Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Mondjon le!

2022. szeptember 16. 07:47 - Szürkenyúl

Nem tudja valaki, mikor mond le Orbán? Már tegnap is késő lett volna!
Amelyik kormány miatt egy ország többezer milliárd forintot veszít, annak azonnal le kell mondania! Világos?orban.png


Ha belegondolok, akkor ez bűncselekmény! Egy ország súlyos megkárosítása! Nem tyúktolvajlás, vagy bolti lopás, pedig azokért is felelni kell! Ebből következik, hogy nem csak a kormány eltávolítása elengedhetetlen, de a felelősségrevonásnak is meg kell történnie!
Európa pártjainak túlnyomó többsége szerint Magyarországon már nincs demokrácia! Mindenki látja, csak mi nem?
Amelyik miniszterelnököt az Európai Parlamentben is nyíltan tolvajnak neveznek, annak nincs helye egy ország élén! Mit nem lehet ezen érteni? Szégyent hozott egy egész nemzetre!
Ha még sem akarna lemondani, akkor kényszeríteni kell! Ha nem vagyunk képesek eltávolítani, akkor mi is szégyellhetjük magunkat!
Országgyűlési képviselők! Itt az ideje – elcsalt választás miatt be sem kellett volna ülni - elhagyni az országgyűlést, mert ha továbbra is bent maradtok, az azt jelenti, hogy elfogadjátok, hogy bűnözők vezessék az országot, és ez már bűnrészesség!
Vétkesek közt cinkos, aki néma, és ráadásul nem is tesz semmit!
Hajrá magyarok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4817932591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása