Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Magyarország éhen jár

2023. május 11. 07:13 - Szürkenyúl

Sok verseny van a Földön, a baj csak az, hogy a vesztes mindig a Föld!
Több fronton folyik a harc. A szó szoros értelmében is.kastely.jpg

Mint tudjuk, majd’ minden földrészen, - persze, csak ott, ahol emberek élnek! - háborúk dúlnak. Az sem elhanyagolható, hogy a vallások, nem kivétel a keresztény sem, jelentős szerepet játszanak ebben, évszázadok óta. Ez azt is jelenti, hogy nem tanultunk semmit, saját kárunkon sem!
Nekünk, felsőbbrendűnek mondott lényeknek, - jó tudni, ezt csak mi mondjuk magunkról! -mindez nem elég. Ha viszonylagos békében élünk egymással, akkor jó dolgunkban rátámadunk a Földre, a természetre, élőhelyünkre, mely eltart bennünket. Módszereink felettébb változatosak és kifinomultak. A legjellemzőbb, hogy nem lacafacázunk, egyszerűen elvesszük a földet, - legyen az erdő, mező, mezőgazdasági terület, bármi - az ott élő állatoktól, növényektől, hogy minél környezetszennyezőbb gyárakat építsünk (magunkat is mérgezve ezzel), vagy szeméttelepeket létesítsünk, megmérgezzük vizeinket, amiket még nem vezettünk el gyárainkba, vagy egyszerűen csak oda megyünk lakni az eredetileg ott élőket elzavarva. Aztán persze csodálkozunk és felháborodunk, hogy bemerészkednek a volt területükre, amit elfoglaltunk tőlük.
Beruházásokat, gyárépítéseket csak zöldmezőn tudunk elképzelni. Nagy divat a zöldenergiáról, megújuló energiaforrásokról beszélni. Mit teszünk? Például napelemparkokat csak mezőgazdasági, azaz ZÖLD területekre szeretünk építeni. Gondolom, ezért zöldenergia.
Jól szemlélteti viselkedésünket az új magyar találmány, a lombkorona nélküli koronaösvény. Még azokat a fákat is kivágjuk, amiket nézegetni szeretnénk. Bravó!

A legújabb, itt van Lázár a rendeletével.  Jött ő, aki jó elvtárs, viszont cserében se nem áldott, se nem jó ember, és rendelkezett. Persze, jól tudjuk, benne van ebben mindenki, szőröstül, bőröstül, szűröstül, ispánostul, trottyostul!
Megint csak a versenynek, és persze a kapzsiságnak esett áldozatul környezetünk, élőhelyünk!
Mivel a NER-vitézek már szép gyorsan megszerezték a földművelőktől, állami tulajdonból a mezőgazdasági területek zömét, épp itt volt az ideje az ide vonatkozó rendeleteket saját igényeikre fazonírozni, hogy versenyezhessenek, ki tudja jobban tönkre tenni a termőterületet. A mezőgazdasági területeken az eddig 3%-os beépítés helyett 30%-os beépítést engedélyeznek maguknak a fiúk. Ez egyértelműen szabad jelzés a természetkárosító beépítéseknek.
Épülhetnek most már óriási villák, úszómedencék (mint Cili tűzoltóvíz tározója), golf pályák, teniszpályák, vagy saját focipályák, mint a kakadunak, a termőterületek és zöldövezetek helyére.
Ha elég mohók lesznek, hamarosan éhen halhatunk, mert nem lesz hol megtermelni a betevőt. Mindez nem meglepő, mert mint tudjuk, Magyarország előre megy, tehát Magyarország éhen jár!

A természetnek, környezetünknek, a Földnek nincs joga, nincs ügyvédje. Ránk, emberekre számíthatna, de hiába, mi ellene vagyunk, ezzel együtt magunk ellen! Nincs szerencsénk egymással, magunkkal sem! Az a legrosszabb, ha valaki saját maga ellensége. Még segítséget sem tudunk kérni magunktól! Kész katasztrófa! És tényleg.
Csak úgy, nem mellesleg, a mesterséges intelligencia meg tőlünk tanul. Hova fog ez vezetni?
Nem mesterséges intelligenciára van itt szükség, hanem józan paraszti észre! Az a legkevesebb!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr318121114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2023.05.12. 17:33:38

"A legújabb, itt van Lázár a rendeletével. "

melyikkel? a kastélyos? az már érvényben van, vagy még csak terv?
süti beállítások módosítása