Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Tessék választani!

2024. május 25. 06:52 - Szürkenyúl

4x365=1.460! 1.460x24=35.040!
Ennyi órából kellene egy órát arra áldozni, hogy 4 évente elmenjünk egyszer szavazni. Hogy véleményt nyilvánítsunk, hogy amennyire lehet irányítsuk a sorsunkat, hogy ne a fejünk felett döntsenek arra érdemtelenek, hogy tükörbe nézhessünk: felelősen gondolkodó állampolgárok vagyunk.valasztas-2024-logo.png


Mondhatjátok, hogy a most következő választás csak egy önkormányzati, csak egy EP választás, de nincs igazatok! Egy régi igazsággal kezdem: háborút nem lehet úgy nyerni, hogy közben minden csatát elvesztünk!
Azt is mondhatnám, hogy bajnokságot sem lehet úgy nyerni, hogy az utolsó találkozó előtt minden meccset elvesztettünk!
Fogalmazhatok máshogy is! Vagy elmegyünk szavazni, vagy megvárjuk amikor már csak a fegyverek segítenek!
Esetleg hagyhatjuk, hogy agymosott, megfélemlített, félrevezetett, lefizetett honfitársaink, vagy határon túli, kárpátaljai, felvidéki, erdélyi, vagy egyéb lakhelyű megtévesztett, lekenyerezett magyarok döntsenek helyettünk.
Esetleg meg is várhatjuk, hogy a NER mindent tönkre tegyen. Nyugi, már nem sok van hátra! Már most is kínai és orosz gyarmat vagyunk, már most is mi vagyunk Európa szegényháza, már évek óta Magyarország az EU legkorruptabb országa, már most is több száz évre eladósították az országot, az EU-ban – még ha tagadják is – évek óta nálunk a legmagasabb az infláció, már most is a magyar kormány költ a legkevesebbet oktatásra ás egészségügyre, már megszerezték az ország földterületének és erdeinek java részét, már tavaink is a „család” birtokában vannak, már most is minden bank a NER tulajdonában van, már kimentették alapítványokba a fél országot, már most sem történhet semmi, csak amit ők akarnak!
Szó nélkül (szavazat nélkül!) hagyhatjuk azt is,
hogy választási program nélkül lehessen választást nyerni,
hogy Soros ivadékok riogassanak Sorossal,
hogy Putyint támogató, Putyint ajnározó, ész nélkül fegyverkező párt nevezhesse háborúpártinak a többi pártot, sőt mindenkit. Bennünket is!

Ezek után már csak az a kérdés, kire kell szavazni az ország érdekében, saját érdekünkben? Az - a fentiek alapján - világos, hogy kire nem!
Na, de akkor kire? A válasz végtelenül egyszerű. Arra, aki a legesélyesebb a hazug, tolvaj Soros ivadékok által indított jelölt legyőzésére! PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!
A magukat ellenzékinek tartott pártok nem könnyítették meg dolgunkat! Eszük ágában sem volt az ország érdekeit szem előtt tartani, újra csak egymás ellen fenekedtek, másik pártot, annak jelöltjeit igyekeztek besározni. Nem tették meg azt a szívességet sem, hogy közös jelöltet állítsanak, holott jól tudták, ez lett volna a kötelességük, ez lett volna az egyetlen esély, hogy bennünket, választóikat és az ország érdekeit képviseljék!
Pedig - ahogy egy ősi Szürkenyúl közmondás tartja:
Ahol a patás ördögöt kell legyőzni, ott nincs helye pártoskodásnak!
Na, de honnan tudhatjuk ezek után, hogy ki az esélyesebb? Melyik jelölt az, aki képes lehet a kormányoldali jelölt legyőzésére?

Drágáim, úgy látszik, nincs más megoldás, nekünk kell összefogni, az ellenzékkel szemben is. Ha jól belegondolok, nekünk, felelősen gondolkodó szavazóknak, mindenki ellenfelünk, még az ellenzékinek mondott pártok, politikusok is! Szégyelljék magukat!
Egyet tehetünk, mindenképpen elmegyünk szavazni és minden ismerősünket erre buzdítunk! Ami pedig szavazatainkat illeti (önkormányzati képviselő, EP képviselő), meg kell büntetnünk azokat, akik alkalmatlanok voltak bizalmunkra, olyanokra kell voksolunk, akik még nem járatták le magukat előttünk, nem megélni akarnak, hanem képviselni, és jó eséllyel indulhatnak képviselői helyekért.
Két eset lehetséges. Vagy minden marad a régiben, vagy változás lesz. Középkor (urambátyám, alispán, főispán, vármegye, méltóságos úr, tekintetes úr), vagy a jövő!
Tessék választani!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5318411509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása