Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kifizetőhely

2023. szeptember 29. 07:45 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Én már csak egyet szeretnék tudni. Mi a jó büdös kurva istent nem akarnak még ellopni Orbánék?kifizetohely.png


A befizetett adóinkat módszeresen szétosztogatják maguk között vissza nem térítendő támogatás formájában. Az EU-s támogatásokat is szétlopkodták, ezt egész Európa tudja. Az unióban legmagasabb ÁFA is csak arra jó, hogy a már leadózott forintjainkat elrabolják, és újra felosszák maguk között. Minden beruházás arról szól, hogy azokon keresztül is raboljanak. Minden munka Fideszes kifizetőhely! A korrupció mindent átsző. Csak egy példa: egy spanyol stadion, ami még nagyobb is, mint a Puskás, és ugyanolyan korszerű, fele annyiba került.
A Bankok, áruházláncok, multik megadóztatása is arról szól, hogy minél több pénz kerüljön az államkasszába, amit el tudnak lopni. Közben, nem árt tudni, ezt is mi fizetjük meg, újra csak a már adózott, keservesen megkeresett fizetésünkből, nyugdíjunkból! Újabban már bankbetétjeinkre is fáj trottyosnak a foga, és ezzel még nincs vége.
Drágáim, ne hogy azt higgyétek, hogy újabbat már nem tudnak kitalálni! Dehogynem! Lopásban verhetetlenek.
Múlt héten feladtam egy lottót, de aztán gyorsan rájöttem, a Szerencsejáték Zrt. is egy kifizetőhely, főleg azoknak, akik nem fizetnek be egy árva kanyit se.
Néztem a fogadásom árát, már megint árat emeltek. Gondolom valamelyik éjszaka. Ez a NER-es banda nem mulaszt el egyetlen napszakot sem, hogy belénk ne rúgjon.
Aranyos drága nyulacskáim, kitaláljátok miért volt szükség megint áremelésre? Nem, nem! Nem a fránya infláció miatt, amire mindent is rá lehet fogni, és a trottyos lépten nyomon bőszen hangoztatja, ez tőlük teljesen független. Ez is egy hungarikum! A világon mi vagyunk az egyetlen ország, amelyiknek kormánya nem tehet semmiről.
Kitalálták ezek a gazemberek, szponzorációval jól lehet trükközni, lehet milliókat osztogatni innen is a haveroknak. Ezt kell megfizetnünk, többek között, a fogadások árában.
Megnyílt a pénzcsap a Szerencsejáték Zrt.-nél: Szijjártó és Rogán köre is jól járt, de például a seggnyaló dalos pacsirtákat is ki lehet innen is jól tömni.
Minden területen ez megy, Fideszes kifizetőhellyé tették az egyetemeket is azzal, hogy kiszervezték azokat alapítványokba. Matolcsy is kifizetőhellyé tette a 
Magyar Nemzeti Bankot, úgy osztogatja a közpénz milliókat, mintha az övé lenne. A vadászati virágkiállításon, a sporton, az egyházakon keresztül, az ORÖ-n át, sorolhatnám még napestig a Fideszes kifizetőhelyeket. Az egész országot NER kifizetőhellyé tették már!

Jó lenne kitalálni, mi jöhet még, hogy fel tudjunk készülni. Ezektől sok minden kitelik, pláne most, hogy az EU szót fogadott a trottyosnak, nem ad pénzt a tolvajok kezébe.
Ezek még a gyerekeink zsebpénzét is képesek megadóztatni. Én még azt is titokban fogom tartani, mikor megyek WC-re. Drága nyulacskáim, ha nem kapunk időben észbe, csak leshetünk, saját WC-nk is NER kifizetőhely lesz! Ezek a tolvajok képesek még a szart is megadóztatni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9418222909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása