Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Áldás

2022. augusztus 29. 07:45 - Szürkenyúl

Hurrá! Magyarország ismét világelső valamiben. Alig több, mint egy év alatt minden magyar állampolgár két pápai áldás boldog tulajdonosa lett.orbanpapa.jpg

Orbán is azt hangoztatta, a pápa megáldotta a magyar népet, most a szoknyás változat is azzal jött elő, hogy pápai áldást hoz haza a magyar embereknek. Az Orbánra Nyálcsorgatva Vigyorgó és Tapsikoló már hármat is magáénak tudhat, igaz, abból az egyiket olcsóért vette.
Aztán itt van még nekünk Orbán is, na jó, tudom én, nem egy jó példa, de sajnos itt van, mert megérdemeljük! Szóval az ország kisebbik kétharmadának ő is egy áldás. A nagyobbik 2/3-adnak és az országnak viszont istenverés!
Azon gondolkodom, lehet, hogy a magyarok áldással táplálkoznak? Ha így van, ideje lenne leszokni róla, mert igen sok a kövér ember, ráadásul ez a fajta manna zsugorítja is az agyat! A kormány, vagyis az álkeresztény bűnözők, folyamatosan ezzel a vallási maszlaggal etetnek bennünket, már akit lehet, közben ők semmit nem bíznak se a véletlenre, se az áldásra. Az igazi áldást ők maguk osztogatják, saját maguknak, mégpedig adófizetői milliárdokból!
Az áldás Istentől származó természetfölötti támogatás, amely az ember földi sorsának alakulását pozitív irányban befolyásolja - olvasom egy helyen. Drága jó Istenem! Valami bődületes homokszem került a gépezetbe. A lényeg, hogy nem működik! A pozitív irányban befolyásolásnak nyomát sem látom. Egy komoly, generáljavítás ráférne már! Aztán meg az sem tetszik nekem, hogy az utóbbi időben a pápa már mindenkit megáld, aki csak a közelébe férkőzik, az utolsó trottyos gazembert is. Most is mit olvasok? A Szoknyás Orbán is odasündörgött elibe, szemébe és fülébe hazudott, cserébe jól megáldotta. Még jó, hogy nem került áldott állapotba is! Megnézhetné az Isten földi helytartója, kinek mit osztogat! A főnök biztos nem nézi jó szemmel ezt a gátlástalan osztogatást, bár valószínűleg tele van vele a padlás.
Mint tudjuk, őfőméltatlansága meghívta a szentatyát egy magyarországi látogatásra is. Sokba fog ez nekünk kerülni! Megint hegeszthetjük le a csatornafedeleket, nehogy az al-világ fel-támadjon. Ostobaság, az ellenség köztünk van, illetve dehogy, fejünkön ülnek a ganéjok! Nem csatornatöltelékek ezek, és még egyellőre nem is börtöntöltelékek, de remélem lesznek! Rászolgáltak! Mostanság országunk főellenségei minisztereknek, államtitkároknak, főispánoknak, és még ki tudja miknek álcázzák magukat. Ráadásul szapora egy népség! Már Dunát lehetne velük rekeszteni, tán meg is kéne egyszer próbálni. Időbe telik majd eltakarítani őket!
Devalválódott már ez a pápai áldás is, már interneten is beszerezheti boldog, boldogtalan. Eladó az egész világ, szoktuk mondani, nem ok nélkül. Láthatjuk, már pápai áldáshoz is hozzá lehet jutni, nem is drágán, plusz postaköltség. Viszont nincs garancia, és még vissza sem veszik, ha nem működik. Még meg sem lehet reklamálni. Hol van a fogyasztóvédelem? Kész zsákbamacska!
Szörnyű gyanúm van! Vigyázzatok honfitársaim! Az is lehet, semmire nem jó, sőt, lehet, hogy ártalmas is! Azt figyeltem meg, azok az országok működnek jól, amelyek vezetői nem loholnak a pápához áldásért éjjel nappal. Főleg nem katonai luxusrepülővel! Azokban az országokban magas az életszínvonal, az állampolgárok kevésbé vannak elhízva, békességben élnek egymás mellett, nem acsarkodnak egymásra, sőt más országokra, lakóikra sem. Rajtuk nincs áldás vagy rontás.
Az is lehet persze, hogy működik az áldás, csak nem jutott mindenkinek. Trottyosék saját bandájuk között osztották szét. Na, a NER-en, meg a pereputtyon és a haverokon meg is látszik! Úgy tollasodnak, mintha legalábbis jégkorszak közeledne!
Télen állítólag olyan hideg lesz, hogy még a Fideszre szavazók seggébe is belefagy a szar, és ez még az optimista verzió, mert azt feltételezi, lesz mit enni.
Kíváncsi leszek mire mennek majd a soha be nem teljesülő választási ígéretekkel, az orbáni meg a pápai áldásokkal?

Áldás, békesség!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6917918001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása