Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Gazdagok vagyunk

2023. szeptember 05. 17:08 - Szürkenyúl

Akárhonnan nézem is, nincs mit szépíteni, gazdagok vagyunk! A kormánynak nevezett hazaáruló rablóbandáról már nem is beszélve.istockphoto-1007461704-612x612.jpg


Még mindig túl jól élünk, pedig mindent elkövetnek, hogy ez ne legyen így.
Már mindenkit lehagytunk, az egész EU csak utánunk kullog, mit kullog, alamizsnáért kalapoznak határainkon.
Erre számtalan bizonyíték van. Dúskálunk a javakban, parádézunk, itt van már a kánaán.
Európa legnagyobb tűzijátékát évek óta mi rendezzük. Nekünk volt a legtöbb pénzünk atlétikai és vizes VB rendezésére. Minimum tízszer annyit költöttünk rájuk, mint márki más.
A kerti diktátornak vettünk katonai luxusrepülőt, erre sem telik az uniós miniszterelnököknek!
Mi el tudunk tartani egy leváltott köztársasági elnököt milliárdos luxus kastélyban, élete végéig, családostól! Angéla Merkel kénytelen volt saját lakásába költözni, miután lejárt megbízatása. Szegény németek!
Egy rőzseszájú házmesternek csak a lakásfelújítása a történelem legdrágábbja, csupán 2.4 milliárdba került nekünk adófizetőknek. Semmiség!
A mi miniszterelnökünknek van a legdrágább luxusjachtja, csak a makogó oligarcha nevén van.
Méregdrága lovasezredet állít fel a honvédség, miközben az oroszok, ukránok olcsó szar drónokkal háborúznak. Persze, az is lehet, ez lesz az új magyar lopakodó. Az ellenséges légvédelem nem fogja őket bemérni, az biztos.
Az alapítványokba kilopott egyetemek 100 milliárdokat kaptak, alig tudják elkölteni.
Nekünk még európai pénz sem kell, olyan gazdagok vagyunk. Igaz, azzal eddig sem tudtunk egyről a kettőre jutni, ötről a hatra meg aztán pláne nem.
Mi magyarok el tudunk tartani több vagon vízfejet is. Lassan már minden adófizetőre jut miniszter, államtitkár, miniszteri biztos, tanácsadó, vagy főispán.
Csak mi tudtuk megengedni magunknak, hogy a kormány szőröstül-bőröstül várba költözhessen. Volt erre nekünk fölösleges sokszáz milliárdunk.
A szoknyás Orbán 66 millió forintos versenyzongorája nekünk meg sem kottyan.
Van pénzünk eltartani rahedli tv-csatornát, ahol a trottyost és bandáját istenítik a birkák előtt.
Gazdagok vagyunk, mi adtunk legtöbbet az akkugyártóknak (is), hogy cserében minél nagyobbat tudjanak röhögni a markukba, és minél közelebb építsék környezetszennyező gyáraikat lakott településeinkhez. Csak az váncsai gyár tulajdonosa 80 milliárdot kapott!
Van bőven termál vizünk, amit oda is adtunk szaré-húgyé a gyarmatosítóknak. Illetve csak volt, és nem szaré-húgyé adtuk, mert azt majd mi kapjuk. Mellé kapunk még mindenféle környezetszennyezést, biztos, ami biztos.
Az EU-ban, de lehet, hogy nem csak ott, mi magyar adófizetők költünk legtöbbet stadionok építése, s ha ez még nem volna elég, üzemeltetésére is!
Mi költünk legtöbbet focisták eltartására. Nem tévedés! Nem az állam! Az állam csak a mi pénzünket költi. Még ha csak költené, de rabolja, sikkasztja! Osztogatják, egy családnak, oligarcháinak. Nem mellesleg, egy labdarúgó havi bére négyszer annyi, mint egy tanár 4 éves fizetése. Mondja valaki, hogy nem vagyunk gazdagok!
Mi vagyunk képesek a legtöbb templomot építeni, templomra költeni szerte a világon!
Csak mi magyarok tehetjük meg, hogy nálunk az összes pusztába kiáltott szónak is külön kilátója van.
Tökig járunk kilátókban, koronasétányokban, hullámkövekben, mi kell még?
Nálunk még a covidon is meg lehetett gazdagodni. A teljesen hasznavehetetlen, és eladhatatlan lélegeztetőgépek beszerzője 16 milliárdot keresett az ügyleten kormánysegítséggel, a 300 milliárdról már nem is beszélve, amibe került nekünk ez a sok szar, és még őrizzük is ezeket százmilliókért!
Mi, gazdag magyarok tudunk a világpiaci árnál is többet fizetni az orosz gázért.
Na, ugye! Megmondtam! Nem is kell több bizonyíték, mi magyarok tudunk élni!

Amíg ez így van nincs szükség választásokra sem. Egyébként pedig értelme sincs, láthattuk, úgy sem mennek el az emberek, ráadásul úgyis csak a Fidesz győzhet. Arról már nem is beszélve, diktátort nem választani kell, hanem elzavarni!
Lehet, hogy mi magyarok vagyunk a legostobábbak a földkerekségen, hogy erre még nem jöttünk rá? Nem, az nem lehet! Az biztos!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr118207023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024 2023.09.06. 01:05:15

"Egyébként pedig értelme sincs, láthattuk, úgy sem mennek el az emberek, ráadásul úgyis csak a Fidesz győzhet."

Mit láttál? A 2022. évi országgyűlési választásokon 70,21%-os részvételi arány. 5 448 020 megjelent a 7 759 337 jogosultból. Nem mondható épp' kevésnek, sőt!

A Fidesz győzhet, mert:

1.) Jól csinálja. Juttat a népnek, nem is keveset

2.) Szar az ellenzék. Úgyis mondhatnám: hitvány hazaárulók gyülekezete.

Mikor fogjátok már fel?
süti beállítások módosítása