Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Adatszolgáltatok

2023. május 18. 07:03 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Az a nagy büdös helyzet, hogy bűnözőink újabb bizonyítékát adták, nincsenek oda József Attiláért.langos_1.jpg

Nagy költőnk írta majd’ 90 évvel ezelőtt:

(NE LÉGY SZELES...)

Ne légy szeles.
Bár a munkádon más keres -
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
ugy érdemes.

Ezek egyrészt úgy meg vannak szelesedve, mintha nem lenne holnap, mindent ma akarnak ellopni, másrészt nem dolgozni akarnak, hanem lopni, azt viszont csendben, gyorsan! Az ő „munkájukon” nem más keres, viszont a mi munkánkon csak ők keresnek.
Egy országot el lehet lopni szépen, csendben, adatszolgáltatás nélkül, de büféknek, éttermeknek, cukrászdáknak, kávézóknak, italboltoknak, bároknak, szórakozóhelyeknek és gyorséttermeknek azonnal be kell számolniuk, miből mikor és mennyit adtak el.
Bocs, a Fideszes kaszinókat, Tiborcz, Mészáros-féle kempingeket, szállodákat kifelejtettem. Nem csak én!
Most épp ezt találták ki a hazaáruló maffiózók. Már várható volt olyan aljasságok után, mint a kórházi beléptető rendszer, a tanárokat vegzáló státusztörvény, vagy a boltosokra rákényszerített akciók és árfigyelő rendszer. Nekünk, tisztességes, dolgozó állampolgároknak már lassan hugyozni sem lehet elmenni bejelentés nélkül, a szarháziak meg mindent titkosítanak.
Az adatok a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központhoz kerülnek, de látni fogja azokat a NAV és a KSH is. Na, ezek is megérik a pénzüket, illetve lófaszt! Mindent látni akarnak, amit akarnak, és semmit, amit nem akarnak.
Csak azt tudnám, mit kezd az a kurva Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ azzal a rengeteg adattal! Az adatokat bogarászva majd ők mondják meg hol kell még például lángossütőt nyitni, hogy minden turista zabálhasson?
Már megint csak azoknak kell beszámolni, aki dolgoznak.
Persze nincs ebben semmi meglepő. A bűnözőknek, tolvajoknak, a trottyos bandának eddig sem kellett elszámolni soha semmivel. Sőt! Rendőrök, ügyészek, bíróságok hada védi őket, és ez még semmi! Törvények, rendeletek, de néha még a brüsszeli bádogos által összebarmolt tákolmány is a gazembereket segíti, nem beszélve a sokszáz milliárdos vissza nem térítendő támogatásokról, amiket szemérmetlenül bezsebelnek. Sokszor még lopniuk sem kell, elég csak tartani a markukat, ömlenek bele a keservesen megkeresett adó milliárdjaink! Szemrebbenés nélkül szétosztják maguk között megtermelt javainkat, a nemzeti vagyon jelentős része már a nevükön van!
Nem kell elszámolniuk a sok milliárd EU-s támogatásokkal sem, a sok felesleges kilátóval, koronaösvénnyel sem. A turisztikai létesítménynek, kutatóintézetnek álcázott kastélyokkal, társasházakkal. A fel nem épült gyárakkal, létesítményekkel, a vállalkozásaikra osztogatott milliárdokkal sem, sorolhatnám még napestig.
Közpénzek elköltéséről sem kell beszámolni, még jogerős bírósági ítélet esetén sem.
Ugyancsak nem kell adatot szolgáltatnia a kormánynak nevezett bűnszövetkezetnek sem, azokról a sok százmilliárdos fölösleges beruházásokról sem, melyekkel még unokáinkat is eladósították a gazemberek!
Nem adatot szolgáltatnak, hanem titkosítanak minden adatot, akár 50 évre is.
Elmennek a jó büdös fené(k)be! Jól mondom drága nyulacskáim?
Persze, tudjuk, maguktól nem mennek ezek sehova, nekünk kell őket elküldeni oda, ahova valók!
Börtönbe! Mert már régen ott lenne a helyük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1018126190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása