Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Az én nemzeti konzultációm 4.0

2023. október 30. 06:30 - Szürkenyúl

Orbánszerű ellenszél

Reszkess Brüsszel! A magyarok csodafegyvere újra lecsap! Most majd megint emlegethetik a magyarok istenit. Gyanítom, már a hírre is vadul elkezdett reszketni minden brüsszeli láb.birkak_1.jpeg


Nem lehet vitás, megint kinéz Brüsszelnek egy méretes tasli, a legújabb nemzeti konzultáció minimum térdre kényszeríti. Ha egyszer az agymosott trottyos horda elkezd ikszelni, mindenkinek menekülni kell! Márpedig a hívó szóra még az erdélyi halottak is feltámadnak. A hírhedt 2/3-ad már feni a tollát Brüsszel ellen.
A hadiállapotos vidéki legény megkezdte a harcot, még nem is lehet látni a kordonok, meg az alacsony sámli miatt, de kedvenc rádiójában már javában ütlegeli Brüsszelt migrációs politikája, az ukránok támogatása és a hibás gazdaságpolitikai döntések miatt.
Van is jogalapja bőven, hiszen például a mi migrációs politikánk is sokkal jobb! A szoknyás golyóstoll szerint már legalább 2 millió ukránt befogadtunk.
Drága nyulacskáim, én tudtam, sőt éreztem is, hogy már túl sokan vagyunk az országban, annak ellenére, hogy a trottyos vidéki gazember már több, mint egymillió honfitársunkat elüldözte az országból, annak ellenére, hogy folyamatosan fogyunk, mert nálunk működik a családvédelem.
Ezen kívül is özönlenek hozzánk a filippínók, ázsiai, vietnami, mongol gazdasági migránsok, csak vendégmunkásoknak nevezik őket.
A mi gazdaságpolitikánk a legsikeresebb az EU-ban, majd bele gebedünk.
A trottyos folyton azt hazudozza, hogy orkánszerű ellenszélben kell harcolnia Brüsszelben, ami, ha jól belegondolok még igaz is, hiszen folyamatosan azon vannak, hogy ő és bandája ne tudjon lopni, hogy ne tudjon diktatúrát építeni.
Ezek a brüsszeli bürokraták olyan képtelen javaslatokkal bombáznak bennünket, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, ne szedjük el a bankoktól az extraprofitadóval a jövedelmük egy részét. A kamatstopot - ami védi a családokat - szüntessük meg, pedig jól látható, érezzük saját bőrünkön, ezek tettek gazdaggá bennünket.
Mindezek tudatában érdekes, sőt érthetetlen, hogy lehetnek még életben a szakadék széle felé masírozó kapitalisták, hogy élhetnek sokkal jobban, mint mi, holott még nem is hallottak a fenti magyar gazdasági csodákról, nem akarják megvédeni még a családokat se.
Ezzel szemben Brüsszelnek meg orbánszerű ellenszélben kell dolgoznia, mert amilyen intézkedést csak lehet megvétóz a mi diktátor nyalogatónk. Persze erről Brüsszel tehet leginkább! Milyen rendszer az, amelyiket egy icipici tolvaj diktátorka könnyedén meg tud bénítani?
Na de térjünk vissza a győzedelmes nemzeti konzultációra. A trottyos helyében nem teketóriáznék, csak egy kérdést tennék fel, és három „igen” válaszlehetőséget hagynék. Így elmondhatnák Brüsszelnek, hogy minden kérdésre három igenlő válasz érkezett a néptől.
Ezen kívül is több előnye lenne ennek a fajta konzultációnak, ugyanis az is ki tudná tölteni, aki nem tud olvasni, esetleg nem tud magyarul! Nem kéne előre megadni a helyes megoldást sem, hogy hova kell karcolni az X-et. A kiértékelés is sokkal egyszerűbb volna, elég lenne csak a beérkező szavazatok számát megszorozni hárommal, máris megvolna a birkaszőr fényességű támogatottság!
Ezek után nézzük, hogy is kellene kinéznie a mindent elsöprő nemzeti konzultációnak.
Hát így:

NEMZETI KONZULTÁCIÓ

a magyarság fennmaradásáról, legyen, vagy ne legyen Trump-os baseball sapka a fejemen

 

FELELŐS KIADÓ: MINISZTERELNÖKSÉG

Ha jó hazafi, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet! Akár több választ is beikszelhet.

 

Báránykáim! Miska bátyám! Mariska néni! Helló Röfi!

Akarjátok-e, hogy megvédjelek benneteket a brüsszeli bürokratáktól,
Akarjátok-e, hogy megvédjem a rezsicsökkentést, ha belegebedtek is,
Akarjátok-e, hogy megvédjem a családotokat mindentől és mindenkitől, kivéve tőlem,
Akarjátok-e, hogy megvédjelek benneteket a migránsoktól, akiket nem én, meg a vejem hoz be az országba,
Igaz-e, hogy a Gyurcsány, a Soros, a háború, és főleg Brüsszel tehet mindenről, ami rossz,
Elhiszitek-e, hogy le tudom győzni a gonosz Brüsszelt,
Akarjátok-e, hogy Brüsszelben is Tramp-os baseball sapkát viseljek,
Akarjátok-e, hogy rappeljek?

 Igen
 Igen
 Igen

NEMZETI KONZULTÁCIÓS BIZOTTSÁG, Orbán a Viktor megbízásából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6518245563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása