Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Madám

2023. április 22. 07:22 - Szürkenyúl

Beléptető rendszer lesz a kórházakban. Gondolom azzal fognak gyógyítani. A tanárok felkészülnek, mert szerintem tanítani legalább olyan jól lehet vele.kupleraj.jpg


Ha egy vezető nem tud rendet tartani beosztottjai között, oda nem beléptető rendszer kell, hanem kiléptető! Az alkalmatlan vezetőt kell kiléptetni.
A madám-féle beléptető rendszer csak arra jó, hogy minél több orvos hagyja el még az országot is.
Mint tudjuk a kuplerájok élén a madám áll. Ebből következik, hogy Sintér a madám az egészségügyben is, meg az oktatásban is. Most már ott tartunk, hogy senki nem akar kupiba járni, pláne, hogy a madám lassan az összes munkást elüldözi. Szerintem itt az ideje elzavarni a madámot, annál is inkább, mivel vele senki nem akar lefeküdni! Nem mellesleg, egy jobb kupiban nem a madámot tartják meg, hanem a (sex)munkásokat, jelen esetben az orvosokat, tanárokat!
Nehogy azt higgyétek, hogy csak egy madámunk van. Egy fenét! Annyian vannak, mint a nyű!
A trottyos madám a főnök. Hozzá tartozik a legtöbb örömlány és örömfiú. Sőt, ő futtatja a többi madámot is.
Az egész ország egy kupleráj.
A baj csak az, hogy ebben a nagy kuplerájban nem lehet örömködni, itt csak szívni lehet.
A rendkívüli állapotok, a háborús veszélyhelyzet is egy külön kupi, már 8 éve. A trottyos madámé. Ez egy felesleges kupi, onnan is lehet ezt tudni, mert minden európai ország jobban megy enélkül, előre. Csak azért van, hogy a madámnak könnyebb legyen kifosztani bennünket, kuncsaftokat.
Most éppen azt találta ki őfőmadámsága, hogy akcióztatja a boltokat. Magyarul, ő mondja meg az áruházaknak, mit, mikor, és mennyivel olcsóbban adjanak el. Ez aztán szabad kereskedelem, ez aztán gazdaságpolitika! Pont olyan jó, mint az ársapkák, vagy a bankok, áruházláncok, stb., megsarcolása!
Nem buta ez a madám, jól tudja, más farkával legjobb verni a csalánt.
Ha már tökig kupiban járunk, az ársapkák is olyanok, mint az óvszerek, ezektől sem fogunk gyarapodni, szaporodni.
Aztán itt van például a Judit meg a Péter madám. Nem jó helyen van egyik sem, az hétszentség! Mindkettő a rács rossz oldalán van, még.
Na, de ne menjünk messze a trottyostól, ott van mindjárt a jobb keze, a Tóni madám. Az ő kupija sem semmi! Sok „vérprofi” szexmunkást futtat, sok 10 milliárdunk bánta már, s közben még sosem élveztük! Igazi agyleszívás a főprofilja, éber állapotban, amíg Fidesz párttagkönyvért nem kiált a kuncsaft.
Ne feledkezzünk meg a Misi és a Gyuri madámról sem!
Ha egy kupi hirtelen több, mint 25%-kal drágábban adja a lányokat, az másnap már lekapcsolhatja a piros lámpát. Ez a két jómadám meg még mindig a helyén van. Nem, nem! Helyesbítek, nincsenek a jól megérdemelt helyükön! Katasztrófa!
Nincs még vége! Van itt kupi bőven, külön madámja van még az alkotmánynak is, igaz, mióta csatornán közlekedik nem hallani róla.
Ott van az Országház kupi is, a Bajusz madámmal. Ők is megérik a pénzüket, illetve dehogy! Milyen kupi az, ahova jóérzésű ember be nem teszi a lábát se? Ráadásul a 133 örömfiú és örömlány eldönt mindent egyedül is. A bajusz meg csak felháborodni és büntetni tud, de még azt is csak törvénytelenül.
Nem sorolom tovább, pedig vannak még bőven, de elegem van kuplerájokból meg a madámokból is!
Minden új törvény, amit hoznak arra hivatott, hogy szolgálja az országos kuplerájt, helyzetbe hozza a főmadámot, segítse a lopást.

Mit lehet mondani olyan madámokról, akik nem a kuncsaftok kedvében akarnak járni, nem azok kedvében, akikből élnek? Akik mindent elkövetnek, hogy belerúgjanak ügyfeleibe? Semmi olyat, amit le is lehetne írni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5218107862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása