Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Fegyverbe!

2023. szeptember 11. 07:08 - Szürkenyúl

Fegyverkezik a kormány! A szamarak már honvédségi állományban vannak, most éppen a lovakat akarják bevonultatni.  Lesz már nekünk huszárezredünk is. Már csak ez hiányzott, meg egy púp a hátunkra! Schmidt Mariska - felsőbb utasításra - már kikotyogta, jöhet az általános hadkötelezettség, ráadásul a nőknél is.fegyverbe.jpg

Már a kórházakban, az iskoláinkban is őrök vannak (orvosok és tanárok helyett)! Már a határainkat is határvadászok védik (közben csak az nem jön be az országba, aki nem akar). Azon azért elgondolkodhatnának, ki fog itt dolgozni? A sok kis kínai, vietnami, meg filippínó?
Na, de ez még mind semmi! Azt sem vesszük észre, hogy a legnagyobb ellenség mi vagyunk! Mi állampolgárok, és az ország is! Kormányunk mindenki ellen fegyverkezik, saját állampolgárai ellen legfőképpen! Az is tény, hogy Magyarország az EU, a haladás, a demokrácia megveszekedett ellensége. Tehát nem elég, hogy a trottyos és bandája ellenünk van, még az EU-t is ellenünk, és maguk ellen fordították. Zseniális! S ha ez még nem volna elég, koholt ellenségekkel is meg kell küzdenünk! Itt van például az örökéletű Gyuri bácsi, akivel jól lehet ijesztgetni nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is. Aztán lehet riogatni a a trottyos tábornok mumusával, a Gyurcsánnyal is. Ellenséget csináltak az ellenzékből is.
Drága nyulacskáim, nem tudom megfigyeltétek-e, a trottyos-kormánynak az az ellensége, akitől félnek. Akik tudnak a rablásaikról, akiket kiraboltak, akiket megpróbálnak elnyomni és tudatlanságban tartani, akik nem akarják megfizetni az "alkotmányos költséget". Jaj, majd' el felejtettem, az a legfőbb ellenség, aki nem ad pénzt a trottyosnak, vagy nem hagyja, hogy lopjon.
A legszebb az egészben, hogy valójában nincs is ellenségünk, csak mi vagyunk ellensége másnak. Nincs is rá semmi szükségünk, mert mi saját magunk ellenségei vagyunk.
Hogy is lehetne ellenségünk az Unió, mikor tagjai vagyunk? Hogy is lehetne ellenség Oroszország, mikor a trottyost Putyin rövid pórázon tartja, s közben még azt is elvárja tőle (sikeresen), hogy a valagát tisztán tartsa? Hogy is lehetne ellenség egy NATO-tag ország, mikor mi is tagok vagyunk? Hogy is lehetnének ellenségek a kipcsakok, mikor mi is azok vagyunk? Hogyan is lehetnének ellenségeink a környező, és távoli diktatúrák, mikor a mi kis kerti diktátorunk már minden semmire sem való diktátort körbe csókolt? Hogy is lehetnének ellenségeink a keresztények, mikor mi vagyunk a legnagyobbak, legalábbis szóban? Hogyan is lehetne ellenségünk a többi egyház, mikor a kerti diktátorunk még a legszentebb keresztény ünnepünkre is iszlám miniszterelnököt hívott meg, mikor sorra tünteti ki az összes nem keresztény egyházfőt?

Még egy dologról érdemes szót ejteni, ha már fegyveres erőkről, fegyverkezésről beszélünk.
Vajon miért kell egy miniszterelnököt állandóan tökig felfegyverezve védeni? Miért kell neki még a WC-n is golyóálló mellényben izzadni? Megmondom én, drágáim! Azért, mert bűnöző, és van félnivalója! Emlékeztetlek benneteket, hogy például a holland miniszterelnök kerékpárral jár dolgozni, és a kutya sem őrzi. A sógoroknál az ország vezetői gyakran tömegközlekednek, kísérők nélkül. Hogy lehet ez? Úgy, hogy becsületesen végzik feladatukat, nincs miért és kitől védeni őket.
Még ennél is tovább megyek! Nem is a miniszterelnököt és a többi vezetőt kéne védeni, hanem az országot! Az országot úgy lehet a legegyszerűbben megvédeni a korrupt vezetőktől, ha nem védjük őket! Na, erre nem számítottatok, ugye? Pedig ez lenne az egyedüli jó, és legolcsóbb megoldás! Ennek a kis országnak semmi szüksége olyan vezetőkre, akiket védeni kell! Védje meg őket becsületességük, tetteik, az, hogy az országot szolgálják!
Vagy itt van például az Országház. A rőzseszájú gazembernek is sokkolóval, meg mindenféle fegyverrel felszerelt őrei vannak, akiknek feladata a ház védelme, a nép által megválasztott képviselőkkel szemben. Tehát ellenünk, állampolgárok ellen védekezik ez az elmeháborodott!

Drága nyulacskáim! Nehogy azt higgyétek, hogy csak lőfegyverekkel, gumibotokkal, gázsprékkel, sokkolókkal harcolnak ellenünk ezek a gazemberek, kiknek dolga a mi védelmünk lenne. Ezeken kívül is van fegyverük bőven, amikkel nap, mint nap ránk támadnak! Soroljam? Hát, jó! Tessék:
az MTV1 és az összes markukban tartott média, a Munka Törvénykönyve, sztrájktörvény, státusztörvény, korrupció, a 27%-os ÁFA, a rezsicsökkentés, az oktatás meggyalázása, kinyírása, óriásplakátok, nemzeti konzultációk, Alkotmánybíróság, mentelmi jog, Polt Péter, templomok építése és egyházak kitömése, határon túliak szavazati joga, veszélyhelyzeti kormányzás. Soroljam még?
Ha belegondoltok, ezek mind azért vannak, hogy a kormányt, saját magukat, a hatalmukat védjék ellenünk, magyar állampolgárok ellen!

Sokkal jobb lenne ennek az országnak, ha a kormánya fegyvertelen lenne, és még nem is védené őket senki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5218210659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása