Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Brüsszelben elszúrták

2022. október 15. 07:44 - Szürkenyúl

Hurrá! Most már aztán igazán megnyugodhatunk, hátra dőlhetünk kényelmes karosszékeinkben! Orbán a Kossuth rádióban kiadta a parancsot Misi miniszternek, valamint megkérte a jegybankelnököt: az inflációt jövő év végére meg kell felezni.brusszelben_elszurtak.jpg

Az infláció erre a hírre rögtön beszart! Ez ilyen egyszerű. Addig már kibírjuk féllábon is, aki meg nem, az magára vessen. Nem azért mondom, de hamarabb is eszébe juthatott volna a trottyosnak! Volt rá ideje bőven. Arról már nem beszélve, még jó, hogy van egy Kossuth rádiónk!
Ő természetesen nem tehet semmiről, de mindent megtett, amit kellett.
Állítása szerint minden olyan szankció alól mentesítést ért el, ami rossz hatással van a magyar energetikára. A szankciós csomagok már nem is voltak így érdekesek számunkra.
Világos, ugye? Győztünk, de nagyon. Aztán meg azt is mondta, hogy „Szankciós infláció van, és szankciós felárat fizetünk az energiáért”. Világos? Semmiről nem tehetünk, minden alól is mentesek vagyunk, de mégiscsak fizetni fogunk.
Ezzel még nincs vége: a baj azonban az, hogy közös európai piacon vagyunk, és ha felmennek az árak Európában, azok magukkal húzzák a magyar árakat is – mondta. Ez is világos? Minden szankció alól mentesítést ért el, de az európai árak begyűrűznek. Na, így már világos, vagy nem. Nekem egy valami csak nem! Miért csak a magyar árakat húzzák magukkal? A magyar béreket miért nem? Nem lehet itt már bízni semmiben és senkiben!
A Gulyás is azt mondta, hogy a 434 forintos euróért a szankciók felelősek, az infláció pedig azért magas Magyarországon, mert az ország közel van a háborúhoz. A fene enné meg, már megint rossz helyen vagyunk! Nem nekünk való ez a Kárpát-medence. Ide tényleg minden rossz begyűrűzik.
Semmi pénzért nem lennék a pedagógusok helyében sem! A béreik emelését a baloldal akadályozza, a csúnya Brüsszel meg nem ad pénzt nekik. Megint csak világos! A kormány nem tehet semmiről, és nem tehet semmit. A tanárok tehetnek mindenről! A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a tanártüntetések Dobrev Klára-ellenes tüntetéseknek nevezhetők, ebből következőleg, a kormánynak ehhez sincs semmi köze.
Most már csak azt nem értem, hogy a két pénzügyi zseni hogyan fogja felezni az inflációt, ha az nem is tőlünk függ? Mert ugye a kormány és őfőméltatlansága semmiről sem tehet. A felelősök a Kárpát-medence, az elmúlt 12 év, a Gyurcsány, Brüsszel, a háború és a szankciók, ja meg még a Soros, na. Hú! A főbűnöst majdnem kihagytam.
Remélem mindenki figyelt! Ezekből a hírekből az a lényeg, hogy a király nem tehet semmiről, de még a kormány sem, csak a felsoroltak a felelősök.
Aranyoskáim, hallottatok már a kormánytól adóemelésről, megszorításokról, kimagasló ÁFA-ról, kormányzati korrupcióról, rossz gazdaságpolitikáról, az ország eladósításáról, kormányzati felelősségről? Ugye nem? Amiről a kormány nem beszél, az nincs is, szerintük. Csak Brüsszel elszúrta.
Ez még mind semmi! Most olvastam a házmester nyilatkozatát. Szerinte Európa halálos veszedelemben van, mert "idegen érdekek ügynökei, tehetségtelen fajankók, megvásárolt, vagy megzsarolt gazemberek és neobolsevista keretlegények kerítették hatalmukba". Na, szépen vagyunk! Mi meg tőle várjuk a mannát. Végünk van, mint a botnak! A kormányunkra nem számíthatunk, most meg még ez is!

Drága véreim, már csak arra keresem a választ, ha ez a kormány semmiről sem tehet, tehát tehetetlen, akkor miért van még a helyén?
Nem találtam!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5017954354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.10.15. 09:22:49

Jó írás. Lehet jönni, fideszbirkák!

6.Lenin önálló gondolata 2022.10.16. 07:19:55

Orbán Viktor miniszterelnök úr a nemzetmentő kormány élén gyököt fog vonni az inflációból.

Kangörcsös TSZ elnök 2022.10.16. 07:53:45

@magányos fideszes agysejt: Ez nem hangzik túl biztatóan, százalékos értékről lévén szó...
süti beállítások módosítása