Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Múzsák háborúja

2023. január 11. 07:44 - Szürkenyúl

Film nagyhatalom lettünk drágáim, a fene enné meg! A fidesznyik-múzsák akcióba léptek. Az a legnagyobb baj - több is van - hogy ezek nem a prímet viszik, hanem a milliárdjainkat!elk.jpg


Már készül a legújabb, egyben legdrágább gyalázat, a Most, vagy soha! Ezt most 6 milliárd forintunk bánja, rajtunk kívül. Biztos vagyok benne, Petőfiék sem ilyen emléket akartak, és ráadásul nem holmi tehetségtelen, soha még filmet nem gyártó börtönbe való gazemberektől! Az meg aztán hab a tortán, hogy egy diktatúra állít emléket egy forradalomnak! Skandalum!
Állítólag sok akciójelenettel, kaszkadőrmutatvánnyal teletűzdelt filmet gyártanak. Világos! El sem tudom képzelni Petőfiéket máshogy, csakis artistaként, de az is lehet, hogy nekik is dublőreik voltak.
Na, persze tudom én, a forradalmároknak könnyebb dolguk volt, nekik nem kellett esőgépről gondoskodniuk, és a Napot sem kellett kitakarni. Így aztán egy olcsó költségvetésű forradalom lehetett, ellentétben ezzel a filmmel.
Olvasom, a Pilvaxban korabeli ételek lesznek felszolgálva, hogy a színészek bele tudják élni magukat a szerepeikbe. Nem azér’ mondom, de régen rossz, ha egy ’48-as pogácsa kell ehhez.
Manapság mi is kapunk korabeli, azaz a mai kornak megfelelő élelmiszereket a pofánkba, ráadásul pont olyat, annyit és annyiért, hogy bele tudjuk élni magunkat a trottyos hazaáruló, korrupt rendszerébe. Olyan is van, hogy nem kapunk semmit, attól még jobban képben vagyunk!
Azt is tudni lehet, hogy olykor-olykor 500-550 statiszta is lesz egyszerre egy-egy tömegjelenetben, akikhez legalább egy 200-250 fős stáb tartozik (sminkesekkel, öltöztetőkkel együtt). Már megint déjà vu érzésem van. A maffiavezérnek, a trottyosnak, a főrendezőnek is annyi embere van, mint a nyű, el is rendeztek bennünket, főleg a sorsunkat, hosszú időre!
Ezeknek a ganéjoknak főleg vetkőztetőik vannak, nem öltöztetőik, lassan teljesen lemeztelenítenek bennünket, már ki van a seggünk a gatyából. A trottyos stylistjai nagyon tudnak, a sminkesekről már nem is beszélve. Egy egész hadsereg munkálkodik azon, hogy minél ráncosabbak legyünk, és gyorsan őszüljünk! Arra is rájöttek ezek az álrendezők, hogy a vendégszereplők olcsóbbak, ezért van, hogy sok magyar külföldön keres fellépési lehetőséget, nagyobb gázsiért és megbecsülésért, főleg, hogy éhen ne fagyjon.
Egy a lényeg, készül a film, mégpedig most, bár jobb lenne soha! Ha minden jól megy, beállhat majd a sorba, a többi fidesznyikes film közé. Ahogy a nóta mondja, NER-es már a határ, meg a csillagos ég is – teszem hozzá.
Az Aranybulla című sorozat több, mint 1 milliárdért sikeresen megelőzött majd’ mindenkit a legrosszabb filmek listáján. Olyan nagyszerű filmek előzgetik, pofozgatják lefelé egymást, mint az Elment az öszöd című, vagy az Elkxrtuk. Remélhető, hogy a több, mint 2,5 milliárdból készülgető A Nyugat kapujában című NER-film is beáll majd ebbe a díszes sorba, felér majd egy tatárjárással, ha már úgyis arról szól!
Az idén, biztos, ami biztos, még megrendezik a Petőfi Sándor-emlékévet, mindössze 9 milliárdért. Még jó, hogy nem találták meg Petőfit, most szembe köpné őket az biztos!
Az jutott eszembe, fel kellene ajánlani NER-filmeseink szabad kapacitását a világban. Ha bármit meg kell buktatni, számítani lehet rájuk, igaz, nem dolgoznak olcsón, de annál hatékonyabbak!
Referenciának fel lehetne tüntetni akár Magyarországot is, tele vagyunk kitűnő rendezőkkel. Már a mi sorsunkat is meg(el)rendezték!

Drága nyulacskáim, az idén sem maradunk filmek nélkül! A trottyos és bandája megrendezi nekünk, nem közkívánatra, arról már egyébként is leszoktunk, a válság és a böjt évét. Mi leszünk a főszereplők! Mi adjuk a helyszínt. Még fel sem kell újítani a helyszíneket, hogy korhűek legyenek. Kórházaink már évek óta alkalmasak katasztrófafilmek helyszínéül. Sok honfitársunk él emberhez méltatlan körülmények között. Átkerültünk a leg-leg-leg kategóriába. Az EU legkorruptabb országa lettünk, nálunk van a legnagyobb infláció, legdrágább üzemanyagok, legkisebb családi pótlék. Mi vagyunk Európa második legszegényebb országa. Van kormányunk, amely már szétlopta az országot és nem tud kormányozni, van Döbrögi, vannak főispánok, vármegyék, putrik, korabeli csirkefarhát, ársapka, bérsapka, fűtetlen iskolák, fűtött stadionok, hála a gondoskodó főrendezőnek és bandájának.
Mi kell még?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8818022548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása