Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Jogtalanul

2023. július 31. 20:38 - Szürkenyúl

Drágáim! Megfigyeltem, minél több törvény van, annál kevesebb jog. Nekünk magyaroknak már szinte semmihez sincs jogunk, csak kussolni. Nem csak mi, prosztó állampolgárok vagyunk jogtalanok, de már az önkormányzatoktól is elvettek a trottyosék szinte minden jogot._4fb8fb4f-df66-4b40-a55b-8f4f12521694.jpg

Amit még nem, azt a tákolmánybíróság majd parancsra elveszi, hiszen azért van. Ez a bíróság semmi más, mint a kerti diktátor meghosszabbított, zsebre baszott enyves keze!
Most éppen helybenhagyta a választási bizottság döntését, hogy ne lehessen releváns szavazást kiírni akkugyárakról. Azzal indokolták döntésüket, hogy a szavazók nem tudnának felelős véleményt alkotni a kérdésben. Tehát AB döntés van arról, hogy hülyék vagyunk, nem tudjuk, mi jó nekünk és az országnak.
Ha netalántán ez nincs, akkor sincs gond, jön a kerti diktátor, és nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé minősíti a beruházást és punk tum, nix ugri bugri!
Jog helyett részt vehetünk semmit sem érő lakossági fórumokon, amik szart sem érnek! Volt lakossági fórum például Iváncsán is, - ahol ugyancsak akkumulátor gyár épült - akkor amikor már a telkeket megvette a multi, amikor már a szerződések rég meg voltak kötve. Felteszem a kérdést: mennyire vagyunk hülyének nézve? Felesleges a választ keresgélni! Nagyon! Ugyanez volt a helyzet Debrecenben is, meg mindenhol máshol! A kupakos mister 30% is csak hallgatott, mint aki beszart, igaz, az jobban megy neki, mint az egyenes beszéd!
Persze azért van jogunk is! Van jogunk környezetszennyezést, zajt, ingatlanjaink értékvesztését elviselni, vízhiánnyal megbirkózni, a sok ezer ázsiai vendégmunkást elviselni! Ja, és ezért még fizetünk is! Eddig – a befizetett adóinkból – 500 milliárd forintot adott a hazaáruló banda az akkugyártóknak, hogy tönkre tegyék az országot, hogy meggazdagodjanak rajtunk, hogy a keletkezett hasznot kivigyék az országból.
Kíváncsi leszek, milyen pofát vágnak majd honfitársaim, ha elkezd csökkenni például a Velencei-tó vízszintje, vagy esetleg egy-két helyen gyógyvíz forrásaink elapadnak. Még időben szóltam, később már nem lesz értelme bármit is mondani!
Maradva a jog(talanság)nál, a kerti diktátor által bevezetett különleges jogrend biankó felhatalmazás a tolvajok szinte bármilyen döntésére. Magyarul, azt csinálnak, amit csak akarnak, még a 133 bátor fidesznyik jóváhagyása sem kell.
Mára már az is kiderült, ahhoz sem vagyunk elég okosak, ahhoz sincs jogunk, hogy eldöntsük, mit olvasunk el és mit nem. Most már ezt is a trottyos és bandája dönti el.
Drágáim! Bizonyára értesültetek róla, hogy nagy divat lett kis hazánkban a fóliázás. Ezzel még nem is lenne baj, de már megint semmi sincs a helyén, most éppen a fólia sem!
Nem könyveket kellene fóliázni, hanem például azokat, akik könyveket fóliáznak! Sőt! Rajtuk kívül is sok mindent, és sok mindenkit lehetne és kellene is fóliázni!

Magyarország nem jogállam! Ezt nem csak én mondom, az Európai Unió is folyamatosan ezt mondja, nyilván megalapozottan. Tényekre támaszkodva állítja, hogy állampolgári jogaink jelentősen meg vannak nyirbálva.
Amihez pedig jogunk van, ahhoz meg egyszerűen nem jutunk hozzá! Lásd például 21. századi egészségügyi ellátás (már kiegyeznénk a 20. századival is), korszerű elérhető oktatás. Viszont kapunk cserébe nevetséges sztrájktörvényt, felháborító státusztörvényt, fideszes választási törvényt, embertelen munkajogot, bónuszként hosszú várólistát, ingyenkonyhát, környezetszennyező gyárakat az orrunk alá, stb. Hurrá!
Aranyoskáim! Egy jogunk mégiscsak van! Ezt nem csak én mondom. Most az egyszer hallgatni kéne Orbánra: „A népnek joga van elkergetni a kormányt”. Pláne, ha az hazaáruló és tolvaj is! - ezt már én teszem hozzá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8918183231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása