Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Jó reggelt, Magyarország!

2023. június 21. 06:33 - Szürkenyúl

Nem könnyű egy miniszterelnök élete, pláne, ha maffiózó, és ráadásul félelmében tehetségtelen gazemberekkel vette körül magát.
Nagy nyűg lehet neki péntek reggelenként grószozva hazudozni, bár amilyen önelégült fejjel teszi, még élvezheti is.orban-viktor-interju.jpg


Kérdezhetitek, mi az a grószozás? Emlékezzetek Grósz Károlyra, persze nem kell jó szívvel! Neki volt szokása közel hajolni a gondosan kiválasztott riportereknek álcázott alákérdezőhöz, és közvetlenkedve, bársonyos hangon hirdetni pártunk és kormányunk igéit, okoskodva, szájbarágósan szajkózni hazugságokat. Ezt teszi most ez a cseppet sem jó ember is. Na, persze, nincs ebben semmi meglepő! Egy jó kommunista megtanulja a leckét, márpedig ő és a bandája is azok voltak!
Hétről-hétre mikrofont ölelgetve morzsolja birkáinak a mannát.
Különben meg nincs nehéz dolga. A már sikeresen előbutított tábor minden szart bevesz, nyeli az ótvaros és hazug propagandát, mint kacsa a nokedlit. Isszák kábító szavait, mintha egy hete nem ittak volna.
Nem kell neki az igazsággal bíbelődnie, jól el vannak hallgatói Sorossal, Soros Brüsszellel, Brüsszeli bürokratákkal, esetleg Gyurcsány tehet mindenről. Ezek előételnek pont megfelelnek. Főételnek ezután jöhet a háborús helyzet egyre súlyosabb. Ez kétszer-háromszor, hogy meglegyen a repeta is. Ha ez is meg volt, jöhetnek a migránsok, akik már a spájzban vannak és be vannak vagonírozva.
Egy kis megvédjük a családokat, meg a rezsicsökkentést, meg mindent és mindenkit, jól kiegészítheti a kínálatot.
Desszertnek: Folyamatosan harcban állunk Brüsszellel; Számunkra a család a legfontosabb; Egy kis háborús infláció.
Ínyenceknek: Mindenki háborúpárti, csak én és a pápa akar békét.
A legbutábbaknak felszolgál néha nemváltó óvodásokat is.
Ezek a lózungok hétről hétre a menü részei. Másra nincs is szükség!
A jövőtől sem kell tartania a trottyos hadvezérnek, Gyuri bácsinak van egy fia, aki mégsorosabb, mint az apja! Fürkészek már felkutatták az unokát is. Állítólag az óvodában Brüsszel a jele és már most félni kell tőle.
Ha minden birkakötél szakad előveszi legendás szerénységét: én nem voltam sose tehetős ember, az élet megtanított, hogy hízzak önmagamban. Az igaz, hogy közben a bukszám is hízott, ezt külön köszönöm nektek, kedvenc birkáim.
Persze keménynek, szigorúnak is kell lenni: Külön kihangsúlyozom, bármit mondok, az felhasználható maguk ellen.
Beleférhet még a reggeli etetésbe egy kis jogállamiság is:
A belügy és az ügyészségek jól működnek. A Jucus hivatala is rendben, már egy-két embere beépült a büntetésvégrehajtásba is. Egyelőre csak letartóztatásban vannak, illetve szabadlábon védekeznek, de a Peti tudja a dolgát, hamarosan kitüntetéssel szabadulhatnak. Itt az ideje megalakítani a Tüntetés Végrehajtási Szervezetet is, melynek feladata lesz a tüntetők megfigyelése és megbüntetése.

Szerintem is ez lehet a következő lépés, mert a trottyos gatya már igen tele van!
Valahogy így megy ez, drága nyulacskáim. Elég lenne egy interjút meghallgatni mindenkinek, mert úgyis a fentiek a témái mindnek, de mint tudjuk a nyáj éberségét fenn kell tartani, és ahogy egy ősi Szürkenyúl közmondás tartja: az ismétlés az agymosás app-ja!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7018150366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása