Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Iroda az egész ország

2022. november 16. 07:50 - Szürkenyúl

Megalakult a miniszterelnök katonai irodája. Kellett ez nekünk, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Meg van mentve a haza, ja, nem, a nemzet!kormany_1.png


Lesz gulyáságyú-ügyi iroda is, Németh Szilárd fogja vezetni. Rangja még nincs, nem is lesz, hogy is lehetne, csak rendfokozata lesz.
A Magyar Közlöny további híreiből kiderül még az is, hogy a trottyos átalakítja a kormányt, mely ezután is keresztben lesz, sőt, ezután is keresztbe tesz, nekünk, nem NER-es népségnek. Már tudni lehet, megalakul a Nemzeti Konzultációs Minisztérium, valamint az óriásplakátoknak is minisztériuma lesz. Állítólag Nagy Kékeres Minisztérium néven tevékenykednek majd.
Az is biztosnak látszik, hogy lesz Ársapka, Bérsapka, Fülessapka, Tányérsapka és Usanka Minisztérium, melynek létrehozása nemzeti érdek, így megalakulását nem lehet tovább halogatni - olvasható a Nemzeti Közlönyben. Mivel nehéz időket élünk, hamis gulyás mintájára lesznek hamis sapkák is. Például a hamis fülessapka az álhírekre kerül majd. A családbarát kormány mindenre gondol, így svájci sapka nem lesz, nehogy megint eladósodjunk.
Magyarország, kitudja már hányadszor, ismét világelső lehet! Nálunk lesz először Itt a Piros, Hol a Piros Minisztérium! Feladata egyértelmű lesz, minden hibát, aljasságot, bűncselekményt eltüntetni, amit a kormány elkövetett.
Lesz tárca nélküli minisztérium is, tárca nélküli miniszterekkel! Nem csak tárcájuk nem lesz, feladatuk sem.
Na, de térjünk vissza az irodákhoz, mert lesznek még bőven! Iroda lesz az egész ország! A budai várban már lassan több iroda lesz, mint macskakő.
A miniszterelnök óvodájának látogatásait szervező iroda hamarosan nyit, persze nem a nagyközönség felé. Címzetes és méltóságos főispán fogja vezetni. Személye még nem került kihirdetésre, a kiválasztásra valószínűleg Miniszterelnöki és Nemzeti választóiroda fog alakulni.
Lesz korrupciós iroda is, de csak kicsit később, mert meg kell várni, hogy leendő vezetői letöltsék börtönbüntetésüket.
Külön iroda foglalkozik majd, természetesen miniszterelnöki és nemzeti, a címekkel. Már lehet hallani, lesz méltóságos, és főméltóságú cím, de a verebek a meleg katona lószarban már azt is csiripelik, hogy lesz félkegyelmes és kegyelmes úr cím is.
Kémeim azt is jelentették, hogy a kolostorban lesz Brüsszel-iroda. Feladata a brüsszelezés lesz, ami elengedhetetlen a hívők agyműködésének minimalizálása terén.
Drágáim, a legfontosabbat ki ne felejtsem! Lesz Kipcsak iroda is! Ha már mindenhonnan kirúgtak, vagy kiutáltak bennünket, valahova csak kell tartozni.
Nálunk mostanság az a szabály, aki megfelelő helyen és időben, kinyújtott nyelvvel elég mélyre tud hajolni, az kap egy irodát, vagy minisztériumot. Észt nem kap hozzá, azt majd az Isten adja, ahogy a nagy kupakos Kósa mondá vala. Már kezdem kapizsgálni mire fel ez az őrületes vallásosság úri körökben. Hát ezért tolonganak az álkeresztény bűnözők a templomokban! Nem azért mondom, de láthatóan elég smucig az Isten! Az utóbbi időben igencsak spórol a sütnivalóval! Vannak, nem kevesen, akiknek már nem is jutott! Érthető, ki az isten győzi ezt az irodamániát gógyival? Egyébként, jobb, ha tőlem tudják meg, hiába kuncsorognak Istennél! Kósa hazudott! És még egy, előre szólok, ütemes nyelvcsapásoktól sem lesz senki okosabb!

Aranyos drága nyulacskáim! Magyarország legszarosabb tollú fűzfapojácája azt mondta egyszer a neki nem tetszőkről, hogy “Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”
Drágáim, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, és még egy nyamvadt Madách-díjam sincs, így hát én ilyet nem mondok, és nem is írok, viszont azt mondom, hogy bűnözőknek börtönben, bolondoknak diliházban a helyük! Azt is mondom, drága híveim, tegyünk azért, hogy mindenki az őt megillető helyre kerüljön!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1417978928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása