Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kié ez az ország?

2023. július 26. 08:28 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Az van, hogy a Fidesz nem politikai párt, ezért érthetetlen miért és hogyan kerülhetett egy ország élére, és hogy lehet még mindig ott. Azt meg aztán végképp nem értem, kinek a pártján állnak, mert hogy nem az országén, az biztos!magyarorszag.jpg

Ezeket a gazembereket, vezetőikkel az élen, kezdettől fogva csak a hatalom, de még inkább a húsosfazék, saját meggazdagodásuk vezérelte. Meg kell hagyni, ebben sikeresek voltak, igaz, egy országot kellett érte tönkre tenni, de valljuk be, nem volt nehéz dolguk! Számíthattak külső és belső segítségre is!
Ahogy hatalomra kerültek azonnal elkezdték a gazdasági programjuknak csúfolt rablóhadjáratukat.
Hamar felismerték - vagy sokat forgatták a fiúk a Mein Kampfot -, hogy az első és legfontosabb megszerezni minden hírforrást, hogy aztán agymosó gépezetté alakíthassák azokat. Csak a miheztartás végett, mostanában is, három hónap alatt több mint 21 milliárd forint ment el háborús kommunikációra, agymosásra, butításra. Itt már minden háborús, nem csak az infláció meg a költségvetés. Minden leállhat, csak a hazugsággyár nem!

A belső segítség mi magunk voltunk és vagyunk!
Ellenzéknek nevezett megélhetési akárkik azzal, hogy (már nem is egyszer) szentesítették a választási csalásokat. Azzal, hogy beültek a bűnbarlangba - hogy aztán a bajszos szar azt csináljon velük, amit akar -, bűnrészessé váltak.
Nem kisebb a bűnük azoknak az állampolgároknak sem, akik választásról választásra nem mentek el szavazni, vagy hagyták magukat félrevezetni, megvesztegetni, korrumpálni!

A harmadik bűnös – a külső segítség - az Európai Unió!
Hosszú éveken keresztül hagyták, és még most is hagyják, hogy a trottyos és bandája folyamatosan rabolhassa az EU-s támogatásokat, azaz az uniós állampolgárok pénzét.
Ez, akárhonnan is nézem hűtlen kezelés, gazdasági bűncselekmény! Azt semmiképpen sem lett volna szabad megengedni, hogy az Európai Ügyészség (EPPO) illetékességének elfogadása nélkül bárki is akár egy eurocenthez is jusson!
Az EU Csalás Elleni Hivatala (OLAF) nem tud megbirkózni a magyarországi korrupcióval, ez jól látszik, de a felelősség nem csak az övék. Az Unió mindenkori vezetését nagyobb felelősség terheli, mert látva az OLAF tehetetlenségét, nem tett semmit!
Azt azért látjuk, ha nincs EU-s pénz, akkor jó nekik a miénk is, nem válogatósak. Legújabban már megtakarított pénzünkre fenik fogukat, mert nekik semmi nem elég!
Sorscsapás ez a banda! Amit nem lopnak el azt is ellopják, az országtól!

Azzal kezdtem, hogy nem tudom kinek a pártján állnak, azt is kérdezhetem, kinek a kormánya a trottyos-kormány, mert nagyon úgy látszik, nem a miénk!
Az elmúlt időszakban mintegy 1000 óvoda épült, újult meg Magyarország határain túl. A Kárpát-medencében több mint 3000 templom építése, tatarozása zajlik – a magyar adófizetők pénzéből!
A Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák 2018-ig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. Ebből négy stadion, több mint tizenöt focipálya, és további négy épület készült, illetve készül el. A román harmadosztályban szereplő FK Csíkszeredának eddig már 3,73 milliárd forint jutott. De még a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. is beszállt szponzorként.
2013 óta összesen mintegy 22,5 milliárd forintot (70 millió euró) utalt ki a magyar kormány határon túli fociakadémiák számára, így gombamód szaporodnak a focipályák és stadionok Erdélyben, Felvidéken, a Vajdaságban, Kárpátalján, Muravidéken, valamint Horvátországban.
12 milliárd 629 millió forint – ennyi vissza nem térítendő támogatás jutott tavaly magyar adóforintokból arra, hogy kilenc luxushotel épüljön Erdélyben.
Nos, újra megkérdezem: kiket szolgálnak ezek a bűnözők?
Itthon sem jobb a helyzet!
Tavaly már átlépte a 100 milliárd forintot Orbán tulajdona és (rém)álma, a felcsúti futballakadémia és futballklub támogatása, ami az idén összesen 1 milliárdos tao-bevétellel számol, további 3 milliárdos állami támogatás mellett, s ezzel még vége sincs, az MLSZ jóváhagyott még egy 335 milliós tao-támogatást is működési költségre.
A rendszer kegyeltjei sorra kapják a vissza nem térítendő milliárdokat villaépítésekre, felújításokra, szállodákra, egyebekre.
A gazemberek lovai szoláriumot, tehenei vízágyat kapnak.
Drágáim, szerintetek mi magyarok mit kaptunk? Megmondom én!
20% feletti inflációt, vendégmunkások százezreit, lélegeztetőgépeket, ellopott nyugdíjpénztárt, stadionokat, honvédségi luxusrepülőket, marionett köztársasági elnököket, ársapkát, háborús veszélyhelyzetet, kisemmizett önkormányzatokat, elüldözött magyarokat, akkumulátorgyárakat, környezetszennyezést, templomokat, hozzájuk korrupt papokat, megosztottságot, gyűlöletkampányt, a tolvaj kormányt védő főügyészt és bandáját, Demeter Szilárdokat, ellopott egyetemeket, szétvert oktatást, haldokló kórházakat, hosszú várólistákat, oroszoknak és Kínának eladósított országot, tolvaj porbafingó kerti diktátort.

Mindezek után felmerül bennem újabb kérdés is: kié ez a kibaszott kormány, mert hogy nem a miénk az tuti? Sőt! Tovább megyek. Azt is megkérdezem: kié az ország?
A kínai, koreai akkugyáraké, a futballkluboké, a NER-szállodáké, a kínai vasúté, Putyiné, a Balaton elrablóié, Orbán meggazdagodásáé?
Aranyoskáim! Nem érdemes folytatni, de akkor legyen itt egy utolsó kérdés:
Nem lenne már itt az ideje, hogy legyen Magyarországnak is (az országért!) felelős kormánya?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2518179283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása