Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

M.T.V.A.

2023. április 05. 07:16 - Szürkenyúl

Mostantól mindent és mindenkit mosnak vagy mocskolnak, természetesen szigorúan pártutasításra!
Aranyos drága nyulacskáim! Most már megnyugodhattok, újabb részleggel bővül Magyarország legnagyobb tisztító vállalata, az MTVA (Magyar Tisztító Vállalat Alapítvány).
(Csak úgy mellesleg, a másik nagy humánerőforrás tisztító cég a Polt-féle főügyesség!)
4b7540621838a6caec564941a8eab430.png

Évek óta jól működik az Agymosoda főosztály, már tökélyre fejlesztették az agymosást.
Az Elhallgató részleg csendben, de annál hatékonyabban végzi munkáját.
Üzletszerűen és rutinosan teszi dolgát a Szőnyeg Alá Söprő csoport is. Folyamatosan eltüntetnek minden mocskot, törvénytelenséget, amit a maffiózó kormány és a NER elkövet.
Szünet nélkül mosdatják a trottyost és bandáját is, ők a Királymosdatók. Kirakatba (képernyőre) csak a szarból kimosdatott disznók kerülhetnek.
A Hazugságok Egy Percben külön műsoridőben folyamatosan okádja magából a híreket. Jelmondatuk: Ismétlés a hazugság atyja.
Külön csapat foglalkozik a vezérrel, Trottyosfényező részleg néven.
Van egy csoport, amelyiknek az a dolga, hogy mindenkit, aki nem a trottyos ülepe körül sertepertél, besározzon, bemocskoljon. Ez a részleg Sárdobálók néven végzi ármányos tevékenységét. Előttük senki sem szent. Annyira nereszténydemokraták, hogy a szentanyától kezdve, az aprószentekkel bezárólag, mindenkit képesek besározni. Persze nem állhatnak meg előttük a szent-telenek sem.
Aki pedig eleve tiszta, nem kell mosdatni, az még véletlenül sem kerülhet képernyőre, a birkák szeme elé!
Munkanélküliségtől félniük nem kell, annyi mocskos gazember van ebben a kis országban, legfőképpen a hatalomban, hogy alig győzik hazugsággal, mert mint látható, hallható, a fő eszközük a hazudozás, elsikálás, fényezés.
A NERedmény a képernyőnél is világosabb.
Aranyoskáim, sokba kerül nekünk ez az örökös mosdatás, sikálás, fényesítés. Még arra is mi fizetünk rá, ha hazudozásért a bíróság megbünteti őket. Ők hazudnak, mi fizetünk. Ki más? Hiszen mi, adófizetők tartjuk el őket.
Az is tudható, hogy már 2020-ban is 350 millióba került a tisztító vállalatnál a stylist, fodrász és sminkes szolgáltatás. Tudom, ez is hozzátartozik a hazudozáshoz, hogy még a képernyőn megjelenő agymosónők és férfiak is kulturáltan, tehát máshogy nézzenek ki, mint ahogy normálisan kinéznének. Tudjátok meg, még az agymosóférfiúk hajvágását is mi fizetjük!
Mi jöhet még ezután? Lehet, nemsokára fürdetni is mi fogjuk ezeket az ál köz(média)munkásokat? Esetleg a fehérneműiket is mi fogjuk mosatni? Nem akarok tippeket adni, be is fejeztem!
Ha már a kultúránál tartunk, mint ahogy az elején jeleztem, hamarosan megalakul az új részleg! Most jött a hír - ez sajnos nem álhír -, hogy 58 millió forintból saját autómosót is kap az MTVA. Ez csak a bekerülési költség, ehhez még jön évi kb. 100 millió forint üzemeltetésre. Azt hadoválják, azért kell, hogy biztosítani lehessen a „közmédiától elvárható kulturált” megjelenést. Vakuljon meg a hintalovam, ha ettől kulturált lesz a közmédia! De az is lehet, hogy tévedtem, pont ettől fognak kulturáltan hazudozni, agyat mosni. Ki tudja? Ezektől a szépbeszédűektől minden kitelik.
Egyébként pedig, nem az elvárható kulturált megjelenés hiányzik a közmédiából, hanem a tisztesség és az igazmondás, de azok nagyon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2118094330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása