Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kormánypogrom

2023. május 31. 06:48 - Szürkenyúl

Ki meri azt mondani, hogy a kormánynak nincs programja? Van! Nem is akármilyen!
A gazdasági a legjobb! Itt a legtehetségesebbek és a leghatékonyabbak. Nem csak a szájuk jár, a kezük is, az enyves.pogrom.jpg


Ami már meg van építve azt különböző trükkökkel ellopják, ami még csak épp adó formájában megérkezett az államkasszába, azt meg elajándékozzák maguknak - a pereputtynak és a haveroknak -, vissza nem térítendő támogatás formájában.
A program sarkalatos része az adópolitika is.
Tovább emelik az önkormányzati adót, Budapest például majdnem 20 milliárddal fizethet többet jövőre.
Már ki kéne vezetni, ehhez képest jövőre még több különadót szednek be a kiskereskedelmi szektortól. Szorosan ide illeszkedik az ársapkák, kötelező akcióztatások rendszere, a bankok sarcolása is. A lényeg a pénzbegyűjtésen van, hogy aztán újra elosszák maguk között.
Ha még nem lenne világos, a fő rendező elv: más farkával kell verni a csalánt.
Ugyancsak a kormányprogram része a jó öreg államosítás. Sokat tanultak a fiúk, míg kommunisták voltak, de tovább is fejlesztették a módszert. Most azért államosítanak, hogy aztán alkalmas pillanatban magánkezükbe adják – bagóért – szép gyorsan az egész országot.
Legújabb, magánkézbe adják a szemétszállítást. A Mol hulladékgazdálkodási vállalata végzi majd a szemétgyűjtést és szállítást. Véletlenül, csak ők indultak a pályázaton… Ez a módi is a program része.
Varga pénzügyminiszter kijelentette: védelmi költségvetés lesz jövőre. Értem én, még ha csak egy kis szürkenyúl vagyok is, olyan költségvetés, ami a kormányt, a haverokat és a rokonokat fogja védeni, az országgal szemben.
Tudja mindenki, hazudik! Már évek óta a pénzszórásról szól a költségvetés.
Jut belőle soha fel nem használt túlárazott bóvli lélegeztetőgépekre, többmilliárdos Sámán-dobra, vadászati majdnemvilágkiállításra, 100 milliós székelykapura, koronasétányokra, kilátókra a semmibe, katonai luxusrepülőre, a Trottyos nem köztársasági tollának 66 milliós versenyzongorájára, elődje milliárdos palotájára.
Jutott, és ezután sem lesz ez másként, hiszen mint tudjuk már az óvodában is repülő volt a jele, a trottyos útjaira is, hogy minél több diktátorral találkozhasson, minél többet utazhasson luxus katonai repülővel ebédelni. A Kakadu fölösleges utazásaira, hogy minél nagyobb értékű ételeket, italokat tudjon a sleppjével felzabálni, és közben minél több országba bele tudjon kötni.
Szórják folyamatosan a milliárdokat az idetévedő, az országot elszennyező, gyarmatosító akkumulátorgyártóknak és a többi bennünket kihasználónak.
Dobálják a milliárdokat Mészároshoz is, minél nagyobb vagyont tudjon felhalmozni a trottyosnak.
Szórták rendesen a Paks-2 beruházásra és a kínai vasútra is, el is adósodtunk több, mint száz évre.
Hosszasan lehetne még sorolni, de egy a lényeg, arra az egyre ügyelnek, hogy soha semmi meg ne térüljön.

A trottyos jogrend kialakítása is kormányprogram. Működik is, nincs vele semmi problémájuk. Csak mindenki másnak! Az EU már nem tekint jogállamként az országra.
A trottyos kormányprogramjának vezérelve: a tolvajoknak, bűnözőknek a parlamentben, a kormányban, legrosszabb esetben az utcán a helye, még jogerős bírósági ítélet esetén is. Na, persze csak ha közülük valók. De ez még nem elég, akik börtönben vannak, azokat szélnek eresztik, biztos, ami biztos. A kormány programjával teljes összhangban engedett el a büntetésvégrehajtás eddig 606 külföldi embercsempészt, és további kb. 1000 még szabadulhat.  Az Orbán-fülbevalós golyóstoll is ezért kegyelmezett meg terroristának is.
Ugyancsak a programnak eleget téve választották meg Schadlék utódjait: pont azt az öt embert, akiket Schadl közeli munkatársa javasolt. Arról a Schadlról van szó, aki a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) korrupcióval vádolt elnöke, aki 2021 óta előzetes letartóztatásban van, és csak idén áprilisban - két év után! - mondott le. Ha nem mond le, akár még a börtönből is igazgathatta volna a végrehajtást!
Hogy hogy nem elvtársak, az új elnök Varga Judit évfolyamtársa volt, mindössze egy éve nyitott végrehajtói irodát.
Jöttek az ispánok, a főispánok, a „Gyevi bírók”, maradnak a kormányprogramot védő ügyészek, és marad a fő bűnözővédő Polt is.

Az egészségügy leépítése is gőzerővel halad, természetesen program szerint, rendőrre bízva. Még egy-két év, és lesz itt rend, csak orvos nem.
Kormányprogramnak hála, már most sikerült megvédeni és meghosszabbítani a várólistát, és legyőzni a sürgősségi ellátást. Mindent elkövetnek, nehogy időben orvoshoz jussunk, ha egyáltalán.
Kézrátétellel gyógyítanak. Pintér rátette a kezét az egészségügyre. A tízparancsolat is csatasorban. Most már csak az orvosokat kell elüldözni. Meg vannak a technikáik, láthatjuk.

A kormányprogram legfontosabb része a nép butítása. Több fronton folyik a harc.
Az oktatást, az iskolákat már elfogták, merthogy rendőrkézre kerültek. A cél az, hogy minél tudatlanabb, tájékozatlanabb gyerekek kerüljenek ki az életbe.
Ezért dobálják az egyházakhoz a nemzeti vagyon részét képező ingatlanok százait. Ezért költenek adónkból százmilliárdokat templomokra, ezért lesz már lassan minden iskola egyházi.
Akiket az MTVA és a hazug rádiók, újságok nem tudnak elérni, azokat majd az egyházak butítják, állami támogatással.
Jelszavuk nekik is: hazudni, hazudni, hazudni!
A kormányprogram része az is, hogy minden kritikus orgánumot ki kell nyírni, vagy meg kell venni. Mint tudható, az Indexet már korábban sikerült, van egy olyan érzésem, vannak erre utaló jelek, most a Blog.hu kinyírása következik. A bloggereknek mégsem mondhatják: holnaptól seggnyalók lesztek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6918135228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása