Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Fordítvaország

2022. szeptember 09. 07:48 - Szürkenyúl

Drágáim! Már figyelem egy ideje, nálunk minden fordítva van! Még a dakota lovon is fordítva ülnek Orbánék. Szerintem meg kéne már tanítani őket rendesen ülni, hűvösben!oh.jpg


Most éppen azt láthatjuk, hogy nem bűnüldözők, hanem korrupt bűnözők hoznak létre korrupcióellenes hivatalt. Ez még nem elég! Teszik ezt a maffiakormány javaslatára, és majd a Bajuszgyűlés hagyja jóvá. Azzal villognak az EU elött (is), hogy a szervezet független. Persze, a függetlenségről!
Nálunk az ország vezetői, illetve dehogy vezetői, kifosztói, nem igazat mondanak, hanem hazudoznak.
Nem tájékoztatnak, hanem titkosítanak.
A sok vegyveres testület nem az állampolgárokat védi, hanem a kormányt és a trottyos hatalmát, az elrabolt vagyonokat, tőlünk.
A mi kormányunk nem a környezetet védi, hanem környezetszennyező technológiákat enged be az országba, és még büszkén fizet is érte.
Magyarország nem arra törekszik, hogy minél kevesebb szemét legyen, hanem még más országok szemétjét, szennyét is beengedi.
A mi kormányunk nem az Unió egységéért dolgozik, hanem annak szétveréséért.
Az EU Oroszországgal szembeni szankciókkal védi Európa érdekeit, a magyar kormány orosz oligarchákat véd az EU-tól.
Az ország irányítói nem megtartani akarják a képzett munkaerőt, hanem elüldözni.
Nem az oktatási rendszer fejlesztése a cél, hanem a nép butítása.
A mi országunkban a templomokban politikusok prédikálnak, a papok ezalatt templomokon kívül politizálnak.
A magyarországi egyházak nem Istent szolgálják, hanem egy aljas, hatalommániás, tolvaj diktátort! Tisztelet a kivételnek!
Normális ország iskolákat, kórházakat épít, azokat fejleszti, mert az a feladata, Magyarország templomokat, stadionokat, amiket semmiképpen nem az államnak kellene!
Jobb helyeken az iskolákat fűtik, nálunk a focipályákat, ráadásul az adófizetők pénzéből.
Energiaválságban a legtöbb ország rezsicsökkentéssel, ÁFA csökkentéssel segíti a lakosságot, a magyar kormány rezsiemeléssel taszítja nyomorba övéit, s folytja meg a vállalkozásokat, az egészségügyet, az oktatást.
Európa az agresszor Oroszország megfékezésére törekszik, ezalatt Orbán Putyin ölében csücsül.
Ahelyett, hogy egy becsületes, fedhetetlen minisztert küldenénk tárgyalni az EU-ba korrupciós ügyben, pont az a Varga Judit győzködi az EU-t, hogy az Orbán-kormányban nincs korrupció, akinek az államtitkára börtönben ül.
Míg egy gazdag ország vezetői - ahol magas az életszínvonal is - tömegközlekednek, kerékpáron járnak dolgozni, addig a mi vezetőink luxus gépkocsikkal járnak, helikopteren, luxus katonai repülőn pöffeszkednek.
A kormánytagok és a választási csalással megválasztott képviselők az eddig is magas bérüket az inflációt többszörösen meghaladóan, többszázezer forinttal emelték, ezzel szemben a családi juttatások, dolgozók nemzetközi viszonylatban alacsony bérei, a nyugdíjak nem, vagy alig emelkedtek.
Demokratikus országokban megbecsülik a nyugdíjasokat, Magyarország kormánya ellopta a nyugdíjvagyont.
A mi kormányunk nem a dolgozók érdekeit védi a külföldi tőkétől, hanem a tőkések érdekeit a dolgozókkal szemben.
Nálunk a kormány nem a rászorulókat támogatja, hanem a gazdagokat, a NER-lovagokat, a pereputtyot, az oligarchákat, súlyos milliárdokkal!
Nálunk elsőbbséget élveznek a vendégmunkások a hazai dolgozókkal szemben.
A magyar kormány százmilliókat költ külföldi óvodákra, iskolákra fociakadémiákra, stadionokra, templomokra, ahelyett, hogy az ország gyarapodására, fejlesztésére, az életminőség javítására, a hazai ipar fejlesztésére költene. Nem szolgálják a hazát, hanem elárulják, kifosztják! Igen, ezek hazaárulók!
Ahelyett, hogy megvédték volna a nemzeti vagyont, ellopták!
Fordítani kellene már a dolgok menetén! A rendőrségnek, katonaságnak az állampolgárokat és az országot kell védeni, nem a bűnözőket, hazaárulókat, és nem fordítva! Bűnözőknek bíróság előtt, börtönben a helye, nem a kormányban, és nem fordítva!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7617927181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása