Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

3000 milliárd ajándék

2022. december 02. 07:47 - Szürkenyúl

Mi lesz most honfitársaim? Megvárjuk míg a trottyos és bandája ellopja a harmadik 3000 milliárdot is?
2010-ben kezdték, mikor a magánnyugdíjpénztáraktól lenyúltak 3000 milliárd forintot. Épp most, 2022 végén, pont a folytatólagosan elkövetett lopásaik miatt megint csak 3000 milliárd forinttal rövidítettek meg bennünket, ugyanis az EU a korábbi források ellopása miatt nem utalja a 3000 milliárd forintos támogatást a tolvajok kezébe, zsebébe!ajandek.jpg


Szép kis ajándék ez kormányunktól így karácsony előtt!
És még egy 3000 milliárd! Az államháztartás hiánya meghaladta a 3000 milliárd forintot!
Békés boldog karácsonyt! – üzeni a trottyos mindenkinek.

Ha már az ajándékozásnál tartunk, bőkezűek vagyunk mi magyarok!
Jutott 2,3 milliárd a házmester lakásfelújítására, 720 négyzetméteres állami villára KÁdernek 929 millióért, mozi, zeneszoba és sminkszoba is található a Szoknyás Orbán rezidenciáján, amelyet 278 millió forintért újítottak fel. Orbán karmelita kolostorba költözése több, mint 13 milliárdba került nekünk, adófizetőknek! 

A jól végzett munka jutalma sem maradhatott el! Világos, hiszen csökkent az államadósság és az infláció, repeszt a gazdaság, megszűnt a korrupció, az állampolgárok jól élnek, senki nem akarja elhagyni az országot, az egészségügy messze földön híres, az oktatásról már nem is beszélve. A forint meg veszettül szárnyal, 1 euróért már lehet kapni 410 forintot is!
Ezekből kifolyólag érthető, hogy Orbán 650 ezerrel megemelte a miniszterek fizetését. A jegybankelnök is kapott több, mint 1 milliós fizetésemelést, és ennek hozományaként egy sor állami intézmény vezetőjének szintén százezrekkel nőtt a fizetése.
Több mint 100 ezer forinttal nőtt a parlamenti képviselői minimumbér, de a rőzseszájú házmester is kapott 254 ezer forintos emelést.
Aranyos drága nyulacskáim, el ne felejtsem, mi is kaptunk ajándékot, néhány használhatatlan ársapkát, hogy éhen ne haljunk, mert akkor nem tudunk adót fizetni.
Csak úgy, nem is mellesleg, jelenleg 14 miniszter, minimum ugyanennyi helyettes, kb. 200 államtitkár meg helyettes, több, mint 80 miniszteri, miniszterelnöki és kormánybiztos dolgozik a kormányban, továbbá 12 miniszterelnöki megbízott ad tanácsot a trottyosnak. A minisztériumoknál alkalmazott szakértők, tanácsadók seregével együtt jóval több, mint ezren lehetnek. A legújabb a háborúfigyelő miniszteri biztos. Nem akarok tippeket adni, de ezzel az erővel lehetne egy Felcsút fejlődését figyelő, a miniszterelnök nadrágját figyelő miniszterelnöki biztos is, biztos, ami biztos.
2021-es adat szerint két év alatt duplájára nőtt az állami vezetők bértömege!

Mindeközben a tanárok fizetésére EU-s pénzt várnak a gazemberek! Na, jó, tudom én, közben spórolnak is a trottyosék, folyamatosan bocsátják el a tanárokat, hogy csökkenhessenek a bérjellegű kiadások.
Az agrárminiszter ezalatt megnyugtatta a népet, nem drágák az élelmiszerek, csak tavaly voltak olcsók. Ja, én meg, mint kis szürkenyúl, üzenem neki, ő meg most sem okos, csak tavaly volt még ostobább!
Idén az Országos Rendőr-főkapitányság könnygázra közel 300 millió forintot költ. Gondolom, ez is ajándék, hogy kellőképpen meg tudjunk hatódni sikereink láttán, hallatán. Ha nem ezért, akkor miért? Csak nem ellenünk fegyverkeznek a ganéjok, ahelyett, hogy például az oktatásra, egészségügyre költenének?

Ezeknek a háromezer milliárdos gazembereknek mindezek után van bőr a képükön az ellenzék felelősségéről papolni. Azt állítani, hogy legalább 50%-ban ők tehetnek arról, hogy az EU nem utalja a támogatást, holott mindenki tudja, ők nem tettek eleget a rendszerszintű korrupció felszámolásáért, valamint a jogállamisági problémák megszüntetéséért. Hú, de szépen fogalmaztam! Magyarra fordítva ez annyit jelent: még mindig lopnak, mint az állat, a jogállamiságot meg nagy ívben leszarják!

Drágáim, ezek után én már nem is várok ajándékot kormányunktól, viszont azt kívánom, őket jutalmazza meg egy börtönőr, de minél hamarabb!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5717992292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása