Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Köz nélkül

2023. szeptember 21. 07:06 - Szürkenyúl

Hiába is berzenkedünk, a Fidesz élen jár a bürokrácia leépítésében. Ahogy ígérte, tovább egyszerűsíti a kormányzást. Az igaz, hogy minden egyes adminisztratív munkakör megszüntetéséhez kettő vízfej kell, de áldozat nélkül nincs győzelem._8a121545-70a5-4a77-acd9-f7f7e688a160.jpg


Az Orbánra kéjesen vigyorgó nyálcsorgató megint nem tudott aludni, benyújtotta legújabb törvényjavaslatát. Jön a köz nélküli közmeghallgatás! Figyelem! Új magyar találmány! Ezzel együtt titkosították a nyilvánosságot, és betiltották a vitát is! Három legyet egycsapásra! Ügyes!
Lehet majd véleményt nyilvánítani levélben, telefonon (üzenetrögzítőre), még a WC kagylóba suttogva is, esetleg a pusztába is lehet kiáltani. Válasz az nem lesz, de azzal eddig is kitörölhettük a seggünket!
Az akkumulátorgyárakról is csak akkor tartottak közmeghallgatást, mikor már fölösleges volt, eredménye nem lehetett, mert már eladták a telkeket a gyártóknak, már minden szerződés meg volt kötve, már elkezdődtek az építési munkák. Így volt ez Gödön is, Debrecenben is, Iváncsán is, mindenhol!
Cserében lesz köz-elhallgatás, köz-kihallgatás és köz-elhallgattatás!
Különben meg, ha sokat ugrárunk, akkor a trottyos alkotmánybírósága dönt, a köz ellen: például, már nem is kell helyi népszavazás az akkumulátorgyárak építéséhez.
Tudjuk, a fejlődés megállíthatatlan, vagy Magyarország előre megy, ezért aztán már a kanyarban van az új magyar találmány, a lakosság nélküli lakossági fórum!
Érdemes odafigyelni erre a Semmilyenre. Még egy álmatlan éjszaka, és jöhet az ellenzék nélküli parlament! Aztán meg a bátorak nélküli. A rőzseszájú elmeháborodott egyedül fogja vezetni az üléseket, saját magának, míg ki nem tiltja magát. Egyébként is világháborús és égiháborús veszélyhelyzet van, meg rendeleti kormányzás. Tök fölösleges az egész színjáték. Majd beraknak egy tapsgépet, hogy a köz nélküli szolgálati TV-nek legyen mit közvetíteni.
Innen már csak egy ugrás a parlament nélküli parlamentáris demokrácia.
Ha még lesz népszavazás, akkor a kérdést a trottyos fogja feltenni, és ő fog rá válaszolni.
Ha így haladunk, még egy-két sötét éjszaka, néhány saláta-törvény, és bukjuk a közgyűléseket, közhivatalokat, a közpénzeknek e nélkül is lába kél, azokat már folyamatosan bukjuk. Mindezekhez nem kell más csak egy bűnöző kormány és közöny, a részünkről!
Az is valószínűnek látszik, hogy Magyarország államformája nem köztársaság lesz, hanem köz nélküli társaság. Ebből egyenesen következik, hogy a szoknyás Orbán sem köztársasági elnök lesz, hanem Trottyos és Társasága Elnöki Golyóstoll.
A köztörvényes bűnözők maradnak, a kormányban mindenképpen, és szerintük semmihez nincs semmi közünk. Nekünk marad a közmunka, és aki nem N(y)ER, az továbbra is marad közellenség!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1018218023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása