Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

74 év

2023. március 18. 07:34 - Szürkenyúl

Hurrá! A trottyos dörzsölheti enyves kezeit. Már csak 74 évre kell emelni a nyugdíjkorhatárt.
Orbánföldön két év alatt több, mint két évvel csökkent a születéskor várható élettartam. Így 74,3 év lett az átlagéletkor, ami 2008 óta nem volt ilyen alacsony.orban-lovon_0_1.jpg


Az áldozatos munka meghozta gyümölcsét. Fog ez menni, mert Magyarország előre megy, az ökumenikus hétszentségit! Az irány jó! Már csak néhányat kell belerúgni az egészségügybe, az orvosokba, ápolókba, lesz ez még alacsonyabb is. Még jobban ki kell nyírni a Magyar Orvosi Kamarát is, biztos, ami biztos. Az is a temetők és a nyugdíjrendszer malmára hajtja a vizet, hogy sok faluban – ez a faluprogram! – már nincs orvos.
Az ügyeleti rendszer átalakítása is sokat fog segíteni abban, hogy minél hamarabb elpatkoljunk. Hamarosan csak telefonon fognak tanácsot adni, merre van a legközelebbi temető, és mit vigyünk magunkkal.
Kormányzati törekvés, fel kell gyorsítani a magánegészségügyi ellátórendszer kiépítését, ezzel egyidőben pedig tovább csökkenteni a Pintéresített állami rendszert. Ez azért jó, mert aki nem tudja megfizetni az egészségügyi ellátást, az majd megfizetheti a temetkezésügyit.
Az egészségtelen életmódra és táplálkozásra szoktatás is jól halad! Az élelmiszer árpolitika, az ársapkák, az emberek elszegényítése, az EU-ban legmagasabb hiperinfláció megfelelő kiegészítő intézkedések.
A nyugdíjak vásárlóerejének csökkentése is hozzá tud járulni az átlagéletkor csökkenéséhez.
Minden hazai és külföldi statisztika azt mutatja, az iskolázatlanabbak hamarabb halnak. Nincs új a nap alatt, már József Attila is leírta Anyám című versében: a mosónők korán halnak. Ki lehet egészíteni, a közmunkások is, a betanított munkások is, a segédmunkások is. Innen már világos, miért nem fontos a gazemberek számára az oktatás, illetve fontos, hogy minél kevesebbet tanuljunk és minél kevesebben tanuljanak tovább.
Értem már azt is, miért kellenek a környezetszennyező, vízpusztító akkumulátorgyárak és egyéb, a környezetet, talajt, élővilágot tönkretevő gyárak a városok, falvak mellé!
Az is világos, miért van szükség a háborús veszélyhelyzet fenntartására. Ha már az a nyavalyás covid elment, és túl sokan maradtunk életben, kell valami, amivel kellőképpen lehet stresszelni az embereket.
Ellenségekre is azért van szükség, legyen kitől félni. Így lehet a legkönnyebben agyonvágni az immunrendszert. Elég egy kis agymosás és hazug propaganda, máris csökken az átlagéletkor.
Drágáim, azt tudjátok-e, miért kell növelni a nyugdíjkorhatárt, azon kívül, hogy minél kevesebb ideig keljen nyugdíjat fizetni? Nem-e? Hát, azért, mert akár hiszitek, akár nem, tudományosan kimutatott tény, hogy a munka öl, butít, nyomorba dönt. Bizony ám! Jó lesz vigyázni, kedveseim! Ezek a ganéjok ki akarnak nyuvasztani bennünket.
Láthatjátok véreim, amit nem tudott elvégezni a covid, pedig kapott még kormányzati segítséget is bőségesen, azt nálunk majd elvégzi a trottyos és bandája! Érzékelhető, mindent elkövetnek, hogy csökkenjen az átlagéletkor, minél hamarabb feldobjuk a pacskert. Az is tisztán látszik, ezek a bűnözők saját népüket is ellenségnek tekintik, ahelyett, hogy az ország érdekében partnernek tekintenék őket! Ezek mindent fordítva csinálnak, mint ahogy kellene, vagy mint ahogy jobb helyeken szokás.
Eleink annak idején lovon ülve hátrafelé nyilaztak. A 21. század nagy magyar vívmánya fordítva ülni a lovon. Ezt a nagy utcai harcos nagyon kitalálta. Ily módon sokkal kényelmesebb, csak egy baj van vele, így nem látják, hogy szakadék felé nyargalnak, vezetik az országot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4718074288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása