aztán az egészségügy nyakán is koloncok legyenek.
Az is jól látszik, nem fogunk elmagányosodni, vannak még rajtunk kívül is koloncok az országban.
Eddig azt hittem, csak én és nyugger sorstársaim vagyunk azok, de aztán az is kiderült - főleg mióta rablóbanda uralkodik az országon - a tanárok, s persze velük együtt a diákok is koloncok. Mert ugye, ha tanárokra nincs szükség, akkor nyilván diákokra, oktatásra sincs. Ha a bűnös Brüsszel nem ad pénzt - Rétvári Bence: "Brüsszel nyolcszázmilliárd forinttal tartozik a pedagógusoknak" - akkor a tanerők mehetnek pénztárosnak, árufeltöltőnek, a diákok meg ha elég nagyok, mehetnek betanított munkásnak akkumulátorgyárakba. Persze csak akkor, ha ki tudják tuszkolni állásaikból az olcsó külföldi gazdasági migráncsokat, munkavállalókat.
Ebből az is jól látszik, nem elég, hogy az egész oktatás, tanárokkal az élen csak nyűg az országnak, még Brüsszel nyakán is kolonc. A telhetetlen magyar tanárok mérhetetlen adósságokba hajszolták az EU-t, hiszen ahogy a kis Bence mondta, sok százmilliárd forinttal tartozik nekik.
Ezzel még közel sincs vége! Az egészségügy is kolonc, csak viszi a pénzt. Azt az EU-ban legkevesebbet is, amit kap, pedig igazán nem lehet rájuk panaszunk, már alig van orvos, ápoló, a létesítmények is le vannak pukkanva, orvosi eszközök rég elavultak, az ügyeleti rendszert is szétverték.
A munkavállalók is koloncok! Nem elég, hogy nem akarnak éhbérért dolgozni, még munkásszállást is biztosítani kell nekik. Micsoda dolog ez? Pedig a párt és a kormány (nem a miénk!) mindent megtesz értük! Védi az érdekeiket, ahol csak tudja. Például - úgy döntöttek - munkásszállásokon legalább 50%-ban magyar munkaerőt kell elszállásolni a jövőben, ha a fene fenét eszik, akkor is.
Milyen aranyosak! Ők meg majd önfeláldozóan és szerényen meghúzódnak palotáikban.
Nem kell csüggedni, van még kolonc bőven.
Az ellenzék is az, mindenki, aki nem sertepertél vakon a trottyos hátsója körül, ütemes tisztogatási célzattal.
Minden sajtóorgánum is az, amelyik nem a kormány hazug propagandáját tolja gerinctelenül.
Ne feledkezzünk meg a nemváltó óvodásokról sem, ha már a nemzeti konzultáció sem tette azt! Kolonc a sok nemváltó gyerek is, ami a brüsszeli LMBTQ-propagandának köszönhető, legalább is a hazugék szerint. Csak azt nem értem, az ő műtéti várólistájukról miért nem hallani?

Nem utolsó sorban a magyar kormány is kolonc, mégpedig nem is akármilyen! Egyfelől Brüsszel nyakán, igaz a trottyosnak is kolonc Brüsszel, mert nem hagyja nyugodtan lopni. Másfelől, s ez a nagyobb baj, a mi nyakunkon is!

Nem tudom kihagytam-e egy magyar állampolgárt is, de az az érzésem, mi vagyunk a legnagyobb koloncok, saját nyakunkon...!
Még egy utolsó megjegyzés. A kolonc szavunk - értelmező szótár szerint - husángot, ütésre használható vastag ágat is jelent!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8518279991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása