Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Adni és kapni

2023. március 10. 07:36 - Szürkenyúl

Van egy rossz hírem a trottyos és bandája számára.
Sok mindent tudnak, ez nem kétséges. Tudják például, hogy kell egy népet (nemzetet!) megalázni, kirabolni, meggyalázni, hazugságban tartani, jogaitól megfosztani, de még sok mindent nem tudnak!tisztelet.jpeg


Világosan látszik, hogy nem tudják azt sem, hogy a tiszteletnek nincs lába, tehát nem tud járni, jobb híján, azt ki kell érdemelni! Hiába is küldözgettek senkiházi Fideszes bohócokat a finnekhez, svédekhez, azzal csak még jobban lejáratták magukat! Ezzel még nem is lenne baj, magát mindenki úgy járatja le, ahogy akarja – arról nem beszélve, előttünk, magyarok előtt, már régen leszerepeltek -, de most egy egész országot járattak le, egész Európa előtt. Ez már nem vicc!
Ezek a narancsos bohócok akarták a magyar demokrácia meglétét bizonygatni a finneknek, svédeknek? Ezek követeltek több tiszteletet? Az ész is megáll! Az sem előre megy!
Remélem beszéltek nekik a magyar tákolmányról, a munkavállalókat gúzsba kötő sztrájktörvényről, a külföldi tőkét kiszolgáló munkajogról, a Pegasus-botrányról, a Magyar Orvosi Kamara kiheréléséről, a gyalázatos választási törvényről és választási csalásokról, Kövér házmester ellenzéki képviselőket büntető túlkapásairól, a kormányszintű korrupcióról, az egyetemek pártállamosításáról. Arról is röföghettek volna, hogy az EP szerint „Magyarország többé nem tekinthető teljes értékű demokráciának”.
Külön kiemelhették volna, hogy nemrég szavaztak az Európai Parlamentben a magyar jogállamiságról, ahol megállapították:
"Összességében a sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a szükséges EU-s lépések elmaradása hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok leépüléséhez Magyarországon, és ahhoz, hogy az egyik tagállam választási autokrácia hibrid rezsimjévé vált."
Esetleg felhívhatták volna a derék skandinávok figyelmét a lakosság véleményét teljesen figyelmen kívül hagyó akkumulátorgyár telepítésekre, a balatoni fürdőhelyek elrablására.
Ódákat zenghettek volna a Magyarország ellen folyó kötelezettségszegési eljárásokról. Ott tartunk, hogy szinte hetente indul új eljárás az ország ellen.
Indult már eljárás az elektronikus hírközlésre vonatkozó uniós szabályok be nem tartása miatt, az adatvédelmi ombudsman intézményének megszüntetése, a bírók korai nyugdíjazása, a melegellenessé tett pedofiltörvény, valamint a jegybank függetlenségének megsértése miatt is. Nemrég újabb korrupciós kockázatot azonosított a magyar jogrendszerben az EP, ezért is kötelezettségszegési eljárást indítottak! Sorolhatnám még oldalakon keresztül, de felesleges! Lehet, inkább azt kellett volna felsorolnom, mi miatt nem indítottak eljárást.
A küldöttség egyik jó nevű tagja nyilatkozta: „Az Országgyűlés küldöttségének az volt az elsődleges célja, hogy több tiszteletet követeljünk Magyarországnak, a magyar embereknek, választóknak, és ezzel párhuzamosan több tiszteletet követeljünk a tényeknek”. Most már csak az nem világos, miért pont a finnekhez és a svédekhez mentek.
Mi lesz most ezután? A skandináv kirándulás csak a kezdet? Ezek a bohócok körbe táncolják Európát, hogy minden országban több tiszteletet követeljenek Magyarországnak?
Drágáim! Nem tudom figyeltetek-e, nem az utcai harcos rontott ki a karmelitából tiszteletet követelni, csak a csicskákat küldte ki. Ő csak a paravánok mögül mer óberkodni, ott is csak tökig golyóálló mellényben, és csak a seggnyalói előtt! Hát mit mondjak? Ilyen ez a demokrácia! Sokan nem szeretik. A diktátorok félnek is tőle, mint a tűztől!
Ha már a diktátoroknál tartunk, van egy nekünk is. Ugyan nem tülekedtünk érte, de van.
Innen üzenem neki, a tisztelet ugyan nem jár, de lehet érte harcolni, ha már annyira szeret harcolni, tegye, de ne szavakkal ám! Nem! Tettekkel lehet azt kiérdemelni! Az persze igaz, nem olyanokkal, amelyekkel ő operál! De van itt még valami, ahogy Colombo mondaná. Tiszteletet lehet kapni is, csak hát sajna ezzel is van egy kis bibi. Először adni kell!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5618067920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobaszopiatej 2023.03.10. 10:10:34

Jobbágynép kiküldte csörgőssipkás bohócait.
süti beállítások módosítása