Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Átadás

2023. augusztus 07. 14:21 - Szürkenyúl

Drágáim! Felgyorsultak az események. Épül szépül kis hazánk. Egymást követik az átadások, mintha választások lennének.atadas.png


A múlt héten egy három és fél kilométeres dűlőutat adtak át elöljáróink Tokajban. Ünnepélyes keretek között vágták át a piros-fehér-zöld szalagot, valamint az egész országot. 620 millió forintba került nekünk, ennek az összegnek legalább a felét szintén átadták valakinek…

Hétfőn egy vaddisznó csapást adtak át. Az átadáson megjelentek a vaddisznók is, ezért a nemzeti színű szalagot futás közben kellett átvágni.

Hamarosan kezdődik az atlétikai vb, ez alkalomból kedden átadtak egy stafétabotot, de mielőtt még átvágták volna a szalagot, egy atléta elszaladt vele.

Szerdán fokozódott a buzgalom, de egyben tetten érhető volt kormányunk tervszerű működése és előrelátása is, ugyanis nagy csinnadratta közepette adták át Magyarország második egérútját. Az átadáson több kormánypárti bűnöző is megjelent, akik kihasználva a kedvező alkalmat, meg sem várva a ceremónia végét, kereket oldottak.

Még ugyancsak ezen a napon átadtak egy gólyafészket is. Az átadáson senki nem jelent meg, a gólyák is magasról szartak az egészre, meg a szépszámú átadóbizottságra is.

Csütörtökön átadták az enyészetnek az ország 698. kilátóját. A gödörből jól ki lehetett látni a semmibe és a csillagos égre, csak a vakondok méltatlankodtak, mert új járatokat kellett ásniuk.

A NER-lovagok, oligarchák sem mondtak csütörtököt, a korábban ellopott szállodákból, üdülőkből és egyebekből bátran átadtak néhányat kedvenc családjuknak.

Orbán Viktor az éjszaka megint költségvetési pénzeket adott át. A vesztes az államkincstár.

A történelmi egyházak, Isten segedelmével (vagy anélkül), átadták magukat, becsületüket és templomaikat a kormánynak, cserében a kormány átadta részükre a nemzeti vagyon jelentős részét.

A méltán sikeres faluprogram keretében megszűnt posták, boltok, gyógyszertárak, orvosi rendelők miatt elnéptelenedő falvakat senki nem akarta átvenni, ezért átadták azokat a természetnek.

Szombaton átadták az országot az akkumulátorgyártóknak. A kínai és koreai nemzeti színű szalagok átvágása után a kedvezményezettek ferde szemmel néztek az átadókra.

Számítva kormányunk sikeres gazdaságpolitikájára, a dübörgő inflációra, országszerte adtak át ingyenkonyhákat. A gondoskodás szép mintapéldája, hogy a Hungarikum Bizottság nem késlekedett, soron kívül hungarikummá nyilvánította azokat.

Végezetül, szép csendben, az állampolgárok hallgatása mellett, átadták Magyarország jövőjét a múltnak.

Aranyos drága nyulacskáim! Hiányérzetem van! Véleményem szerint a kormányt kéne még átadni, az igazságszolgáltatásnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8518187789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása