Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szuverenitás

2023. november 14. 06:26 - Szürkenyúl

A legújabb szemvényvesztés: Szuverenitásvédelmi törvénycsomagot nyújt be a Fidesz.
Ennek kapcsán a legnagyobb stand up-os beszédet mondott a Várkert Bazárban, a Századvég szuverenitás konferenciáján.szuverenitas.jpg

A helyszín majdnem telitalálat, mert bazárba való, csakhogy nem a várkertbe!
Klasszikusokat csak idézni szabad, ezért most én is ezt teszem! Remélem kitaláljátok kit is idézek, hiszen napjaink klasszikus, cseppet sem szuverén futóbolondja az illető, aki pluralitásról papolt ott, ahova csak kormányoldali médiát engedtek be, szuverén, azaz független sajtót még csak véletlenül sem. Szuverenitásról hablatyolt egy olyan ország vezetője, aki Putyin zsebéből, meg ki tudja még honnan se látszik ki, egy olyan ország nevében, amelyik már orosz, kínai, koreai, német, meg még saját oligarchái gyarmata. Másképpen fogalmazva, az ország még saját kormányának és haverjainak, pereputtyának is gyarmata!
(Kapaszkodjatok meg, nem lesz hiábavaló!)

„ma Magyarország az európai emberek hangja”.
„mi vagyunk az egyetlen ország és kormány, ami úgy beszél, ahogy az emberek gondolkodnak”,
Magyarországnak „a valóságos súlyát meghaladó befolyása van a nemzetközi politikában”.
„a klasszikus demokratikus felfogáshoz a mi politikai rendszerünk közelebb áll”

Na ugye! Erre nem számítottatok. Még engem is letaglózott, pedig én tiszta vagyok, ráadásul elég sok marhaságot hallottam már tőle! Nem tudom mit szed, de ütős anyag, az biztos! Ilyet szerintem Grazban lehet kapni, receptre.
A fentiek szerint mi vagyunk Európa legbátrabb, legfajsúlyosabb, legdemokratikusabb országa.
Míg el nem felejtem, a legfüggetlenebbek is! Addig-addig függetlenedtünk, hogy mára már szuverén türkök és kipcsakok lettünk.
Ezért kell Brüsszelben fülét, farkát, nyakát, mindenét behúznia a mi szuverén, demokrata, hatalmas fajsúlyú, európai emberek hangja miniszterelnökünknek! Ezért nem adnak már a kezébe nem csak pénzt, de még pacsit sem!
Azért az kicsit erős, hogy úgy beszélnek, ahogy például én is gondolkodom! Szeretném hallani tőlük azt, amit én gondolok róluk, de előre szólok, még a nyomdafesték is elpirulna!

Nem csak a trottyos a szuverenitás élharcosa, tele van ilyenekkel a kormány!
Kocsis Mátéka a majdnem szuverén Indexnek nyilatkozta: „törvényi eszközökkel is meg kell akadályozni, hogy pártok akármilyen formában külföldről támogatáshoz juthassanak”.
Persze pubi! Közben meg:

  • Nyomasztó videókat futtatott fizetett hirdetésként a magyar kormány a lengyel választóknak.
  • A Mészáros-Orbán-féle MKB Banktól kapott Marine Le Pen 10,6 millió euró hitelt választásokra.

Ilyen ez a szuverenitás, Fidesz módra! A magyar kormánynak persze nincs szüksége külföldi támogatókra, arra ott vagyunk mi, adófizetők, valamint a nem szuverén, de annál hazugabb köz(vetlenül Orbán alá rendelt)média!

Ha valaki, én vágyom a szuverenitásra, a jelenlegi bűnöző kormánytól való függetlenségre, az ország szuverenitására! 
Egy ország szuverenitásához azonban nem törvénycsomag kell, hanem szabad szellemű szakértő kormány!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4318257861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása