Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kis-Kína és Akkumulátorgyár

2023. november 29. 07:14 - Szürkenyúl

Mostanában szinte naponta lehet olvasni olyan híreket, hogy itt is, ott is kórházi osztályok zárnak be, mert nincs elég orvos, ápoló.
Ez még csak a kezdet! Lesz folytatás! Lehet, ezek lesznek a következő hírek?orszaghatar.jpg



Sorra zárnak be az iskolák, elfogytak a tanárok, már a pedellusok is valamelyik áruházláncnál pénztárosok, vagy árufeltöltők. A diákok iskola helyett istállóba és akolba járnak, bégetni tanulnak.

Újabb kórházak zártak be, mert a betegek inkább otthon halnak meg, méltósággal, így új fertőzéseket, betegségeket sem kapnak el, valamint megspórolják ezzel az útiköltséget is.
A legújabb adatok szerint 2021-ben és 2022-ben is sereghajtó volt Magyarország az egészségügyi költések terén! Százalékos arányban csak Bulgária és Írország költött kevesebbet.

Egymás után zárnak be a templomok, már az Isten sem nézi jó szemmel a hamis prédikátorokat. A madonnák összejárnak, együtt könnyeznek és zokognak is.

Bezár az Európai Unió-s - Brüsszel-es - buksza, Magyarország előtt. Ez az igazi bojkott a tolvajokkal szemben!

Magyarország sorban áll, és előre megy! Ha minden jól megy, hamarosan nálunk lesz a legtöbb ingyenkonyha az EU-ban.

Sorra jelennek meg új kereskedelmi csatornák, mert a már meglévőknél a megélhetési celebek egymást tapossák. Eközben a közmédia költségvetése 2010 óta megduplázódott. Hiába, a hazugság kerül a legtöbbe!

Magyarország - főleg Soros György csöcsén nevelkedett, kitömött és hatalomra került bűnözők - keményen fellépnek az idegen pénzen terjedő propaganda ellen. Nem hagyják, hogy már Soros fia is újjal mutogasson.

A kormány tanácstalan, de sajnos már nem sokáig. A Századvég 2026-ig 24 milliárdért, évi nettó közel 7,5 milliárdért jól ellátja majd tanáccsal, jól ellátja majd a bajunkat.

Elhárult minden akadály, lehet már emelni az autópályadíjakat. 35(!) évre Mészáros Lőrinc és Szíjj László szerezte meg a koncessziót (kellett hozzá egy kis NERencse, de sikerült!). Ennek örömére 54%-kal lehagytuk Ausztriát! Ennyivel drágább az egy napos autópályadíj nálunk.

Vészesen megnövekedett a határátkelők forgalma. A magyar kormány hathatós segítségével külföldi munkavállalók árasztották el az országot, letörve a hazai munkabéreket.
A magyarok pánikszerűen menekülnek nyugatra.

Folyóink vizét folyamatosan szivattyúzzák az akkugyárakba, helyükön napelempark lesz. Gyógyvizeink majd maguktól elapadnak. A tavakkal semmi probléma, azokat már ellopták a strómanok és a rokonok.

Jövőre önkormányzati választás lesz, ezért soron kívül összeül a bátor nemzeti bajusz sereg, hogy megszavazza a választási törvény újabb fideszesítését.

Nyakunkon az újabb Nemzeti Brüsszeltáció! A liliputi trottyos be van szarva, hogy nem tud eleget lopni, mert Brüsszel figyeli. A kérdés csak az volt, hány Brüsszel-es kérdés lesz.
Ez az egész hajcihő csak a Kipcsak Unió előkészítését célozza!

Bezárt Magyarország, majd újranyitott, Kis-Kína és Akkumulátorgyár néven. Államformája: magyarmat.

A fenti híreket nem vártam, de egy-két hírt szeretnék már hallani:

Elmaradnak a bajnoki mérkőzések, mert elfogyott a TAO-pénz és az állami támogatás, a csapatok nem keresik meg csak a fenntartási költségük 10%-át. A külföldi aranylábúak menekülnek, nem maradt 11 fő sem – szertárossal, labdaszedőkkel együtt – a csapatoknál.
Felmondtak a pályakarbantartók is, hasznosítva tudásukat, elmentek birkapásztornak.

Magyarország csatlakozott az Európai Ügyészséghez, a NER szőröstül-bőröstül, oligarchástól, pereputtyostól börtönben, teljes vagyonelkobzás mellett.

Bezárt az Országház, mert az ellenzéki képviselők nem mentek be, a bátrak pedig börtönbe vonultak.

Elfogyott a magyarok türelme, kolostorba vonultak…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8518269287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása