Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

41

2023. augusztus 22. 07:16 - Szürkenyúl

 

Ennyi forinttal emelik a bűnözők az üzemanyagok adóját. Az unióban nálunk lesz a legdrágább az üzemanyag, majdnem a legalacsonyabb bérek mellett! Bravó!adoemeles.jpg


Ennyibe kerül literenként, hogy az EU legkorruptabb kormánya ül a nyakunkon, hogy lebontották a jogállamiságot, hogy kötelességszegési eljárások sora folyik az ország ellen, hogy nem csatlakoznak az Európai Ügyészséghez, hogy az EU nem adja a maffia-kormány enyves kezébe az országnak járó támogatásokat, azaz euró 100 milliárdokat bukik az ország!
Ennyibe kerül nekünk Orbán Mészáros Viktor és családja, oligarchái és kóros hatalomvágya, telhetetlensége, és az egész kormány tehetségtelensége! S mindezekért még szégyellhetjük is magunkat a világ előtt, mert mindez a mi bűnünk is!
Semmi más megoldást nem tudnak az államkasszán tátongó lyukak betömésére, mint adót emelni, csakis az állampolgárok sarcolása megy évek óta. Ez az orbáni gazdaságpolitika, na meg a hazudozás!
Bennünket adóztatnak a végtelenségig, ők meg dőzsölnek a befizetett adónkból! Az inflációt jócskán meghaladó béremeléseket szavaznak meg maguknak, milliárdos vissza nem térítendő támogatásokat osztogatnak a haveroknak, rokonoknak, oligarcháiknak!
Eszükbe nem jut, hogy az államigazgatáson spóroljanak, hogy létszámot csökkentsenek, hogy talpra állítsák a gazdaságot, hogy ne lopjanak.

Ez az újabb adó semmit nem fog megoldani, nem az inflációt, hanem bennünket fog térdre kényszeríteni! A gyomrost is csak mi fogjuk kapni, pedig nekünk kéne már adni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9318198275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása