Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Keresem

2023. július 13. 07:07 - Szürkenyúl

Keresem Európában, vagy akár a Föld összes országában azt a miniszterelnököt, aki az ország házában szőrét hullató rossz, vidéki rókának titulálhat egy képviselőt.szem.jpg


Aki rövid uralkodása alatt sikeresen sokszoros milliárdossá tette magát és a pereputtyát.
Keresem azt az uniós miniszterelnököt, akinek „muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott.”
Keresek olyan miniszterelnököt, aki országa egészségügyének, oktatásának irányítását egy rendőrre bízta, aki rövid idő alatt sikeresen szét is verte azokat. Tanárok, orvosok sokasága menekül, amerre lát.
Keresem azt a miniszterelnököt, aki az unió és a világ szégyene, aki, ha kérdezik, választ sohasem ad, legfeljebb pökhendi módon boldog karácsonyt kíván.
Keresem azt a hazaáruló miniszterelnököt és kormányát, amelyik háborús veszélyhelyzetben magyar közpénzből támogat erdélyi luxushoteleket, amelyik ugyancsak közpénzből külföldön stadionépítéseket, futballklubokat, akadémiákat pénzel, templomok felújítására, építésére szórja adófizetői milliárdjait.
Azt a miniszterelnököt, aki katonai luxusrepülővel látogatja diktátor barátait és családtagjait.
Keresem azt a többszörös milliárdos dúsgazdag miniszterelnököt, aki kijelentette magáról: "Sosem voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek."
Keresem azt a miniszterelnököt, aki közvetlenül háza mellé építtette, természetesen közpénzből (neki legalábbis természetes, nekem egyáltalán nem!), stadionját, futballakadémiáját.
Keresem azt az aljas gazember miniszterelnököt, aki csak a saját pártja önkormányzatait támogatja, a többi önkormányzatot, a nemzet felét törvénytelenül kirekeszti.
Keresem azt az európai - legalábbis területi elhelyezkedése okán – miniszterelnököt, aki csak bomlasztani tudja az EU-t, semmilyen téren nem tud megfelelni az európai elvárásoknak (kötelezettségszegési, jogállamisági eljárások folynak országa ellen), akinek az EU már egy árva euró centet sem ad a kezébe, mert biztosak benne, hogy úgyis ellopja.
Keresem azt a majdnem európai miniszterelnököt, aki vejével és strómanjával elrabolta népétől a Balatont.
Keresem az unióban azt a nyálcsorgatva tapsikoló álkeresztény miniszterelnökhelyettest, aki Svédországban helikopterről háziállatokra vadászott.
Keresem azt az igazságügyminisztert, aki, miután államtitkára által maga is korrupciógyanúba keveredett, egészen Brüsszelig menekült.
Keresem azt az európai miniszterelnökséget vezető minisztert, aki sajtótájékoztatón szemrebbenés nélkül, fapofával tud az újságírók szemébe hazudni. 
Keresem azokat az egyházfőket, egyházuk szégyeneit, akik egy miniszterelnök seggét nyalják anyagi haszon reményében, akik pártpropaganda színterévé tették templomaikat.
Keresem azt az európai házelnököt, vagy aki magát annak gondolja, aki rendszeresen belefojtja a szót ellenzéki képviselőkbe. Aki gőgös személyének és gazdájának nem tetsző ellenzéki felszólalókat milliós bírsággal illet.
Keresem azt a Külügy és Külgazdasági minisztert, aki horror áron, 176 milliárd forintért szerzett be fölösleges és használhatatlan lélegeztetőgépeket, és covid vakcinákat. Azt a háborúpárti gazembert, aki ki sem látszik Putyin seggéből.
Keresek olyan belügyminisztert, aki sikeresen üldözi a tanárokat, s nem aggódik, hogy nem lesz tanár, helyettük iskolaőröket toboroz.
Keresem azt az európai ál köztársasági elnököt, aki két dolgot is tud egyszerre csinálni. Mosolyogni és közben mindent szart aláírni, amit egy porbafingó kerti diktátor elé tesz.
Keresem azt a kormánypártot, melynek alelnökét már iskolában is hátba kellett vágni, hogy egy értelmes szó kijöjjön a száján.
Keresem azt az európai, vagy bármely más földrész kormányát, amelyik állampolgárai nehezen befizetett adóit saját maga és rokonai, barátai között gátlástalanul szétosztogatja (vissza nem térítendő támogatások formájában).
Keresem azt az ostoba európai kormányt, amelyik rohamtempóban gyarmatosítja saját országát, csak az idetelepülő akkumulátorgyártóknak legalább 400 milliárdot adott, ahelyett, hogy az oktatásra és az egészségügyre költött volna.
Keresem azt a gátlástalan népnyomorító kormányt, amelyik gyógyszerekre különadót vetett ki, a milliárdos haszonnal dolgozó kaszinókra nem.
Keresem azt az ál feltalálót, aki letelepedési államkötvények eladásából is zsírosodott, aki hazug propagandára, a lakosság félrevezetésére, majd 40 milliárdot költhet el évente.
Keresem azt az európai pénzügyminisztert, aki alatt az államadósság csúcsokat döntöget, az infláció többszöröse az európai országok legtöbbjéhez viszonyítva.
Keresem azt az un ortodox jegybankelnököt, aki kimentette alapítványokba a rábízott közpénz nem kis részét, aki un ortodox módon családi és haveri vállalkozásként vezeti az MNB-t.

Keresem azt a népet, amelyik a fenti bűnözőket még hosszú évek után sem zavarta el, börtönözte be.

Nah, most lett elegem ebből a keresgélésből!

Van két jó és egy nagyon rossz hírem. A jó az, hogy megtaláltam mindenkit, akiket kerestem. Még az is jó hír, hogy mindegyikből csak egyet. A nagyon rossz az, hogy mindenkit Magyarországon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4718165456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása