Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szurkoljatok!

2023. március 01. 07:43 - Szürkenyúl

Mórickát, 2/B osztályos tanulót, 200 forint kötött felhasználású vissza nem térintendő támogatásban részesítette családja, azzal, hogy vegyen magának tízórait. Móricka a kapott támogatást játékra fordította. A bűncselekmény kitudódott, az adományozók kérték a magyar államot a támogatás visszafizetésére.olaf.jpg


Hihetetlen történet, ugye drágáim? Pedig hasonlókat, hatalmon lévő és rajtunk élősködő bűnszervezetünknek köszönhetően, szinte nap, mint nap olvashatunk!
Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 3,6 millió euró Magyarországnak adott uniós támogatás visszafizettetését javasolja, mert szabálytalanságokat talált egy, az iskoláknak szánt digitális fejlesztési projektben – olvasható legújabb hírleveléből. Mellesleg, úgy látszik semmi szükség ilyen eszközökre, hiszen például e nélkül is öt hét alatt alezredest lehetett képezni Novák Katalin bácsiból! Egy másik, szintén milliárdos visszafizetéssel járó és az OLAF által is vizsgált oktatási projekt, az Öveges-program büntetőperének másodfokú tárgyalása március 29-én lesz. Ezek friss hírek, de emlékezhetünk pl. Vő Elios István viselt dolgaira, jó pénzért elhomályosított néhány várost – mi meg még azóta sem világosodtunk meg -, csak visszafizettünk, helyette, a kapott és elsíbolt támogatásokat!
Előre tudható, hogy mindenképpen mi, magyar adófizetők fogunk most is veszteni, mert visszafizetni az elsikkasztott milliárdokat nekünk kell, de ez még mind semmi! Ezzel mi fogjuk megvédeni a bűnelkövetőket is, akiknek haja szála sem görbül, mert jogállamban élünk! A bűnözőknek jogaik vannak, nekünk meg jogunkban áll fizetni! De ezzel még koránt sincs vége! A szégyen is a miénk, az országé, a sok államilag támogatott korrupt gazember miatt.
Drága nyulacskáim, ha ezek után azt hiszitek, hogy ezzel aztán már tényleg nincs tovább, megússzuk ennyivel, megint tévedtek! A feketeleves még hátra van. Többek között a fent említett és hasonló korrupciós bűncselekmények, sikkasztások miatt is többezer milliárd uniós támogatástól esik el az ország! Persze, emlékezhetünk, erről sem mesélt a gyáva utcai harcos évértékelőnek csúfolt mesedélutánján sleppjének, bértapsolóinak, oligarcháinak, az uniós pénzek elsikkasztóinak!
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha az EU ellenőrzötten adná a támogatásokat a tagállamoknak, lenne számonkérés, az OLAF komolyan végezné munkáját, jól működne az Európai Ügyészség (minimum kötelező lenne a tagság), vagy ha Hadházy Ákos által feltárt bűncselekmények eljutnának az uniós számonkérésig, azaz köteleznék az országot a támogatások visszafizetésére. Lehet, bele is rokkannánk! Vissza sem tudnánk fizetni a sok milliárd kapott, és ellopott támogatást! Ha belegondolok, jelenleg még a maffiának kell szurkoljunk, nehogy az OLAF elkapja őket. Másra nem számíthatunk, Polt is nekik szurkol, sőt még mosdatja is őket a ganéj, az Európai Ügyészségnek pedig nem vagyunk tagjai, mert a trottyos lebukástól való félelmében belépésünket megakadályozta.
Drágáim! Volna egy megoldás! Vissza kellene szerezni a tolvajoktól az ellopott támogatásokat, de van egy kis bökkenő! Először a NER-t kell eltakarítani az útból, szőröstül-bőröstül, trottyostul, mert mint tudjuk:
Fejétől büdösödik a láb! Sőt, ahogy egy ősi Szürkenyúl közmondás mondja: Vejétől büdösödik a fej!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9618060798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása