Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Lesznek nővérkék is

2022. július 08. 07:55 - Szürkenyúl

Drágáim! Csak kapkodom a fejem! A forint már olyan mélyen van, hogy lassan le sem érdemes hajolni érte.
Olvasom a gerinctelen bűnözők nyilatkozatait, vakuljon meg a döglött hintalovam, ha ezek nem Őszödiek! A szép nagy fülem is kettéállt!orban-pinokkio.jpg

Ezek a ganéjok óránként mást hazudoznak, egymást cáfolják meg, közben a szemük nem rebben! Tuti, hogy a minisztertanács 15 pinokkióból áll! Ezért is tudhatnak fapofával hazudozni.
A belügyminiszter szerint túl jó a gazdaság, ezért mondanak fel a rendőrök.
Az oktatási államtitkár szerint olyan rossz a gazdaság, hogy emiatt majd nem mondanak fel a tanárok.
A külügyminiszter szerint az EU a gyermekvédelmi törvény miatt bünteti Magyarországot.
Az EU pénzekkel kapcsolatos tárgyalásokkal megbízott miniszter szerint a pénzek befagyasztásának nincs köze a gyermekvédelmi törvényhez.
Varga Judit: Politikai ítéletet hozott az Unió Bírósága a gyermekvédelmi törvény miatt.
Az igazságügy miniszter jegyzőkönyvbe mondja, hogy nagyon nagy megszorítások vannak a költségvetésben, majd letagadja saját rögzített szavait.
Gulyás Gergely: Nem lesznek megszorítások.
Orbán Balázs: Nem lesznek megszorítások, mert nem a baloldal nyert.
Orbán Viktor: Nem lesznek megszorítások!
Gulyás Gergely: az országot sújtó gazdasági nehézségek, az infláció, a rohamosan romló euróárfolyam, miegymás, gyakorlatilag kizárólag külső tényezőkre vezethetők vissza, ezért a kormánynak nincs tennivalója, tegye a dolgát az MNB.
A jegybank elnök síri csendben szemléli, ahogy a forint történelmi mélypontra zuhan minden komoly valutával szemben, közben festményeket vásárol, kamatot emel.
A pénzügyminisztérium szerint azért zuhan a nemzeti valuta, mert háború van, miközben a kormány kommunikációja szerint Magyarország a béke és biztonság egyetlen szigete egész Európában. Eközben egész Európában csak nálunk van háborús vészhelyzet. Nem mellesleg Európa többi országában nem zuhan így a fizetőeszközök árfolyama, még az ukrán hrivnya sem!
Szijjártó Péter: A magyar gazdaság az EU szégyenpadjáról az élvonalba tört.
Orbán Viktor: A kanyarban előzött a magyar gazdaság.
Matolcsy: a 2021-es gazdasági növekedés nem értelmezhető, nem sikerült kanyarban előzni.
Hollik István: idén 7,6 % lesz a növekedés, ez a harmadik legnagyobb növekedés az EU-ban. (Gyanús, lehet a hajára gondolt.)
Varga Mihály: Erősödik a magyar gazdaság teljesítménye.
Nagy Márton: Öveket becsatolni, jön a válság.
Mindezek után nem irigylem a forintot, honnan tudhatná szerencsétlen, mit csináljon? Szerintem szégyenében is süllyed!
Matolcsy kamatemelésekkel bűvészkedik, az infláció, a gazdaság közben tojik rá! Kamatemelések még egyetlen gazdaságot sem állítottak talpra!
Az egész világ, de főleg Európa azzal van tele, mindenhol azt olvasni, hogy Orbán Viktor tolvaj, ellopja az uniós pénzeket (is!). Az EU-s törvényhozás azzal van elfoglalva, hogy a trottyost megállítsa, hogy ne tudja megbénítani az Uniót. Nap, mint nap azt olvasom, hogy az EU nem utalja a támogatásokat, mert nem biztosított, hogy azok ne Orbán és köreinek zsebében landoljanak. Ezen felül azért sem jönnek az euró milliárdok, mert a kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, mert be vannak rezelve az elszámoltatástól, a lebukástól.
Nem tudom aranyos drága nyulacskáim, ti hogy vagytok vele, de én rettenetesen szégyellem magam, mert végsősoron mi tartjuk hatalmon ezt a rablóbandát, mi vagyunk gyávák elzavarni, és persze megbüntetni őket, hagyjuk, hogy tovább fosztogassák az országot, pedig ezeknek már rég börtönben volna a helyük!
Hogy még ennél is teljesebb legyen a kép, mint tudjuk a trottyos az EU-val harcol. A házmester ördögökkel és sátánistákkal, valamint démonjaival hadakozik. A köztársasági elnök épphogy félretette Fidesz-fülbevalóit. A születéskor egészségesen várható élettartam férfiaknál 61.7 év, erre most katonákat toboroznak 65 éves korig. Remélem figyeltek drágáim, ebből az következik, hogy a katonaság jobban várja a betegeket, mint a kórházak. Halleluja! Nem szívesen lennék ellenségünk helyében! Már csak az a kérdésem, lesznek nővérkék is?
Ezek nem normálisok! Kellenek azok a nővérkék, de nem a katonasághoz, hanem a kormánytagokhoz! Az sem baj, ha börtönőrként is megállják a helyüket!
Az az igazság drágáim, hogy szerencsésebb helyeken ezt a mostani magyarországi helyzetet úgy szokták hívni, hogy kormányválság. Erre pedig csak egy orvosság van!
Ha magától nem akar menni, akkor zavarni kell!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6917876987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HaD 2022.07.08. 14:28:42

ezek már a 80-as években is arra lettek kiképezve h hogyan lehet azembereket hasba akasztani....a kisz a bibó és a mszmp különbözö keltetöje csak és kizárólag azt célozta h az akkorra már nyilvánvaló ruszki és csatlósai bukta utáni világot hogyan uralják le...a nyugat büne hogy ehhez aszisztált pontosabban kihasználta ezt a bandát(nekik a fontos az hogy a keleti blokk melósai nekik melózzanak ócsón meg a 100 milla fogyasztó....). Most picit csodálkoznak hogy ez a banda mire is játszott....igen igen kíváncsi vagyok hogy meg tudja e vezetni újra öket ez a banda???...ezeknek az egyedüli céljuk az hogy a zsákmányt hogyan tudják megtartani...ez ügyben nem is igen hazudnak. Nekik pont megfelelne ha a ruszki haverok végre gyözelmet aratnának,hisz felléphetnének mint közvetítö a nyugat és az oroszok közt(gondolom ez a mester terv)és az hogy kitörne a béke. Magyarra fordítva hagyják öket békében dorbézolni a megszerzett zsákmány fölött..és ha még a ruszki minta be is jönne kishazánkba(erröl szól minden egyes megnyílvánulásuk)akkor aztán hitük szerint ezer évre bebetonozhatnák az összelopott vagyont ....és lehetne Lúdas Matyist játszani ;)

HaD 2022.07.08. 14:35:01

...amúgy meg az infláció csupa öröm az unortodox kis kobakjuknak....úgy nö a bevételük adó oldalról (ÀFA) mint a dudva....másrészt meg az adóságuk megy a kukába...erröl valahol nem hallani...az ejus pénzeket meg gondolom akkor kellene megkapniuk ha nem vennének ócsó ruszki gázt meg olajat(ez utóbbit meg el is adják szép haszonnal,aztán ámuldoznak hogy nebammeg nincs üzemanyag...:):))...hisz a magyarok így kapják meg áttételesen az ejus támogatást;);)

Boldeone2 2022.07.08. 15:29:20

...ráadáadásul a " feketeleves " mèg csak ezután fog jönni...Orbánèk ostobságai kicsinálják az országot ...
süti beállítások módosítása