Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Egyedül nem megy

2023. augusztus 16. 13:01 - Szürkenyúl

Egy senkiházi hazaáruló tolvaj és bandája évek óta módszeresen fosztogatja az országot és az Európai Uniót. Hogy lehetséges ez? A válasz nagyon egyszerű. Úgy, hogy senki nem tesz semmit!orban_takarodj.jpg


Kezdjük azzal, láthatjuk, tapasztalhatjuk, az Unió még saját magát, állampolgárai pénzét sem tudja megvédeni! Hogyan is várhatnánk, hogy bennünket megvédjen? Nem is az a dolga, de még néha érdeke sem!
Aztán kézenfekvő lenne elvárni a kedvező változásokat a Parlamenti választásoktól, de ezen még nevetni sem tudok, látva a választási csalásokat, a haramia-kormány saját magára igazított választási törvényét! Arról már nem is beszélve, diktátor még soha nem bukott el választáson!
Az ellenzéknek nevezett pártokra szintén nem számíthatunk, hiszen ők azok, akik szentesítették a nyilvánvaló és bizonyított választási csalásokat, nem is egyszer! Jó pénzért beültek egy elmeháborodott rőzseszájú házmester által bitorolt, parlamentnek nevezett helyre, demokráciát játszani.


Mindezek után felmerült bennem néhány kérdés.
Elhiszi e bárki, hogy ez a banda magától fogja visszaadni az ellopott nemzeti vagyont, hosszú sorban fognak tolakodni, hogy visszafizethessék az államkasszába a sok száz milliárd vissza nem térítendő állami támogatásnak nevetett lopott vagyonokat, amiket maguknak osztogattak, osztogatnak a mai napig is?
Vagy esetleg a trottyos saját maga hoz olyan döntést, hogy ezentúl nem jár adókedvezmény a sok harmadik vonalbeli falábúnak, akik még a csukájuk árát sem képesek kitermelni?
Hihető, hogy majd magától fog leállni a külföldi templomok, iskolák, stadionok, futballklubok támogatásával?
Vagy a rahedli stadiont majd nem nekünk, adófizetőknek kell eltartani?
Vagy az írni is alig tudó gázszerelő magától fogja beismerni, hogy ő csak egy buta gerinctelen oligarcha, és minden galádul és törvénytelenül, korrupcióval megszerzett föld és minden vállalkozás a trottyosé?
Vagy a hazug óriásplakátok varázsütésre eltűnnek?
Elhiszi bárki is, hogy egyszer csak hipp-hopp a gázszerelő nem fog minden tendert megnyerni durván, többszörösen túlárazott ajánlatokkal?
Vagy talán Polt majd önszántából kibújik Orbán hátsójából, és nem a NER-t fogja vadul mosdatni, hanem a bűnözők után ered?
Az Alkotmánybíróság hátra arcot csinál, és a nemzetet szolgálja csak úgy ukk-mukk-fukk?
Vagy a marionett köztársasági elnök elvágja saját köteleit, és nem szolgálja tovább gerinctelenül a hazaárulókat, a nemzetgyalázókat?
Esetleg a mi adóinkból túlfizetett hazug propaganda szintén magától abbamarad?
A NER TV-k hirtelen majd elkezdenek igazat mondani?
A nagy büdös lófaszt, drága nyulacskáim!

Hogy a fenébe van az, hogy zokszó nélkül eltűrjük a 27%-os ÁFA-t, az EU-ban legmagasabb 20% feletti inflációt, a 38.5%-os élelmiszerdrágulást, a legalacsonyabb nyugdíjakat, béreket, az ország gyarmatosítását, a hazug, pénzsóvár egyházak kitömését, az oktatás lebutítását, az egészségügy szétrombolását, a munkaképes, szakképzett gyerekeink, unokáink elüldözését, a rezsicsökkentésnek hazudott lenyúlásokat (a magas energiaárakon, közműdíjakon is egy család zsírosodik!), a mérhetetlen korrupciót, az önkormányzatok, azaz a mindennapi életünk megnyomorítását?
Miért tűrjük még meg a haramia-kormányt, amely miatt Magyarország nem jut hozzá a neki járó sok százmilliárd euró uniós támogatásokhoz?
Hogyan tűrhetjük, mint a birkák, még azt is, hogy a határon túli papokat is mi tartjuk el, hogy a határon túli gyerekek 100.000 forint iskolakezdési támogatást kapnak, a mi gyerekeink nem?
Mindeközben a gazemberek röhögnek a markukba: látjátok, birkák? Mi ezt is megtehetjük, mert ostobák és gyávák vagytok, mert azzá tettünk benneteket.


A kurva életbe, miféle elpuhult, elbutult gyáva nép vagyunk mi itt Európa kellős közepén?
Velünk mindent meg lehet tenni? Mire várunk? Senki nem fogja helyettünk elzavarni az ország kifosztóit, tönkretevőit! Mára már oda jutottunk, szitokszó lett Magyarország, szégyen magyarnak lenni egész Európában. Köszönhetjük ezt egy végtelenül aljas gátlástalan és telhetetlen gazembernek és bandájának, és persze magunknak is! Már régen börtönben lenne a helyük!


Van egy nagy baj, drága nyulacskáim! Mi még magunkért sem tudunk, merünk kiállni. Ez világosan látszott a tanárok, de még előtte a főiskolások, egyetemisták tiltakozásán is! Az eredménye meg is volt! Lásd státusztörvényt, vagy az egyetemek alapítványokba menekítését!
Már csak az a kérdésem, ki a büdös isten fog ebben a kibaszott országban komolyan tiltakozni, ha már a fiatalságra, diákságra sem számíthatunk? És még egy! Mindkét esetben tetten érhető volt a cserbenhagyás minősített esete! Sem az egyetemisták és főiskolások mellé, sem a pedagógusok mellé nem álltunk oda.
Ideje lenne már megtanulnunk, nem csak magunkért, hanem másokért is ki kell állnunk! Jó példa erre az SZFE-sek esete. Az ő tiltakozásukhoz sem csatlakozott a többi egyetem, mi lett a vége? Ők lettek a következők! Világos?

Meddig akarjuk még ezt játszani?!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8018194527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Segítő Béka 2023.08.18. 10:50:19

A probléma hogy most nem zártak a határok, így egy lakosságcsere végleg megoldja a távozók és a rendszer problémát.
süti beállítások módosítása