Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hacacáré

2024. augusztus 20. 06:22 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Sorstársaim!
Köszöntelek Benneteket az augusztus 20-ai nemzeti tűzijáték, a nyallerek kitüntetése, az új kenyér megszentelésének nemzeti ünnepe és a nemzeti hacacáré alkalmából!
Kívánok mindenkinek kappanhangmentes augusztus 20-át!kenyer.jpg



Drágáim! Megúsztuk! A nagy hacacáré alkalmából nem kapott lovagkeresztet sem Győzike, sem a nemzet csótánya, sem Zalatnay Cinike, sem az Udvari Főzenész Ákos! Az idén megúsztuk egy Fásy Ádámmal.
Hirtelen azt sem tudom mi másnak kéne még örülnünk.
Az ünnep főszereplője az új kenyér. Ha tudná, lesülne a héja! Azt is el kell viselnie, hogy mindenféle egyházi személyek próbálják elhitetni vele, hogy az ő hókusz pókuszuk nélkül szart sem ér.
Szent István forog a sírjában. Ha élne, láthatná, hogy a dicső utódok hogyan emlékeznek meg róla. Azt is láthatná, hogy a magát kormánynak tituláló banda nem őt ünnepli ilyenkor, hanem saját magát élteti, fényezi.
Az államalapítás már a kutyát sem érdekli, pláne úgy, hogy a rablóbanda az állam ellopásán és szétverésén munkálkodik.
Ünnepelni azért fognak a fiúk, hiszen a sikert meg kell ünnepelni, márpedig a fenti két dologban nagyon sikeresek! Olyannyira, hogy lassan az Európai Uniót is szétverik nagy buzgalmukban!
Lesz itt minden, mint a búcsúban. 
Például, ha minden jól megy, többszáz drón fogja megjeleníteni a magyar történelem legmeghatározóbb jelképeit. Azt nem közölték, mik lesznek ezek, de ha korunk jelképei is köztük lesznek, remélem láthatjuk majd – már aki akarja – az égen úszni a híres trottyos gatyát, esetleg a szent gatya tulajdonosának jobb kezét, mellyel kifosztotta az országot.
Aztán ott lenne a helye minimum egy gázszerelőnek, a NER korruptságának jelképeként. Esetleg néhány álszent főpapocskát is megjeleníthetnének, hisz jól jelképezhetnék az ország vezetésére is jellemző kapzsiságot.
Ha már az egyházaknál tartunk, néhány bárány, és persze birka – mert ugye, a báránykák felnőnek - sem hiányozhat az égről, ha már a közéletünkben tevékenyen jelen vannak, sajnos.
Esetleg az a sok drón felírhatná az égre hiteltartozásunkat, bár nem tudom lesz-e annyi, ahány milliárd euró a tartozásunk. Vagy azt az összeget is megformálhatná, amennyi százmilliárd EU-s támogatást elbukott az ország a kormány te(l)hetetlensége, gazembersége, dilettantizmusa miatt! Ezek is jól jelképeznék a magyar gazdaság kiváló működését, az ország állapotát.
Nem lenne teljes a jelképtár stadion nélkül sem! Nincs még egy kormány a világon, amelyik annyi stadiont épített volna, mint ezek a gátlástalan gazemberek!
Néhány keresztet is vethetnének az égre, hiszen manapság úgyis ezzel etetnek bennünket éjjel, nappal. A kereszt már a kenyérnél is fontosabb. Már a szabadság-szobor is kap egyet, hogy örüljön.
Az a sok repülő herkentyű megmutathatná azt is, hogy húznak el a magyar munkavállalók nyugat felé, hogy normálisan élhessenek, meg azért, mert elegük van itthon mindenből!
Egy jó nagy vétót is írhatnának az égre, láthassa a világ, hogyan támogatja a magyar kormány az Unió működését.

Lesz persze tűzijáték is. Ez is fontosabb, mint a kenyér.
Panem et circenses - kenyeret és cirkuszt a népnek. Ez volt a római uralkodó osztály jelmondata. Akkor még ezekkel etették, hallgattatták el a népet. Azóta sokat változott a helyzet. A magyar kormány rájött, az ő népének elég a cirkusz is egy kis vallással, kereszttel, háborús veszélyhelyzettel, kormánypropagandával, kordonok mögé menekült kappanhanggal megfűszerezve.
Nem sajnálnak a 20-ai hacacáréra 15 milliárdot sem. Már erre a pénzre is keresztet vethetünk!

Imádkozni is fog a kormány, az nagyon megy nekik, bár ki tudja, mit motyognak az orruk alatt ájtatoskodva. Egy biztos, nem értünk és nem az országért szoktak ők fohászkodni, csak a hatalmukért, összeharácsolt vagyonaikért. Különben is, annyira sem keresztények ezek, mint egy telefosott bébipelenka!
Aranyoskáim! Elárulom nektek, én is fogok fohászkodni a magam módján, hiszen tudjátok milyen mélyen vagyok vallásos…
Annyit mondhatok, ha imáim meghallgatásra találnának, gyorsan megtelnének a börtönök közszereplőkkel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7418469329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása