Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Ima

2022. július 14. 07:51 - Szürkenyúl

Drágáim! Már hetek óta azon törtem a fejem, természetesen vigyázva füleimre, mi hiányzik nyomorult kis életemből, mi mentheti meg kis hazánkat a sok-sokk vészhelyzettől. Eddig sehogy sem jöttem rá, de most megvilágosodtam!ima.jpg

Mint bizonyára értesültetek róla, végre-valahára megalakult a parlamenti imacsoport. Azon gondolkozom, mit is mondhatnék kedves, szépet ezzel kapcsolatban, de semmi ilyesmi nem jut eszembe. Ami eszembe jutott, azt meg nem írom le, mert jól nevelt kis szürkenyúl vagyok, még ha nem is nemzeti.
Azt hallottam, nagy terveik vannak. Szorosan együtt kívánnak működni a kormánnyal és az országgyűléssel. Nem tudni miért, Istent és a sleppjét nem említették. Nem csodálnám, ha odafönn nem néznék jó szemmel ezeket a parlamenti szedett-vetett imádkozó sáskákat.
Első imájukba természetesen Orbánt foglalták. Kérték Istent, egyetlen kijelentése se legyen hatvanpusztába kiáltott szó. Rögtön utána Kövér zsíros bajuszát. Elmondtak tíz Miatyánkot, óvja meg azt a vasárnapi csirkefarhát leves veszélyeitől. Nem feledkeztek meg a minielnök trottyos gatyájának ráncairól sem! Mély átéléssel kérték istent azok megóvására. Kiemelten foglalkoztak Semjén széles vigyora közben elcsorgó nyálával is. Hálát adtak Istennek, hogy nem apasztotta el azt, dacára a mérhetetlen és fölösleges pazarlásnak. Ugyancsak hozzá kötődött a következő imájuk is. Sűrű imafüzér csattogtatás közepette arra kérték a mindenhatót, tartsa ébren éjfélig, be tudja nyújtani soros törvényjavaslatát, különben elvész a haza. Aranyoskáim, a hideg kirázott, majdnem nagybetűvel írtam a sorost. Ha nem vigyázok még tömlöcbe kerülök, és értem bizony a kutya sem imádkozna!
Imádkoztak a forintért is, mert a magyar gazdaság sem kerülte el álkeresztény figyelmüket. Ugyan, egy kis hiba csúszott a buzgó imádságba, mert azt kérték Istentől, hogy minél több forintot lehessen kapni egy euróért. Azt nem tudom, imájuknak köszönhető-e, már amennyire van mit köszönni, de már akár 410 forintot is kaphatunk egy euróért.
Nem utolsó sorban, imádkoztak a szoknyás Orbán golyóstolláért is, nehogy például akkor fogyjon ki mikor 450.000 KATA adózót, és persze velük együtt családjukat kell mindenféle egyeztetés nélkül kinyírni, nem beszélve arról, hogy egy egész országot, főleg állampolgárait, sok szolgáltató szervezetet hoznak ezzel év közben nehéz helyzetbe.
Természetesen nem maradhatnak fohász nélkül Deutsch Tamás csíkjai, valamint Kósa Lajos kupakjai sem!
Ahogy a kezembe került szabályzatuk és az ütemtervük, rögtön világos volt előttem, minden és mindenki sorra fog kerülni. Külön kiemelték, hogy imát kérni is lehet, péntekenként kívánságokat teljesítenek. Az első kívánság már be is érkezett! Németh Szilárd arra kérte a kis csoportot, fohászkodjanak az isteni pacalpörköltjéért.
Terveikből az is kiolvasható, hogy hamarosan nevet kell változtatniuk, mert már elindult egy OKJ-s képzés, mely majd feljogosítja a végzett hallgatókat arra is, hogy áldásokat osztogassanak. A szervezet neve állítólag IÁ (Imádkozó és Áldásosztó) csoport lesz.
Az alapító tagok között felmerült, hogy esetleg a későbbiek során gyónni is lehessen náluk, de érdeklődés hiányában ezt a projektet elvetették.
Aranyos drága nyulacskáim, ahogy a trottyosék kormányoznak, lesz miért imádkozni, folyamatosan!
Az jutott eszembe, nekünk is kéne tenni valamit, de nem imára gondoltam!
Én meg közben engedelmetekkel azért imádkozom, hogy minél hamarabb börtönben imádkozzanak!
Ámen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9817882499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása