Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Korlátlan lehetőségek

2023. május 04. 06:51 - Szürkenyúl

Szokták mondani, Amerika a korlátlan lehetőségek hazája. Tévedés! Megelőztük Amerikát, is. Magyarország arról híres, vagy inkább hírhedt, hogy mindenkit megelőz. Kivéve a sógorokat!orban-maffia.jpg


Szóval, nálunk mindent lehet. Kis hazánkban arany élete van a terroristáknak, a bűnözőknek, álkeresztényeknek, pedofiloknak. Magyarország a gazemberek Mekkája!
Lehet király is, korona ösvény is, korona nélkül.
Háborús veszélyhelyzet háború nélkül.
Köztársasági elnök köztársaság nélkül.
Országgyűlés elnöke méltóság nélkül.
Lehetnek miniszterek ész nélkül.
Köztévé a köz szolgálata nélkül.
Rendőr kezében is lehet az egészségügy, az oktatás.
A tanárokat státusztörvénnyel, az orvosokat beléptető rendszerrel lehet üldözni.
A nem létező nemváltó óvodásokat is vidáman üldözhetik.
Nálunk a hivatalát elhagyó, vagy akár megbukó köztársasági elnök, vagy miniszterelnök, akiknek már nincs közfeladata, palotát kap, élete végéig eltartják az adófizetők, családjával együtt.
Korlátlanul lehet közvagyont lopni, nem kell hozzá más, csak egy kolostor, jobb híján egy országház, egy kormányhivatal.
A kormány lenyúlhat 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíj-pénztári vagyont.
Az országnak lehet olyan kormánya, amelyik miatt 3500 milliárd forint uniós támogatást nem kap meg az ország.
Magyarországon egy püspöknek is lehet stadionja, sőt, szállodája is.
Gazdag ország vagyunk, de főleg ostoba, a nyálcsorgatva vigyorgó miniszterelnökhelyettes elverhet hatmilliárdot a Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Tervre.
Egy miniszterelnök lehet bármi, kommunista, liberális, vagy akár illiberális, demokrata, keresztény, álkeresztény, konzervatív, populista, bármi, akár minden héten más. Váltogathatja, mint az alsógatyáját.
Kormányzópárt alelnöke lehet olyan, akit már gyerekként is hátba kellett vágni, hogy egy értelmes szó kijöjjön a száján: jaj.
Egy trottyos madám mondhatja meg, mi, mikor és mennyibe kerüljön a boltokban.
Ugyancsak ő megteheti, hogy katonai luxusrepülővel járjon még bevásárolni és vacsorázni is.
Mindenki, a főügyész, az Igazságügyi Minisztérium, a rendvédelmi szervek, az Alkotmánybíróság, a köztársasági elnök, az Országgyűlés, az Állami Számvevőszék, nem folytatom, mindenki a trottyos madámot és bandáját védi.
Betegségek vígan fickándozhatnak, ha jól viselkednek, simán túlélhetik gazdájukat is. Még a várólisták is nekik vannak kitalálva.
Az emberi butaság is arathat nálunk. Már a tanerők is elmenekülnek előle.
Nálunk egy gázszerelő is lehet okosabb, mint Zuckerberg, gazdagabb, mint az angol királynő.
Egy senkiházi külügyér és bandája luxusrepülőn utazva, 2-3 óra alatt felzabálhat 5,5 millió forint értékű ételt, italt, elinternetezhet akár 12,4 millió forintot is.
Magyarország lehet egyszerre Európai uniós tagország, és az unió ellensége.
Itt simán újraválaszthatnak egy költségvetési csalásért elítélt polgármestert.
Magyar földön még az idő kerekét is lehet visszafelé forgatni. Jönnek vissza a főispánok, vármegyék, a középkor, a honvédség újra alkalmazni fogja a szittya harcmodort, jön vissza az egyházi tized, szarházi huszad. Ja, nem, az már most is van.
Ungarische Ceaușescu 1600 lelkes (de még mennyire!) falujába épülhet padlófűtéses, légkondis, 16 tantermes, 600 adagos főzőkonyhás, lelátós tornatermes okosiskola, 4,4 milliárd forintért.
Az infláció és az ÁFA is úgy lehet nálunk toronymagasan a legnagyobb Európában, hogy a lakosság 2/3-a Brüsszelt hibáztatja, a trottyos madám hazugságaira hallgatva.
Magyarország kormánya az éj leple alatt is benyújthat törvénytervezeteket.
Itt minden közérdekű információt lehet titkosítani, akár 50 évre is.
Uniós támogatásokból mi, magyarok tudtuk a legtöbb és legalacsonyabb kilátókat felépíteni a pusztába. Nálunk még a pusztába kiáltott szónak is kilátója van.

Egy dolog még nem valósult meg, de ne adjuk fel! Előbb, vagy (sajnos) utóbb, de nálunk még a birkák is gondolkodni fognak, elvégre a korlátlan lehetőségek hazája vagyunk! Vagy nem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1518115698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása