Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kiképzőtábor

2023. február 17. 07:42 - Szürkenyúl

Magyarország előre megy! Csak az a baj, hogy tévúton. Veszélyhelyzet van, és lesz is! Hogy milyen, azt azért nem írtam le, mert az teljesen mindegy. Bárhogy is lesz, a trottyos hadvezér úgyis kitalál valamit, hogy szabadon osztogathasson és fosztogathasson.
Ennek tükrében az iskolák hamarosan átalakulnak kiképzőtáborokká.iskola.jpg

Lesz Alapfokú Kiképzőtábor, ez a mai általános iskola megfelelője lesz. Lesz Középfokú Kiképzőtábor, ezek lesznek a középiskolák utódjai!  Sintér keményen dolgozik az ügyön, de az alapokat már korábban is rakosgatták bőszen!
Gondoljunk csak arra, hogy már jelenleg is van „Életvitel és gyakorlat”, valamint „Háztartástan” tantárgy, ahol a nebulók elsajátíthatják mosás, főzés, takarítás, varrás csínját-bínját. Legutóbb azt hallottam, jövőre már zoknit stoppolni, foltot varrni is megtanulnak majd a tanulók. Állítólag újraindul a Tungsram gyár is, régi típusú izzószál nélküli villanykörtéket fognak gyártani stoppoláshoz. Nagy divatja lesz, nemzeti viselet lesz a zsákruha, mert mint tudjuk, a zsák megleli a foltját.
Azt se felejtsük el, hogy már hittant is tanítanak gyerekeinknek. Ez azt is elősegítheti, hogy ha stoppolás közben megszúrják a kezüket, akkor ne káromkodjanak.
Ugyancsak fontos tantárgy lesz a „Közlekedési ismeretek” is!
Pár éve volt kezdeményezés a nyúltenyésztés oktatására is, nem beszélve a labdarúgás technikai elemeinek oktatásáról! A nyúltenyésztésről még általános iskolai tankönyv is készült. Lehet, még erről a két tantárgyról sem tettek le. Ha nem vigyázunk Európa hamarosan retteghet! Elkezdhetnek imádkozni:
Magyarok nyulaitól és lábaitól ments meg Uram minket!
Arra is emlékszem, a Balog-féle EMMI még szünetben is énekeltetni akarta a diákokat, igaz, ebből sem lett semmi. Most énekelhetnének katonadalokat.
Mindent elkövettek, minél kevesebb idejük legyen a gyerekeknek olyan elavult tantárgyakkal bíbelődni, mint például a matematika, fizika, történelem, vagy az irodalom.
Most megint újabb tantárggyal bővül a tanrend! A trottyos utcai harcosnak és bandájának köszönhetően honvédelmi ismereteket kell majd elsajátítaniuk a diákoknak. A tananyagban első helyen szerepel majd az utcai harc, mi más. A második legfontosabb lecke az ellenséggel szemben állva történő hátrálás művészete lesz. Ez azért is fontos, mert ily módon nem szerezhet tudomást az ellenség arról, hogy ki van a seggünk a gatyából, jobb esetben foltos a harci hacuka, vagy pacuha a katona.
Ha már kiképzőtábor, taníthatnák külön tantárgyként a fideszes hadviselést is. Hogyan kell aljas módszerekkel megalázni, megbénítani az ellenfelet, hogyan kell a hazug híradást agymosásra használni. Miként kell működtetni a hazugsággyárakat más, az adófizetők pénzéből. Hogyan kell ellehetetleníteni, megzsarolni, szolgasorban tartani egy egész nemzetet, azokat, akiknek kinyílt a szemük, s a haladás pártján állnak.
Mivel a stadionprogram befejezéséhez közeledik, már megszűnt csapatnak is van stadionja, és mert már lassan a kátyúk is térkövezve lesznek, van már elegendő kilátónk is, akkumulátorgyárból is jól állunk, a még megmaradt 24, vagy annál nagyobb aranykorona értékű földekre fegyvergyárakat építtet a trottyos. Ezt a napokban jelentette be Lézer Jani, az egyik fejlesztési miniszter. Különben fejlesztési miniszterek tekintetében már világelsők vagyunk! Fejlődünk is piszkosul, a fene enné meg! Lényeg a lényeg, kell is ez a rahedli fegyvergyár, hogy minden iskolában legyen elég fegyver, megaztán különben sosem halunk éhen!
Ha már az iskoláknál tartunk, felkészülnek az óvodák, mert mint tudjuk, nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek hülyítését! Már tervezik az új játszótereket. Mászókák, homokozók helyett lesznek bennük lövészárkok, mellvédfalak lőrésekkel, barikádok. Így két legyet ütnek, vagy lőnek egy csapásra, egyrészt az ovisok felkészülhetnek az iskolára, másrészt a fiúknak nem jut majd eszükbe, hogy puncit akarjanak, a lányok meg nem akarnak majd fütyit növeszteni – áll egy háttéranyagban.

Amikor gyerek voltam sokat lehetett hallani szüleinktől, nagyszülőktől, hogy úgy szép a gyerek, ha koszos. Ez így is van, gyönyörű tud lenni egy maszatos gyerek! Mostanra – hiába, a fejlődés nem állhat meg – eljutottunk oda, ma már nem ez a divat. A kormány jelszava: úgy jó a gyerek, ha buta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5618051030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása