Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Elméletben

2024. június 19. 06:32 - Szürkenyúl

Sej, a mi lobogónkat elméleti fényes szelek fújják.
Drágáim! Jönnek a szememből az elméleti örömkönnyek.elmeletben.jpg


Januártól hatályos kormányrendelet szerint az alsós tanítók már nyolcadik osztályig beoszthatók, óvónőként pedig középfokú végzettséggel is el lehet helyezkedni.
Ha ez így megy tovább, óvodában hamarosan a nagycsoportosok tartanak foglalkozásokat és vigyáznak a kisebbekre. Nem olyan nagy dolog ez, régebben például olyanok tanították az angolt, akik egy leckével jártak előrébb a diákoknál.
Egy kormányrendelet nemrég szigorított a testnevelés órák alóli felmentés szabályain, mert a gyerekek keveset mozognak, elhízottak. Ennek fényében – mert mint tudjuk, fényes szelek fújnak - azokban az iskolákban, ahol a tornatermek szűkössége vagy hiánya miatt nem lehet szakszerűen megtartani a heti öt testnevelés órát, legyenek elméleti tanórák - javasolja az oktatásirányítás. Zseniális!
Na, most kapaszkodjatok meg nyulacskáim! Szürkenyúl ott segít, ahol tud! Javaslom a Pintérnek, ezeket az órákat - ahol elméleti testnevelés képzés folyik – elméletben tartsák meg. Ez még praktikusabb lenne! Messze megelőznénk a világot. Az Unió is csak a ülepünket nézhetné, ahogy elnyargalunk mellette! Tiszta XXII. század!
Javaslom továbbá, hogy a Mindenhezisértő vegye át a sport irányítását is. Kezdhetné a labdarúgás megújításával. Megszervezhetné az első elméleti bajnokságot, esetleg kezdésként kihívhatnánk például Svájcot egy elméleti barátságos futballmeccsre. Rögtön le lehetne játszani a mérkőzést akár levélben is, sokkal olcsóbb lenne. Még akár győzhetnénk is! Tudjátok, drágáim, levelezésben jók vagyunk! Így még akár választást is tud nyerni a mi trottyosunk és bandája.
További költségkímélés céljából elég lenne stadionokat elméletben építeni.
Erről jut eszembe, lehetne akár kocsmai verekedéseket, testvérháborúkat, vallási és nemzeti háborúkat is rendezni elméletben. Sokkal humánusabb és költséghatékonyabb lenne.
Milyen szép lenne, ha elméletben gyűlölnénk egymást. Azt is el tudnám képzelni, hogy például az infláció is csak elméletben létezne. Az már csak hab lenne a tortán, ha a NER-t is csak elméletben kellene elviselnünk, de erre nincs sok remény, a fényes szelek nálunk bolond lyukból fújnak.
Nem tudom mit szed Pintér és csapata, de ütős anyag, az már biztos!
Most olvastam, hogy 30 napos bentlakásos képzésen kell részt venniük azoknak, akik az év végén kirúgott kórházigazgatók helyére kerülnek. Jövő hétfőn kell bevonulniuk az érintetteknek a remeteszőlősi Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémiájára.
Hurrá! Katonásan rohadnak majd a kórházak, katonásan fogunk gyógyulni is! Kérdezhetnétek, hogy máshogy, ha már úgyis háborús veszélyhelyzet van?
Gondolom, ez csak a kezdet. Követik őket az orvosok és az ápolók is. Haptákban fog állni az egész egészségügy. Még azt is megérhetjük, hogy megbetegedni is vezényszóra kell majd, esetleg elméletben.
Az is lehet, hogy az orvosok is elméletben fognak gyógyítani. Nem lenne ez olyan nagy ugrás! Már most is sok esetben telefonon keresztül rendelnek és gyógyítanak, elméletben.

Elméletben olyan kormányunk van, amelyik az ország érdekeit tartja szem előtt, és nem a szemünk előtt lopja szét az országot. Ennél már csak az lenne szebb, ha a gyakorlatba is az lenne. Reményünk nincs sok. Mint tudjuk: bolond lyukból bolond szél fúj! 

„Sej, szellők, fényes szellők
Fújjátok, fújjátok,
Holnapra megforgatjuk
Az egész világot.” – elméletben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9118430713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása